Moda & Stil Sakal bıraktınız mı hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya şimdi bütün erkeklere değil de bazılarına sakal acayip güzel duruyor, kirli sakal değil ama :D Kirli sakal zaten güzel de bahsettiğim uzun, dede sakalı falan gibi olanlar :D Sakalınız var mı sizin de? Kirli sakal gibi ya da uzun? Bknz. Sakal bıraktınız mı hiç? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Hic guzel durmuyo bence bu paylastigin fotodakine bile durmamissa kimseye guzel durmaz bu tarz uzun sakal tabi sahsi gorusum sewen wardr 0 0 Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl bıraktım ragnar gibi olmuşluğum var cdn.history.com/.../vikings_s3_ragnar-E.jpeg 0 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her daim kirli sakallıyım. :):https://i.hizliresim.com/Gv3Do3.gif 1 0 Yorumla
BebePudrası Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ya demeyin şöyle şeyler. Ülke el kaide kampına döndü valla nefret ettim sakaldan. 1 3 Yorumla angelshe +1 yıl Sunnet canim o dini bir sey sen anlamassin Yorumla Soran +1 yıl Kendi fikrin ama. Ben çok yakıştırıyorum :D Yorumla BebePudrası +1 yıl @angelshe batıdaki mankenler de islam dinine mensup dimi seni küçük zeki (!) insan. Haydi işine. Yorumla
birdeğişikherif Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl hizbulllahçılara benziyorum bırakınca, bırakmıyorum o yüzden :D 0 0 Yorumla
DüslerinSessizliqi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Dun kestim dede sakalimi :( kirli sakal takiliyorum bu ara 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bir insan sakalını neden keser ki ya :D Yorumla DüslerinSessizliqi +1 yıl Yeni bir stil ypmak icin :) Yorumla Soran +1 yıl Ama sakal da stil yani herkese yakışmıyor :D Yorumla DüslerinSessizliqi +1 yıl Oyle degil iste makyajda guzel ama herkese yakismiyor demn gibi bir sey oldu ahaha. d Yorumla
dağdaninme Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl https://i.hizliresim.com/BM6DOD.jpgbu adama çok yakışıyor 0 0 Yorumla
vceneviz Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl bazılarında iyi ben bu kadar bırakmadım yakışmaz da :) 0 0 Yorumla
tonytr Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl hiç böyle biriyle öpüştün mü seviştin mi bana çok battığı söylendi ona rağmen kesmedim kızı değiştirdim :D 0 0 Yorumla
Balkes-lee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çok uzun değil kirli sakal bırakıp arada düzeltiyorum 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 569 cevap paylaştı. 2 aydır kesmiyorum sakalımı az düzeltme yaptım sadece ama çenem dolu 0 0 Yorumla
YineGelBenimOl Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Uzattım da iş yerim o kadarına izin vermiyor kirli sakal ile idare et 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl https://i.hizliresim.com/Pq6Pnd.jpgnasıl? :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İdare eder :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 yıl önceki foto :D Yorumla
burakcığınız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl fotoğrafımdaki gibi bırakıyorum en fazla. daha sonra sıkılınca kısaltıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu anda öyleyim ve engin altan düzyatanın diriliş filmindeki haline benziyorum 0 0 Yorumla
Aesthetics Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Bu sakal mevzusu bu kadar moda olmadan öncede bırakıyordum ben..Severim sakallarımı :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu resimdekinden biraz fazla bırakmıştım ama şekil aynı azdan çoka doğru sonra sıkıldım kestim kendimi çıplak hiseettim şimdi kirli takılıorum 0 0 Yorumla
dr_orj Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Genelde kirli sakal olur.. sakalsiz bebe gibi duruyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir ara çok bırakmıştım bak bakalım surat yapıma yakışırmı sen karar ver 0 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Moda & Stil konusunda 770 cevap paylaştı. var az şimdi elimle onu oynuyordum..) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :D :D Yorumla keremDNZ +1 yıl bak yine elim sakalımdaydı.. bırakmazdım sıkıldım değişiklik olsun dedim elim yüzüme gidiyor hep alışmamış götte don durmaz hesabı..) Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. bıraktım ana yakısor cırkınlgım kapanıor 1 0 Yorumla
MertSaruHan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl kaşındırıo be dayımınoğlu :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boşver be emmoğlu :D Yorumla
trueblood34 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bunun kadar uzun şu an ki sakalım :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışır sjjsjs Yorumla trueblood34 +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla
digomi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Bırakırım sakal hoşuma gidiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel duruyor zaten çoğunlukla. Yorumla digomi +1 yıl Açık tenlilerde güzel duruyor bence esmerlerde beğenmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
otkafa Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl İşid sakalı bıraktım bir ara :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel sjjss :D Yorumla otkafa +1 yıl Görenler işidemi katıldın diye soruyordu asddsaf :D Yorumla
angelshe Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ben biraktim abim diyoo oo.. sakal birakmissin :D 0 0 Yorumla
AsenahanCCC Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ben sakal bırakmıyorum. :D Erlere eyi yaraşır. :DD 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı. liseden beri uzundur sakalım :D 0 0 Yorumla
SilverTouch2 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl sakal bir erkeğin herşeyidir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle. Yorumla SilverTouch2 +1 yıl bütün tipi değiştirir, çekici kılar Yorumla
TefixPhoto Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kösey, m ben 0 3 Yorumla TefixPhoto +1 yıl Onu bile yazamadım ya la Yorumla Soran +1 yıl Yazık :D Ya da değil :D Yorumla TefixPhoto +1 yıl Şans bence =)) Yorumla
Askabar Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Sakalsız dolaşmam :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi. D Yorumla Askabar +1 yıl Her zaman :D Sevdiriyoruz arada :p Yorumla Soran +1 yıl Yani :D Yorumla Askabar +1 yıl Bir ara gel sende sev :D Yorumla
esenpegasus Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. kirli sadece 0 0 Yorumla
BlueSentinel Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Top sakalım var... 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar