Arkadaşlar sorum açık; 1 Mayıs tarihinde kuaförler kapalı mı? Cevaplar için teşekkürler:)

Arkadaşlar sorum açık; 1 Mayıs tarihinde kuaförler kapalı mı? Cevaplar için teşekkürler:)

1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatildir. Bu günde birçok işyeri kapalı olmaktadır. Açık olup olmadığı en çok merak edilen işletmelerden biri de kuaförler.
Dükkan sahibine göre değişir. Bazıları açıktır, bazıları kapalı. Ama çoğunlukla açıktır. Çoğu çalışanın tatil olduğu zamanda müşterileri daha çok olur çünkü. Açık olsa da şöyle bir problem var; resmi tatillerde herkes saç boyatma vb işlemleri yaptırmak üzere kuaföre gideceğinden çok kalabalık olabilir. Eğer başka zamanın varsa bu tarz günlerde kuaföre gitmeni tavsiye etmem, eğer illa ki gideceğim diyorsan sabahın erken saatlerinde gidebilirsin. Dilersen yakınındaki kuaförleri arayıp açık olup olmadıklarını öğrenebilirsin.
Hayır açıktır, kuaförler sadece pazar günleri kapalı olur.
Herkesin tatil olduğu gün esnaf kepenk kapatır mı hiç? Ancak eylem yapılan yerlerdeki esnaf kapatabilir belki. Tatil günlerinde nadirdir kepenk kapatan esnaf. Malum herkes tatil, müşteri bol. Böyle resmi tatillerde ailecek vakit geçirmeyi veya tüm günü arkadaşlarıma ayırarak moral depolamaya ayırırım ben. Kuaföre gidince çıkamıyoruz biz kadınlar, çıktıktan sonra da tatili değerlendirmek için vakit kalmıyor.
Cevap
15Cevap
Eyleme var!! Anarşistiz, sosyalistiz, komunistiz ama fonsuz olmaz diyenlerden misin?
Herhalde bütün yerler kapalı biliyorum
Ama bazıalrı açabilir.
Ben kapaliyim sokayim parasına ama acan çok olur bir esnaf olarak yayardayimm
bilmiyorum :D :D :D
açık neden kapalı olsun (:
açıktır işçi bayramı diye herkes kapatmaz :)
İscisin sen. isci kal
2 gün önce ye gidip öğreniyim bekle
Açıktı 😂
Kapali isci bayrami
Açıktır
kapalı
Kapalı değildir
açık
Sanma açıktır
değildi
açoıkkkkk
kapalı olurlar kesin