düğmelimi daha rahat , fermuarlımı tercih edersiniz ? en çok hangisinden var sizde..
Kızlar düğmeli kot mu giyersiniz fermuarlı mı?
düğmelimi daha rahat , fermuarlımı tercih edersiniz ? en çok hangisinden var sizde..
Srtık fermuarlı pek bulunmuyor, zaten düşük bel oldugu için fermuar 1,2 cm falan oluyor, genelde hep düğmeli satılır zaten.Bence de düğmeli daha iyi.
Ben pek memnun değilim bu kadar yaygın olmasından, basen kısmı geniş olanlar giyiyor, fışkırıyor yağlar böyle görüntü kirliliği oluyor :))
Valla biz kot alırken düğmeli mi, fermuarlı mı diye dikkat etmiyoruz.Daha çok yakışıp yakışmadıgına bakarız :))) zaten dediğim gibi artık fermuarlı kot pek yok.
düğmeli daha rahat açılma derdi yok en azından =))
Cevap
1Cevap
Nerden geldi aklina bu :) fermuarlilar aciliyor bazen gevsiyo fermuari falan dugmeli iyidir
bunu ben bile düşünmedim yahuu sen nasıl düşündünnnn:))) hımmm acabaa düğmelimi seviorum fermuarlı mı :)))
fermuarı olsa da illa düğmesi olucak yani:))
nerden buldun soruyu yahu.
Fermuarlı olanları tarcıh edıorum
diğmeli pek kalmadı ya
fermuar daha rahat ama hepsi düğmeli
hadı analize katkım olsun düğmeli.
ne yapıcaksın?
iyi düğmeli alayım bundan sonra...
sevgılıne mi?
sana göre sexsi ama:P
kım kıme ne dıyor bellı değil.
bence bemece:D
olabılır neden olmasın ama yanında değiştirme kartıda al belki begenmez ya da olmaz gıdıp değiştirirsiniz hem nasıl bır zevkı oldugunuda anlamış olursun..
umarım beğenir değiştirme kartını unutma lşkralı pantolun güzeldir.
Ne farkeder ?
tamda aklımdakini yazdın. acaba hangisini acmak daha kolayına gelir diye mi cevaplamalıydım sorunu :/
zor seviyoruz anlaşılan
iyi bakalım
Ne bileyim ya
Çok haklısın @AdnanDr
Fermuar sanirsam
Düğme daha rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar