dar kot pantolonla topuklu ayakkabıyı nasıl buluyorsunuz beyler hanımlar ? seksi oluyor mu sizce? Kot pantolon topuklu ayakkabı kombinleri önerir misiniz?kot pantolon topuklu ayakkabı kombinleri
Eğer siyah "kapalı" topuklu ve dar mavi kot giyeceksen üzerine mutlaka en az poponun yarısını kapatacak kadar bi' belden oturtma blazer ceket al. Aksi halde kalçaların çok çıkacağı için ucuz bi' görüntü olur.
Ben bu kombini beğeniyorum. Dışarı çıkarken falan yanımdaki kadının giymesini isteyeceğim türden.
Bence kot pantolon topuklu ayakkabı kombinleri çok hoş. Dediğin gibi seksi duruyor. Yakışana gerçekten fazlasıyla yakışıyor. Stiletto tarzı topuklu ayakkabılar çok güzel duruyor.
Ben de dar kot ,altına topuklu giyiyorum.Çok da hoş duruyor bence. Yani bir bayana kot pantolon topuklu ayakkabı kombinlerini fazlasıyla yakıştırıyorum. Özellikle stiletto harika duruyor.
Kot pantolon topuklu ayakkabı kombinleri bayıldığım bir kombin fakat bacakların ve kalçanın cüretkar duruşunu dengelemek için üst tarafta dekolte tercih etmiyorum. Edersem de saçlar salınıyor :-).
dar pantolon hele kalçalar açıkta olsa öyle bire sexi oluyor ki anlatamam bitiyorum ben resmen bütün erkekler öyle neredeyse gidip o bayana ben seni kocanda beni razıyım diyesim geliyor
En İyi Cevaplar