Tayt veya çorap kız için elbet rahattır, fakaaaaat başka amacı olabilirmi ki? :)) Gizli olarakta asıl sebeplerinizi yazın boş geçmeyin pls :) Beyler sizlerde içinizden geçenleri yazın lütfen haahahah Örnek bu arkadaşımız rahatlığı düşünerekmi bu kadar dar bir uygulama yapmış :)
Taytı veya Çorabı gerçekten rahat olduğu için mi giyiyorsunuz?
ben sana söyleyeyim. tayt rahat kışın sıcak tutar vücudu daha sportif şekilli gösterir, ucuz, herşeyle kombinleyebilirsin, spora da gidersin güzel bir modeliyle yemeğe de gidersin kullanışlıdır. kız olsam bende giyerim böyle bir nimet yok :D
eskiden içe giyerlerdi dedklerinin hepside olurdu :)) fekat amaç farklı oldu sanki artık. teşhir edilmeli bazı şeyler. karşıcins gıcıklansın biraz. haksızmıyım
abi teşhir için giyende vardır tabi. normal olarak kızlar kalçalarını kapatacak uzun bir üstlede giyer bunu. ya da zaten dar pantolon giyiyorsa ona yakın vücut hatlarını çok belli etmeyen cinsleri de var. iki yanlış yapandan hepsini teşhircilikle suçlamanın manası yok şimdi.
yok canım suçlamak değil amacım asla. ama suçlanacaklar da var. yansınlar ölsünler demiyorum. sadece kızlar coğu erkeği sapık olarak nitelendiriyorlar sebeplerinin de hemcinsleri olduğunu bilsin istiyorum :)
Biz taytı rahatlk icinde giyeriz elbiselerimize bazen yaksrigi icinde ama o ustteki fotoraftaki kdr degl ben tayt yince ustune uzun bir kazak giyerim sacmlk bu bizim ne giydigimizi elstiremesiniz iciniz fesat
Kaç tane böyle gördün allah aşkına ahahhaha bu fotonun türkiyede çekildiğini düşünmüyorum açıkçası. He bizde de bokunu çıkaran yok değil tabii. Kıçını uzun bir tişörtle örtmüyorsa rahatlık için giymiştir diyemem. estetik de gelmiyor bana.
zaten amacını burdan anlayabiliriz. eğer mabaat görünmüyorsa zaten amacı rahat olsun falan . ama (resimdeki temsili) bütün kavis ortada ise amac ne olabilirki. heleki üstüne daha kısa bir body ya da t-shirt falan . illaki görmüşsündür.
abazalık değil canım . o kadar değil. az önce diğer arkadaşada yazdım burayada copy paste yapıym "zaten amacını burdan anlayabiliriz. eğer mabaat görünmüyorsa zaten amacı rahat olsun falan. ama (resimdeki temsili) bütün kavis ortada ise amac ne olabilirki. heleki üstüne daha kısa bir body ya da t-shirt falan. illaki görmüşsündür."
En İyi Cevaplar