Uzun süre kuruluk sağlayan ve nemlendiren deodorant önerisi verir misiniz? Sizce hangisi kokusu da benim için çok önemli?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Uzun süre kuruluk sağlayan ve nemlendiren deodorant önerisi verir misiniz? Sizce hangisi kokusu da benim için çok önemli?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhaba,
Kullanacağım deodorantın ne kadar terlesem bile kuru hissettirmesini ben de çok önemsiyorum. Hassas bir cilde de sahip olduğum için benim için seçim yapmak bir hayli zordu :) Çünkü cildim en ufak bir şeyde kızarıyor ve kaşınıyor. Aradığım tüm özelliklerin bir arada bulunduğu, hassas ciltler için uygun olan ve uzun süre kuruluk sağlayan deodorantı sonunda buldum 🤩 Gönül rahatlığıyla sana da önermek isterim.
Gün boyu ferah kalmanın ve misler gibi kokmanın sırrı Dove Original Deodorant’ta saklıymış meğer :) Üstelik terlesem bile kuru kalmamı sağlıyor ve misler gibi kokusu 48 saat boyunca etkisini sürdürüyor. Kokusundan bahsetmişken, çok ferah bir kokusu olduğunu söylemeden geçmeyeyim 🤩
Dove Original ¼ nemlendirici özelliğe sahip, ter kokusunu engellemekle kalmıyor cildine nazikçe bakım da yapıyor :) Gün boyu dışarda olsam bile kuruluk hissi hep benimle oluyor.
En ufak bir şeyde bile kızaran cildim Dove Original’ın hassas ciltlere uygun olan formülü sayesinde rahata kavuştu diyebilirim 😍 Kullanmaya başladığımdan beri hiçbir sorun yaşamıyorum.
Keşke daha önce kullanmaya başlasaydım ama ben farkı geç de olsa gördüm 🤩 Benim gibi, deneyen kadınların %90’ı gönül rahatlığı ile Dove Original’ı öneriyor. Siz de deneyin ve farkı kendiniz görün demek istiyorum ♥
Cevap
11Cevap
www.misspera.com/.../david-beckham-classic-deodorant-150-ml-erkek-deodorant-1
bunu kullanabilirler ben memnunum :)
Ben axe (chocolate ) kullanıyorum hem çok kalıcı hem kokusu çok güzel erkek kokusu sevmem dersen axe 'ın kız için olanlarıda var :)
Rexona men invisible ice kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
5 liraya 3 gun kalici parfumler ve deadoranrlar forever
Axenin yeni kızlara göre çıkmış olanı ondan sonra nivea
Paradoks var. Hem kuru hem nemli.
rexona seni asla yarı yolda bırakmaz :)
nivea kullanıyorum en güzeli bence
rexona dan cok memmunum
içlerinden en nemlendireni dove
Nivea veya 8x4
Rexona
Nivea Rexona
Rexona powder harika