bu boyayı kullananlar var mı arkadaşlar aranızda rengi nasıl sizce ombre yaptırmıştım ama beğenmedim buna boyucam komple sizce nasıl?

bu boyayı kullananlar var mı arkadaşlar aranızda rengi nasıl sizce ombre yaptırmıştım ama beğenmedim buna boyucam komple sizce nasıl?
Selaam canıms,
L'oréal Paris 6.32 altın açık kahve boyasını daha geçen gün yakın bir arkadaşım boyadı vee efsane oldu. Sorunu görünce cevap vermeden geçmek istemedim. Bu boyayı tercih ederek saçlarının tamamını boyayabilirsin. Altın açık kahve tonu, saçlarına farklı bir hava katabilir ve seni bambaşka biri gibi hissettirebilir.
r arkadaşım bu rengi denedi ve sonuç gerçekten harika oldu. Saçlarına doğal bir parlaklık ve sıcaklık kattı. Eğer doğal görünen ama dikkat çeken bir renk arıyorsan, bu tonu kesinlikle tavsiye ederim. Altın yansımalarıyla saçlar daha canlı ve hacimli görünüyor.

Bu boyayı kullanan arkadaşım sonuçtan oldukça memnun kaldı. Saçları yıpratmadan, güzel bir renk elde ettiğini söyledi. Boyanın saçta kalıcılığı da oldukça iyi. İlk yıkamadan sonra bile renk parlaklığını koruyor ve solmuyor. Boya sonrası saçlar yumuşacık ve bakımlı görünüyor. Yani genel olarak bu boyadan memnun kalan çok kişi var diyebilirim.
Loreal Paris 6.32 Altın Açık Kahve özellikle doğal kahverengi ve açık kumral saçlarda harika duruyor. Koyu saç rengine sahipsen, öncelikle saçını açtırman gerekebilir. Açık tonlar ise direkt bu renkle güzel bir dönüşüm sağlayabilir. Altın yansımalar saç rengini daha sıcak ve parlak gösterecek.

Bu renk saçta doğal ve ışıltılı bir görünüm yaratır. Özellikle güneş ışığında altın yansımalar çok belirgin olur, saçların sağlıklı ve parlak görünür. Arkadaşım bu boyayı kullandığında saçlarının hacmi artmıştı ve rengi çok doğal görünüyordu. Eğer sen de değişiklik istiyorsan ve doğal ama etkileyici bir renk arıyorsan, L'Oréal Paris 6.32 Altın Açık Kahve tam size göre! 🤎
Ben bugün boyadım bu renge. küllü sarıdan döndüm. çok güzel kapattı renk mükemmel. ama renk baz rengine göre değişiyo.
Cevap
1Cevap
arkadas kullandı aynen böyle oldu
Kullanan yokmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?