Tayt bence karşı cinsi inanılmaz cezbedici bir kıyafet bu ufak çaplı tahrik olmayada neden oluyor erkeklerde tabi kimsenin kimseye karısma hakkı yok herkes istediğini giyebilir ancak hali hazırda tam bazı konuları aşmamış bazı şeylere doymamış bir millet olarak tayt ı çokda hoş karşılamıyorum çünkü gün boyu kız arkadaşımın peşinde bir göz ordusu olsun istemem.
03 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşım olunca bende giyemiyorum cevremdekiler de hic öyle insanlar değil aksine hepsi giyememi söylüyor bulaşan olunca da koruyorlar
- +1 yıl
Çevrem rahat akrabalarım hariç kimsenin umrunda değil ne giydigim
En İyi Cevaplar
+1 yılya aslan Galatasaraylım sen ne giyersen yakışır ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabe olum Galatasaray li olcakm diğerleri takım mi ya :))
- +1 yıl
aferin len :)
Moda & Stil konusunda 897 cevap paylaştı. giyiyorum çok dikkat çekici olmazsa niye olmasın birde fizik önemli.
giyerken fiziğe bakılmalı yakışmıyorsa zorlamaya gerek yoktur :)01 Yorumla- +1 yıl
Yani çok dikkat çekmeden olabilir bencede
uzun bir şeyle çok beğenirim ama totoyu kapatmadan sevmiyorum ve rahat hissedemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılbüyük ihtimalle giymeyenin dövüldüğünü sanan kızlardır.
anlaşılan bu senenin üniforması da bu. hepsi tek tip. bunun yakıştığı çok az kız var, genelde uzun boylu, uzun bacaklı, ince kızlar. geri kalanı kotla veya eski sezon, beyaz çizgili yeşil adidas eşofmanla devam etse daha iyi olur.11 Yorumla- +1 yıl
Beb bu şekilde düşünmüyorum gerçekten yarışıyorsa giymeli
Tayt modellerinin her biri şık ve güzel bir çok bayana en çok yakışan modellerden biri dar streç tayt pantolonlarda çok şık duruyor bedeninizde sadece sizlerden ricam kalçalarınızı kapatan bluz ya da gömleklerle kullanın
01 Yorumla- +1 yıl
Yani
Bence yakisiyor ama altina renkli bilini giymemek kosuluyla bacaklari duzeltoyor daha cekici killiyor ve en onemlisi kizlar kendilerini rahat hisediyorlar :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evet rahat oluyo sadece giymesini bilince
+1 yılKeske bazi erkekler nefsine sahip olabilse ve herkes ozgurce giyebilse istedigini.. Fakat cok belirgin olanlar bana edep disi geliyor. Yani heryeri emydan'da gezmek acikcasi hos degil.
14 Yorumla- +1 yıl
Keşke ama :/
- +1 yıl
Belki 30 yil sonra ulkenin egitim seviyesi cok yukseldigin'de ve artik insanlar iki bacak arasindan cok egitimi, bilimi ve benzer seyleri dusunmeye basladigin'da bu durum degisebilir belki de. Tabii benimkisi sadece varsayim.
- +1 yıl
İnşallah ama zor
- +1 yıl
Maalesef oyle gorunuyor..
+1 yılKızlar beğenilme kaygısı taşıyor tamam, sorun şunda "Kime beğenilme?", YOLDAN GEÇEN ADAMA beğenilme kaygısı taşıyan kız için, koruma ve sahiplenme KAYGIsı TAŞIMAK İSTEMEM!!
04 Yorumla- +1 yıl
Ama ben onun için gymiyorum
- +1 yıl
Ne için giydiğini duymak isterim..
- +1 yıl
Jimlastik yapıyorum rahat etmek için :)
- +1 yıl
Sadece orada giyiyorsan sorun yok, sen rahat et yeter..
Yakışmasına yakışır. Ancak tayt hakkındaki düşüncem olumlu değil. Sonuçta çıplak gibi oluyorsunuz. Bu kadar ucuzlamaya ne gerek var?
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka bunların çok göstermeyeni de var mesela bir nike veya Adidas tayti giy pantolonla farkı yok
- +1 yıl
Peki
Het tarafta g*t görmekten bıktım, nerede giydiğine ve neyle giydiğine bağlarım ben..
21 Yorumla- +1 yıl
Evet amaç önemli :))
kalçanı örttüğü sürece sıkıntı yok bende giyiyorum bu şekilde, onun haricinde asla giymem rahat edemem
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oluyo
+1 yılYakışır tabi yalan yok.
Ama sadece evde giyiyorum mesela ben.11 Yorumla- +1 yıl
Bende tersine evde çok kullanmam
+1 yılBen yakıştirmiyorum nedense onun yerine dar pantolon giy daha güzel olur.
12 Yorumla- +1 yıl
dar pantalonunla jimnastik yapamam ama
- +1 yıl
Haklısın o zaman. Ben günlük kıyafet sanmıştım
Moda & Stil konusunda 403 cevap paylaştı. Manitam giyse dovmekten beter ederim cafede falan kizlarin ustunde gordugumde icimden sovuyorum ami gotu belli oluyo fahise gibi okadar sergilemeye ne gerek var
23 Yorumla- +1 yıl
O kadari çok itici oluyo
- +1 yıl
Çok saçma ama erkeksiniz bişey demiyorum
+1 yılİçine çamaşır giymezsen güzel ama çamaşır giyersen mal gibi bişey olursun kilodun kenarları belli oluyo resmen ve iğrenç bir görüntü
05 Yorumla- +1 yıl
Belli etmeyen de var ama :D
- +1 yıl
İyide canım kardeşim taytın olayı ne zaten vücut hatlarını belli etmek değilmi? Tayt giyiyosan içine don giymede bacaklarını açınca millet oranı bir görüversin gotünüz zaten karpuz gibi meydana çıkıyo ön taraf belli oluncamı utanıyosunuz anlayamıyorum şu kadınları
- +1 yıl
Aynı şekilde destekli sütyen kullanan kadın gibi o kadın neyi hedefliyo? Göğüslerim dolgun görünsün iç gıcıklatsın be avanak kardeşim madem amacın bu o zaman sütyen takma millet ucuna kadar görüversin yani ha şeklini belli etmişsin ha ucunu bir fark yok ki
- +1 yıl
Yorumsuz konu dışı ama öyle
- +1 yıl
Yorumsuz belki ama gerçek 😉
+1 yılBen taytı itici buluyorum nedense. Kız çok güzel de olsa itici geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki :))
Vücudu güzelse kadının seksi gösteriyor ama çok zayıf veya çok kilolu kadınlara yakıştıramıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Ve evet çok hafif hi basini bir de sıkı bir poposu varsa güzel olabiliyor zayıf liunca bilekleri kötü duruyo çok şişmanlıkar hic bişey söylemiyorum bile bide şişman olupta ben halimden memnunum diyip giyenler var iblar çok çok ayrı bir kafada..
+1 yılBağzıları cok önyargılı giderli diyo hemen bence giy yakosıyosa
01 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin sözü önemli değil herkes yakışmaz desede giyicektim sadece tepkileri merak ettim :))
+1 yılTaytın hakkını verebiliyor musun?
https://i.hizliresim.com/n7Y6GR.jpg14 Yorumla- +1 yıl
Amacım Jimlastik de rahat etmek :))
- +1 yıl
Fotoğraftaki "ince" noktaya dikkat çekmek değil mi amaç.
- +1 yıl
Bakmadım bile dogru düzgün o da iyice abartmis ama
- +1 yıl
Taytın hakkını vermiş :)))))
aşure tenceresi kadar götü olan kızlara yakışmıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
başka tencere bulamadın mı :)
- +1 yıl
Evet iyi bir tespit herkes kendini bilerek giydim mi sorun yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeşim 4. sınıfa gidiyor ve tayt giymişti markette adi adamın biri pis pis bakıyordu bu artık insanlıktan çıktılar bir çocuğa bile o gözle nasıl bakıyorlarsa giyme bence bu zevki onlara yaşatma
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çevresinde böyle insanlar varsa düşünmeyin bile ama benim çevrem çok çok iyi
giymek var giymen var kimisi varını yoğunu rafa koyup satışa sunuyor. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
O kadarını bizde karşıyız :))
Bir kiz anne ve babasindan aldigi edep ve ahlak sinirlarinda giyinmeli. yakisani giyen yakismayani giydiginde sirk hayvanlari gibi rengarenk oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru bir şekilde giyilince ahlakla bir sorun da olmuyo
+1 yılTercihim değil. Fiziken hatları belli ediyor. Bunu istiyorum. Bu yüzden giymiyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
allahını seveyim senin emmikızı
- +1 yıl
İstemiyorum olacak o :)
Fizigin guzelse giy kotuysede insanlarin goz zevkini bozma
04 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar güzel bulduklarını söylüyor
- +1 yıl
Bende oldukça rahat ediyorumm
Moda & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. Banada yakışıyor ama ben evde giyiyorum, dışarıda kesinlikle rahatsız olurum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bebde sorun tok rahatsız olmuyorum çünkü çevrem çok iyi
+1 yılTayt bir giysi değil iç giyim malzemesidir. Yani tayt giyen kıza başka şeyler ggiydirmr hayali kuran çok olur
02 Yorumla- +1 yıl
Herkesin görüşü farklıdır
- +1 yıl
Tabiki
spor yaparken ozellıkle sıyah tayt gıymeyın. hareketler sırasında bıldıgın transparan oluyo o taytlar kızlar haberınız ola
03 Yorumla- +1 yıl
Siyah olmayacaksa tayt giymeyelim ibce olmayanlarda var
- +1 yıl
Spor yaparken spor amaçlı taytlar var onlardan giyiyorum ama siyah tayt en favorim
+1 yılgiyilir de usturuplu şekilde giyersen. yoksa yok taytta rahat ediyorumun arkasına sığanarak oranı buranı açarsan. bana göre yakışmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Yani öyle ama rahat oluyo
- +1 yıl
rahat oluyor da sonuçta o gergin birşey olduğu için bütün her yerni belli oluyor. ben gezdirmem yanımda öyle kız. ayar olurum.
- +1 yıl
Tabi ki sahiplenme duygusu var erkeklerde ama bu kadar ters açıdan bakmayın giymesini bilen ve yakışan kişiler giymeli
- +1 yıl
valla bilmem usturuplu giymediyse adios yani :)
+1 yılTayt giymiyene kiz demem bir kizda en cok gormek istedigim giysi tayttir benim icin sportif gosteriyo bence en onemli unsuru o
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok da rahat ve sportif oluyo
Yakisiyor ama artik giyinmeyi bilmeyen zevksiz kiz isi oldu. Tayt giyip gunu atlattiklarini saniyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani onuda beceremeyen varr
+1 yılBen kendime yakıştırıyorum pantalon falan pek kullanmam.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bende kullanmam pek genelde tayt giyerim
+1 yılresimli yapsaydın iyiydi böylece yakışıp yakışmadığına karar verirdik
01 Yorumla- +1 yıl
resim koymayı bilmiyorum şu an nasıl yapacağımı anlatirsaniz bir resimim şimdi onu alabilirim
+1 yıltaytı giyersinde nasıl gidğin önemli bence herkıza tayt yakışıcak diğe bişey yok
04 Yorumla- +1 yıl
Evet yakışmaz da zaten herkese
- +1 yıl
oyüzden taytı giymenin bile bir adabı vardır. giymesini biliyosan yakışır yok bilmiyosan peşinde abazalar gezer durur
- +1 yıl
Tayt giymesini biliyorum yakışıyor da zaten
- +1 yıl
tamam sıkıntı yok ozaman
+1 yılVala tayt falan yakısması mesele değil ama siz kızların en rahat acelesi varsa iki dk da dısarı cıkması icin tayt bir devrim 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Tayt giymesini de bilmek gerekir kolaylik olsun diye hiç birşey giyilemez
Moda & Stil konusunda 331 cevap paylaştı. Ben çok basit ve sıradan buluyorum herkesin giydiği şeyi giyiyorsunuz onun yerine jeen giy farklı şeyler giy herşey meydanda
03 Yorumla- +1 yıl
Jeen ile Jimlastik mi yapılır ?
- +1 yıl
Dışarı çıkarken tabi ki jeen giyiyorum tayt giydigim de oluyo ama jimnastik yapma amaçlı giydigimi belirttim ya jeenle olmuyo eşofman da zorluyor baya tayt en iyisi oluyo
yakışana yakışır fiziğine bağlı o turşu fıçısı gibi olupta giyenlerde var sonuçta tayttan soğutuyolar insanı ya :D
04 Yorumla- +1 yıl
Hah aynen bir de ben memnunum demiyolar mı :))
- +1 yıl
Haha kat kat ölunca kötü duruyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılUst basta edep haya olmasi lazim nerelere gidiyoruz boyle
02 Yorumla- +1 yıl
Tayt giymesini bilince edepsizlik olmuyo
Cevap sahibi+1 yılÜstüne başına dikkat etmen gerek nasıl giyinmek gerekiyorsa öyle giyinmelisin.
Şöle bir örnek vereyim, Hz. Muhammed (s. a. v) sen üstünü giyindin çıktın dışarı ve karşından sana doğru geliyor o giyim tarzını sana yakıştırır mı hiç? Nasıl bakarsın yüzüne Peygamberimizin? Allah nasıl emrediyorsa öyle olunmalı ama ahir zaman aldı herşey başını gidiyor.
poposu toplu ve fiziği güzelse https://i.hizliresim.com/5dp125.jpg işte bu <3
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadari bile çok yani daha az belli olabilir
kot pantolon çizgili taytlar var. tayt olduğu çok belli olmuyor. değişiklik olsun onlardan giy :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben beğenmiyorum onları ya en iyisi siyah bazende koyu lacivert iyi oluyo
Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Tayt ve, dar pantolon sadece seksi kızlara yakışir. Fiziği önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Fizik önemli tabi
giymesini bilene ve fiziği uygun olana çok yakışıyor bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle :)
+1 yılo taytı giyen ile ciddi bir
ilişki düşünmem görüşüm bu sevdiğim insanada giydirtmem12 Yorumla- +1 yıl
Evet sevgilim olunca bende giyemiyorum ama uzun süren ilişkim de var iki sene kadar çok sık giymezdim ama giyerdim herkesin kendi fikri
- +1 yıl
saygılar
+1 yılTotoyu örtecek kadar münasip bir tişört giyilirse yakışır.
03 Yorumla- +1 yıl
Demii bir hirkayla şimdilik yazın da bakicaz artık bir çaresine :))
- +1 yıl
öyle :) bol tişörtler yazin iyi oluyor
- +1 yıl
Aynen :))
Arabayi jant kizi tayt gosterir. Ama giymeminiz daha uygun eskiden icinize gydgnz bir seyi giymeniz uygun değil
03 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendi düşüncesi bence bu kadar uzak bakilmamali sonuçta dışarda bir sürü pantolon giymiş insan var ve çoğu pantalonun taytan farkı yok
- +1 yıl
Ama daha rahat oluyo
2 gr aklımız var tayt giyince onuda siz alıyorsunuz yapmayın giymeyin lütfen
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ilk kez beyinsiz olduklarını tartışmaya girmeden kabul eden bir erkek tebrik ediyorum seni.
- +1 yıl
Amacı öyle olanlar var ama herkes bunun icin giymiyor
+1 yıldelimisin sen, bence kot giymesinler, etekte giymesinler tayt giysinler.. sorulurmu bu soru
02 Yorumla- +1 yıl
Evet sorulur baksana herkes bu kadar rahat değil bu konuda
- +1 yıl
tayt delirtiyor beni, ondan dedim... tüm kızlar giysin diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzun damarlı,500ml petşişe kalınlığında penis sizce nasıl beğenir mi sevgilim olsa? Taytmı off ne yakıştırıyorum bir bilsen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalçası dolgun ve büyük olana yakışıyor ama ince olanı daha kötü yapıyor.
00 YorumlaFiziği iyi olana yakışır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani bana falan :))
insandan insana değşiyor..
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle :)
Tayt bir erkeğe yakışır
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe mi saçmalık :)
- +1 yıl
Haha aklımımı okudun :D
- +1 yıl
Evet falan dermişim ama öyle gerçekler bunlar :))
Ben de kullanıyorum. Gayet de şık bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Şık mi bilmiyorum ama rahat
- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgiyinde götünüzü sergilemeyin mümkünse
21 Yorumla- +1 yıl
Evet belli olmadan giyilebilir
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılfizik müsaitse yakışır
00 Yorumla
+1 yılyakışıyor mu bilmiyorum ama seviyorum ben
01 Yorumla- +1 yıl
Bende seviyorum
- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoraptan çok farkları yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Pazardan almissa ever ama nike tayti giy cok çok farklı
Yakışır yakışır
Giyinde biraz popo görsün millet11 Yorumla- +1 yıl
Biz giyeriz ama popo da gormez millet
Tipini görmem lazım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Burdafotoğraf atilmıyor ki :/
+1 yılniye giymen gerekli anlamadım
01 Yorumla- +1 yıl
Jimlastik yapıyorum :)
+1 yılTayt kadini adileştirir
21 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık:)
Mümkün olduğunca alımlı yerleri örtmek gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir şekilde kullanilinca cok iyi ve rahat oluyo
- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne arkayi kapatan bisey giyersen gayet yakışır
01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle kullanılması doğrusu zaten
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım