Saclarim koyu kahve rengi lule lule yer yer kıvırcık v saç kesiminde, sarı tonlarında ombre yapmak istiyorum ama hergun duzlestirmiyorum komik dururmu saclarim duz degilken merak ediyorum? Saç şeklim:
Kıvırcıklığı böyle ama belime kadar ve v saç kesimi uygulanmiş saçlarım. Bilmeyenler için ombre:
Tam benlik soru.. Profil resmimden saçlarıma bakabilirsin kıvır kıvır.. Saçımda şu an kızıl ombre var.. İleride mora döndüreceğim :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Masallah cok guzek saclarin benimkilerse aynen boyle kızıl kısımları cok guzel cok dogal durmus zaten kivircik saca kizil cok yakisiyor. Vayy mor mu ben mor sac cok severim ama şu an bal renklerinde istiyorum yaz geliyor malum tesekkur ederim yorumun icin 😊
Kesinlikle harika duruyor canım. Ben düz saç seviyorum fakat doğal dalgalarımla dışarı çıktığımda bana daha çok yakıştığını ve saç rengimin daha iyi durduğunu söylüyorlar.
Birde saç dalgalarının kabarmaması ve güzel durması için banyodan çıktığında tarama ya da havluyla fazla suyu alma kendi kendine kurusun sadece perçemleri geriye tuttur sabah kalktığında fönle kurutmakla arasındaki farkı görüceksin
Tesekkur ederim guzel onerilerin icin 😊 zaten kurutmuyorum kivirciklar sac kurutma makinasi kullanamamali bence de cok kurutuyor elektriklendiriyor saci bende sana bir tavsiye vereyim nacizane belki biliyorsundur ama watsonsun sac maskeleri var ballı biralı falan sac islakken surup 10 dakika falan bekliyorsun inanilmaz iyi geliyor butun elektrikliligi gideriyor dalgalari belirginlestiriyor oneririm yarim kilosu 8tl falan fiyatida cok uygun yaşasın kıvırcık kardeşliği 😂😂😂
En İyi Cevaplar