Bele kadar uzanan uzun saçlar mı yoksa omuzda biten kısa saçlar mı daha çekicidir?
Uzun Saç
Kısa Saç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızın yakışığı saçtır derdi babaannem.. saç aşağı baş yukarı derdi bide ördükten sonra çekiştirip.. bide kız kısmının saçı uzun aklı kısa olur varda o muhabbete gerek yok * :P uzun saç her şekle giriyo * hem yakışıyo da kızlara..
Kisa sacin yakisani da var da uzun sacin havasi bir baska yaa... Sacin uzun oldu mu istedigin her sekli ver.. Uzun sac candir 👍
bence bu uzun saç merakı homofobiklikten kaynaklı, kısa saçlı kıza hayranımdır ya offf sevimli sevimli
kadinlarkulub.com/.../...kisa-sac-modelleri-13.jpg
böyle ise eğer kısa saç
Cevap
23Cevap
1.50 boyunda olup bele kadar saçı olursa arkadan bakınca yürüyen bacak gibi görünür. Fiziğe surata vesaireye göre değişir bu.
Valla o kisiye gore degisir kime ne yakisiyorsa ama bana kalirsa uzun sac iyidir :)
Benimki belin bitiminde niye kısa saçla gezerler hic anlamam
Kişiye göre değişiyor kimi uzatıyor boyu 1.50 kızmı sacmı anlaşılmıyor kimi de asker traşı oluyor. Herşeyin ortası
Saç konusunda titizimdir uzun düz ve bakımlı olacak kumral kızıl veya sarı siyah karışık olabilir
Kişiden kişiye değişir herkes kendine yakisani yapmalı ama uzun sac idael tabiki si
ince kemikli yüzse kısa saç dolgun yüzlü yanaklıysa uzun saç bence yakışıyor :)
Boyuna yüzüne göre değişir ama uzun saç kezban gibi duruyor artık ya omuzda saç daha bakımlı çekici bana göre
ben küt saç modeline daha çok hastayım :D
Uzun saç makbuldür;
Kısa kesim tercih etmem
Beline kadar düz ve kumral renk :)
kız dedıgn uzun saçlı olmalı zaten
Bele kadar süzülsün ya
Yani değişken bir soru. Genelleme olarak uzun.
Bele kadar olmasın #D
cok kisa degil omuzlari gecmiyecek
küt saça bayılıyorum bazı kızlara çok yakışıyor
Kisa sac sanki daha seksi geliyo bana
Uzun saç
A dedil
yakışan neyse o :)
Uzun Saç
saçı olsunda...
uzun sac
kısa daha iyi gibi
Bakımlı saç.