Bir kızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir?
fiziksel olarak yani.
fiziksel olarak yani.
kızlarda ciddilik ararız yani öyle zırt purt onunla bununla konuşan şaka yapan kızları pek sevmeyin ciddi olacak oturaklı olacak ve kendinin kız olduğunun farkında olup ona göre davranacak :) tamam şakamı yapar başka şeymi yapar ama bunları bizimle yapsın isteriz.
hayatlarındakı herseyden once bız gelelım ısterız sevdiğine sahip çıksın isterız. :) ama nerde ooo eski kızlar XD
siz ikinci planda kalıyosunuz sevgilisi diye herseyiniz olacağı anlamına gelmezki ayrıca sevgilinizin onla sevgili olmadanki arkadaşlarıyla aranızda tercih yapılmasını istemeyin sizi ne kadar sevsene yinede erkek kankasını seçer çünkü siz yokken o vardı ne kadar acı çeksede nankör olmamalı.
Ben giyim üzerine birşey söylemek istiyorum vücutlarıyla ilgili birşey söylemem benim haddim değil zaten;
Sade giyimli olması,Pantolon un kadına yakışmadığını düşünüyorum etek daha çok yakışıyor bana göre,ve abartılı makyaj palyoço izlenimi veriyor.
kusurları kapatmayı değilde onları gidermeyi dene belki yardımcı olur. :)
Cevap
10Cevap
ya aslında fizik önbemlideğil kızlarda kızlar erkekleri her ne kadar fizikleriyle etkilemeye çalışsada bu böyle değildir aslın etkiler ama kalıcı olmaz eylencelık olurlar sadece :) fizik kişilikten sonra gelir her zaman erkekler için zaten erkek severse pek fizik aramaz birden kaptırır kendini fizigı yerınde olursada bu artı puan demektır yanı olmassada ne yapalım sonuçta bize aklıselim kızlar lazım :) akıl olmayınca dünyanın malı senın olsa ne olacak degılmı ama XDD
vücudu beni ilgilendirmez ama abartılı makyaj olmaması açık giyinmemesini ve güzel konuşmasını (yani edepli,boş konuşmaması) severim
yüz orantısı ve gülümsemesi diğer yapısal özelliklerinden daha ön planda
Bakımlı olmalı. Sevgilisine karşı sempatik olmalıdır.
... Sağlıklı bir beyni olsun.
fiziksel olarak dediğin için =kalça
yapma fiziksel dediğin için şöyle şöyle olursa şurası demiyorum ben.herşeyinin güzel olduğunu düşünürsek.seceneğim bu
pantalon yakışmaz kıza
gülüşü yüz güzelliği 2. planda ise fizik
göğüsler önemli benim için
popoliiinaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar