İyi geceler saçlarıma çok takık bir insanım belime kadar tam düz olmasa da düz saclarim var bundan 2 sene önce dalgalilardi ve cok gurdu duzlestirmekten dolayi hem dalgasını bozdum hem incelttim yine gür ama eskisi gibi değil sönük dolgun değil..
Badem yağı hint yağı saç gurlestirmede oldukca etkili yağlar diye duydum aktara gittim hemen adam badem yağı kalmadı ama bana sorarsan saclarini gurlestirmek için bu tür yağlar kullanma dedi koca karı ilacı gibidir onlar dedi
Tamam peki ne yapmaliyim dedim oncelikle saçin yağlı mi dedi evet dedim sana 3 adim soylicem bunları düzenli uygula saclarin gurlesecek dedi bunlar ;
- yağlı saçlar için kremsiz sampuan (bioblası önerdi)
-şampuan içine keratin kat dedi (bu kısmı pek anlayamadım)
-sıvı saç kremi kullan dedi (morfose mavi suyu önerdi)
Asıl sorum sizce adamin dedikleri ise yararmi ve bu şampuanin içine keratin nasıl katılır nerden alınır
Badem yağı hint yağı saç gurlestirmede oldukca etkili yağlar diye duydum aktara gittim hemen adam badem yağı kalmadı ama bana sorarsan saclarini gurlestirmek için bu tür yağlar kullanma dedi koca karı ilacı gibidir onlar dedi
Tamam peki ne yapmaliyim dedim oncelikle saçin yağlı mi dedi evet dedim sana 3 adim soylicem bunları düzenli uygula saclarin gurlesecek dedi bunlar ;
- yağlı saçlar için kremsiz sampuan (bioblası önerdi)
-şampuan içine keratin kat dedi (bu kısmı pek anlayamadım)
-sıvı saç kremi kullan dedi (morfose mavi suyu önerdi)
Asıl sorum sizce adamin dedikleri ise yararmi ve bu şampuanin içine keratin nasıl katılır nerden alınır
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil