Arkadaşlar saçları kestirdim çok pişmanım.
Uzatmak için napmalı? diplere masaj ne kadar uzatır?
Uzatmak için napmalı? diplere masaj ne kadar uzatır?
Masaj yapinca sac diplerdeki kan dolasimi hizlaniyormus öyle vitaminler gidiyormus sac köklerine aslinda mantikli yani olabilir.. sacini düzlestirme ozaman saclarin uclari kiriliyor sacin nekadar uzasa da uclardan kirilir senelerce beklersin benim gibi.. hic uzaman en önemlisi saclarinin saglikli olmasi. Saclarini at kuyrugu veya topuz yap, sac uclarinin giysilerine yada baska yerlere sürtünmemesine dikkat et cpnkü ozamanda uclar kiriliyor. badem yagi ve zeytin yagi iyi geliyor saclara, diplerine iyice sür 1-2 saat birak ondan sonra ilik suyla yika bunu haftada 2 kere yap. bol bol su ic. Ve banyoda tarama saclarini, banyoda genelde sicak suyla yikandigimiz icin saclar lastik gibi oluyor esniyor yani, rahatliyor ve yumusuyor. sen sonra tarakla cart diye gecince arasindan ortasindan kopuveriyor.
O yüzden banyodan cikmadan egil soguk suyla gec saclarin üzerinden, canlilik veriyor soguk su saclara. sonrada banyodan cikinca tara :) öylede kirilmaz :)
süper bilgiler! teşekkürler :) 2-3 ay saçlarla uğraşmıcam mecbur :)
rica ederim canim :) evet hic elleme
Düzleştirme krem kullanma jole sürme doğal halinle bırak bol bol ör ve sıkı ucları olan bir tarakla taramayı unutma bir ayda 2 katı kadar uzar
teşekkürler :)
uzun saçım olmadığı :D için cevap veremeyeceğim.. ama sırf saç dibine masaj yapmak için özel losyonlar var.. bir eczaneden yardım alabilirsin..
ne yapmalı ? bence beklemelisin ( zaman herşeyin ilacı )
Cevap
5Cevap
Benim saclarim popa ma kadar geliyor, ve en son bi kac ay önce gögüslerime kadar kestirmistim.. Saclarimi yikadiktan sorna bir kez tariyorum, sonra topuz olarak bagliyorum sk bir sekilde. FÖn makinasi, düzlestirme falan ayda yilda bir mecbur kalmadigim sürece kullanmiyorum.. Saclarima bakim yapiyorum.. Öyle yani
Her gün yıka. Ama bu aralar soğuk da geldi. Dikkat et üşütme
Sık sık yıka, saçı su uzatır.
onu tam şu kadar uzar diyemeyiz günlük uzar ama
ben köküne kadar ederim.
Bekle ve yıka ve çık
Badem yağı kullanın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar