Moda & Stil konusunda 607 cevap paylaştı. valla bence sakın taktırmayın gecen gazetede haber okudum gazetenın adınıda vereyım haberturk gazetesı bır kız taktırmıs sonra ne olmussa ıltıhap kapmıs memesı komple morarmıs kangrene cevırme ıhtımalı varmıs boyle bır haber okudum samımı soyluyorum yınede sen bılırsın
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyi de kızım neden?
04 Yorumla
acısız güzellik olmaz daha önce yaptırdın mı piercing? hepsinde aynı risk var iyi bir yerde yaptırman ve güzel bir bakım şart o zaman hiç bişey olmaz.
02 Yorumla
Offff 😬 enfeksiyon riski fazla ilerde bebişte emziremezsin
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılFazla acımaz sağlık açısındanda problem çıkmaz sanırım fakat ben partnerimde istemem onu çünki sevişme esnasında ben piercing, i yutabilir ya da canını acıtabilirim onun.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi açımdan söyliyorum partnerimde birinde dahi olsa benim içinde onun içinde sıkıntı olur. Fakat sizin durumunuzda belki takılabilir gençsiniz henüz taktırın isterseniz hevesinizi alın isterseniz bende seviyorum aslında görselliğe önem veriyorum kadında fakat dediğim gibi;-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılacısı senin acı eşiğine dayanıklılığına bağlı. sağlık açısından problem olmaz. ben erkek olarak olarak söyleyecek olursam harika bir zevk veriyorsun karşındakine ve sende çok zevk alıyorsun.2 göğüs ucunda da piercing olan bir sevgilim vardı ondan biliyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltek görmedim hiç ama ikili gayet hoş ve seksi görünüyor
Valla görüntü olarak güzel oluyor da, sağlık açısından doktora sor bence. Burada ki hacı haco takımının söylediklerini ciddiye alma.
03 Yorumla
+1 yılAcı beyin ile hissedilir
Sana bişey olacağını zannetmiyorum269 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah :D
- +1 yıl
Ahaha komik çocuk
- +1 yıl
Hahah:) ayıp amaaa
+1 yılBen yaptırdım. Yapılırken acımıyor ama 2 gün boyunca epey sızlıyor. 1 haftaya hiç acı kalmıyor. Tamamen iyileşmesi 5-6 ay kadar sürer.
03 Yorumla- +1 yıl
Havalar henüz serinken yaptır. Baskı yapsa da bir şey olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme dedin eLim mememe gitti. Oda sapikliktan degil tumorlu gogsum var masaj istiyor. Ameliyatdan sonra bende yaptirmayi dusunuyorum kisirim cunku. Ama meme uclarim cok. kucuk.
12 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun kardeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılt3.gstatic.com/images adresinden görsel. Bence çok yakışır ;)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence duruyor ve gayet hoş bir Görüntüsü var senin Ölçün bunun kadarsa süper olur ;) sen sen ol kimsenin aklına Gitme Kafanı yaşa bu Dünya'da Kafası güzel olan Yaşar ;)
+1 yılLütfen süt varillerini kapatmıyalım:D l*n piersingmi emzirticeksin bebeğe:SDS
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPiercingin olayım , canını acıtmam dikkatli dururum orada. :):
02 Yorumla- +1 yıl
Mümkün.
+1 yılNe nee memememe deyince ben :)
https://www.youtube.com/watch?v=GUtFZtGIGCI01 Yorumla
+1 yılGöğüs senin ucu senin. Zaten oralarina öyle böyle seyleri taktiranlari az cok biliyoZ. Sende oyle havadansin iste. Hayirli işler
00 YorumlaNasıl bir kafa yaşıyosunuz ya orana taktırınca neolucak sanki kim görücek mk kime gösteriş yapıcaksın?
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstedigin sey nipple piercing. Bakirkoy vagonda tattoo piercing atolyesinde asistanim. Daha nipple yaptigimiz bayanlardan geri gelen yok. Sagliksiz diyenler yok. Ama bir hafta sizlama seklinde agrilar oluyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPiercing yabanci bir ozel kelime ama onu napicaz :))
- 1 yıl
18 yasindan kucugum ebeveyn izniyle deliniyor mu
+1 yılCocuk dogurmayi planlamiyorsan taktir emzirme konusunda sorun olur ayni sey sekste de gecerli hicbir erkek agzina meme ucu yerine demir almak onu emmek istemez git gobegine yaptir
00 YorumlaIyimis diline ve pussyinede taktir. Cok hos oluyor. Harika hattaa
00 YorumlaAllah akıl fikir versin heryere yaptır sen acımaz kafandan sil :D
10 Yorumlaenfeksiyon riski var dikkat. sonra patlamasınlar :D
00 Yorumlayabancı kız arkadasımda varrrdı sıkıntı yasatmıyor yasamıyor du sık ve etkılıeyııcı duruyordun hatta vajınasında bıle oldugunu bılırımmm :))))
07 Yorumla
+1 yılÇık hassas biyer düşüncesi bile içimi ürpertiyor bence goğusden vazgeç benim favorim dil ile göbek
01 YorumlaModa & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. Herkes sövmüş taktırıp gösterip isteyen var mı desen aç karnına nefes almadan şey ederler ehe:/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel ya <3 https://hizliresim.com/WVMrR8
16 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan
- +1 yıl
Bu resim sanami ait güzelmiş ama kanatli felan
Cevap sahibi+1 yılAynnen çok güzel ama dezavantajları da bir o kadar çok emzirememek, enfeksyon riski vs
- +1 yıl
aynen çok güzel piercing diyince akan sular durur
- +1 yıl
Mukemmel :3
Onlar aciyabiliyormu? Acimazki süper kahraman onlar. ..
10 Yorumla
+1 yılHassas bölge acı hatta iltihap olur sağlık açısından sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılMemelerin dolgun ve uçları büyükse fantezik olur. İlk yaparken biraz acır tabiki
03 Yorumla- +1 yıl
Hatta göbeğinede ufak bişey daha estetik durur
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yani demir mi emek , hem bebede emer, bırakın su teneke demiri çeliği , memelere naturallik bizimde hakkimiz
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım taktırmıştı da çok acıyor dedi pişman oldu sonra
02 Yorumla- +1 yıl
istanbulun en iyi yerlerinden birisiydi
+1 yılBence yaptırma çok sağlıklı değil. meme ucunu kaybedenler bile var. Değer mi sence?
05 Yorumla- +1 yıl
terleme ve benzeri durumlarda bile enfeksiyon riski yüksek. Bir de tensel özellikler etkili. yaptırmazsan ne kaybedersin ki?
- +1 yıl
Dene o zaman ama en ufak sıkıntı gördüğünde hemen doktora git. Olurmu tatlım. Sana ms j yazamıyorum :(öz elden
Adam nasil yalayacak sonra agzina batacak pislil yapmayin mk
05 Yorumlamemnden ne istiyon la ılla bısy taktıracaksan git küpe takın
02 YorumlaModa & Stil konusunda 776 cevap paylaştı. Aynı anda orana da taktır iki acı birbirini götürür.
00 Yorumla
+1 yılbir an kendime yaptırdığımı hayal ettim de içim cız etti. çok canın yanar çok
00 Yorumla
+1 yıltaktırma kutuna taktır iki taraflı halka daha güzel olur.
02 Yorumla- +1 yıl
meme ucuna taktırma ileride sorun olur anne felan oldugunda genede sen bilirsin.
+1 yılmıknatıslısı yok mu sende öyle tatmin et kendini :)
02 Yorumla- +1 yıl
olur zaten memelerin açık gezemezsin ya ilişki esnasında erkegine göstermek istersin o zaman takarsın işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılsinirler çok orada iyi yapılmazsa felaket olabilir sonu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman zevk senin ucu bucağı senin kafana göre takıl be :)
+1 yılSlikonlarin patlayabilir
31 Yorumla
+1 yılMemeni yediğim yaptırma bence iyi olmaz ki ama canim gobek daha iyi olur bebegim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. canını yakıcak baya sinir ucu var orda, sonrasında keyifli olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalka şeklinde taktır bişey olmaz birlikte oldugun erkeğin hoşuna gider
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bu gogusune taktıracagın piercing karşı cins için mi istiyorsun sen kendini ole görmek için mi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılİlgimizi çekeceği kesin denemeni isterim 😉
acır elbette meme uçların uygunsa taktır yakışıyor genelde
00 Yorumla
+1 yılNiye taktırıyosunuz amacınız ne anlatsanıza biraz. s. s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereye kadar gidicek bu is vajina dudagina taktiranlar cikar gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaktırma kızım ya panterin nasıl yalacak dişine takılır hem ilerde anne olursan çocuga zarar :))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaman tanrım didim :)) neyse güzel olacağını düşünüyorsan saygımız var karar senin
- Moda & Stil konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir yerinede taktırırsın sen
32 Yorumla- +1 yıl
Ne diyo bunlar selen :)
Meme uçların buyukmu peki
00 YorumlaFakeye piercing taktırmak kolay tabi...
00 Yorumla
+1 yılBir snraki aşama vajinaya piercing
01 YorumlaSon fake bükücü AlevBaşak
Yap gitsin ak xd51 YorumlaModa & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bunun yerine keşke başka şeyler düşünsen
50 YorumlaGüzel, seksi ama halka çok keko duruyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin ki uçsun sayın feyk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kafayi mi yedin. Dusunmesi bile acitti
01 Yorumlaben taktırdım çok güzel
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahah
Taktır fotograf at sonra da :)
02 Yorumla
+1 yılİnsan gibi yaşa bence o memeyi kimse sevmez daha
06 Yorumla- +1 yıl
Dövme ve piercing gibi şeyleri insanlar genelde açık yerlerine yaptırır ki dikkat çeksin diye senin bu dediğin tuhaf
- +1 yıl
Er ya da geç kocan görecek ve bu kız kaşar mıydı eskiden sorusu belirecek beyninde
- +1 yıl
Ya git işine :Dd
+1 yıltaktır çok hoş olabilir benc :D
06 Yorumla- +1 yıl
tabi bir de canlı bakmak lazım belki o daha güzel görünür ::)
- +1 yıl
:) tabi bir de büyükse memeler daha bir hoş görünür :)
- +1 yıl
seninkiler büyükse ve dolgun sa niye yakışmasın :)
+1 yılDaha mantıklı yerlere taktırabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Güzel duruyo da kime gösterceksn onu sokakta memeni acıp mı gezceksn?
- +1 yıl
İyi taktır o zaman ne diym..
Nasıl dayanabiliyorsunuz anlamıyorum
01 YorumlaGüzel ilgi çekme yöntemi, erol taş idolün olmalı.
00 Yorumlayapmayın vücudunuza sağlığınıza yazık
00 Yorumla
+1 yılt olmadıından acıtmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım