Dizde yaptırıcam
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Bu elbise guzel degilki baci
lh3.googleusercontent.com/.../PvGsopKtKEgXk6BCMCmfZjKrflGGzLCGwVrmaFURxA9UOBA_y0fRGWUK6PMXjn2Pa2BoxMcHj_cOfCULIJUVMCPpok1OOXwUSUCwkPOlJ5edfG_7Aji0o5e8pvX51E3q8w8zLwbF2SnhERHWmAfzfSzKASF2EXWFdrj84TDH5XusIQ=w335-h439-nc
lh3.googleusercontent.com/.../0-b08G7CJg6MfTs-bc4U8_EDlG9TsUHvYpvfdTG4ZkUJ8LKq-bYA8kocafnhclys-KxEVUYqtDz94ymNo2OQcJgxtTVwahxRbJVaQj7SouZTuU8CMA-hWy8RLTxseUw2bDFpKVKFJ_P-tZJcN6eYJoue=w313-h470-nc
Bunlar daha guzel
Kendin biliğğnn
ya ne kıyafet giyenler var Allah aşkına seninki bence çok cici olur hatta kollarına da dantelden küçük bir ayrıntı eklersen çok daha güzel olur sonuçta mezuniyette kimse oturmuyor hoplayıp zıplicaksınız benden demesi en çirkin görüntüdür düşen göğüs kısmını çekistirmek :/
Hafif kalir, aklima kendi lise mezuniyetim geldi, giris ucretliydi ve hic kiz yoktu diyebilirim belli bir sureden sonra erkek erkege dans etmeye halay falan cekmeye baslmaistik belki inanmazsin kerkek erge cikna teklifi bile edenler vaedi. cok utanmistikAbarti yanin da
şaşalllı =) be =)
nekadar kısa ama
aynı renkmi
bunun yanında daha tatlı durur bncem =) enazından ama çok daçık giynme be =)
aaa :D ilginçmiş oda güzel ozmn bu kıyafetten daha cok yaksır sana =)
yalnz =) okadar fikir verdik :D bir eig istesem :D
aaa cok tsk ederm ya efenm çok incesnz D:
peki son bisey sitesem =)
tanışablrmyz arkadas anlmnda
peki ilgniz tskler iyi günler
Cevap
80Cevap
Bizde arkadaş grubu olarak bu tarz seyler giydik ama cok pişmanım kendımı sünnet annesi gibi hissettim ki mezun olalı 1 sene bile olmadı. mumkunse rahat hareket edebilecegın kısa tarz elbiseler bak derim ve sakına stiletto tarzı ayakkabı alma rahat edilmiyor :(
benim şahsi görüşüm bu veya bunun kısa hali lise mezuniyeti için biraz abartılı ve aşırıya kaçar lise mezuniyetine değilde sanki moda defilesine gider gibisiniz... tabiki karar sizin ben kendi görüşümü bildirdim...
bu sonuçta lise mezuniyet balosu üniversite olsa tamam derdim lise mezuniyeti sonuçta unutulmaz bir anı olacaktır sizler için ama bu kadar şaşalı elbiseler giymek bu kadar gösterişli, dikkat çekici elbiseler giymek ne kadar doğru bilemiyorum benim tavsiyem size içinizden gelen sesi dinleyin arkadaşlarınızın söylediğine de kulak asmayın size yakışan neyse üzerinize en çok ne yakışıyorsa onu giyin..
Bu nişan elbisesi gibi gelinliği andırıyo resmen güzel kızsın daha cıvıl cıvıl mini şeyler tercih edebilirsin üstelik bodruma gidicekmişsin bu senin en mutlu anın mezuniyetin düğüne gidiyomuş havası verme tatlım
renk harika ama daha güzel bir model bulabilirsin.. bebe mavisi rengi de çok güzek ten rengini bilmiyorum ama bronz ya da buğday tenliysen çok yakışır..
O zaman neon renkler çok yakışır hayırlı olsun şimdiden :)
Elbise güzel ama cok abartı bu düğün tarzi yerlerde giyilir , aynı modelin kısası uygun olur ama mezuniyet için.
bence gayet güzel sade ve şık böyle bir elbise tercih ediceksen o kızın elindeki çantadan olmasın yeter :D
ya resmımı bulamadım paylascaktımda :D
mavi bişeyler giy bence tabi sizi gorsem daha ıyı bişeyler onerırdımde :D
ozaman tek omuzlu bir elbise giy yakısır bende boyle gecelerde tek omuz gıyerım :D
profile bak mesela bunun gibi bişey bunun az acıgı vardı bendede bulamadım resmımı bunu buldum
rica ederim :)
sen ne dıyon neler neler gıyenler olcak bu ne ki :D
Çok abartı + kızda durduğu gibi duracağını sanmıyorum
1.60 boy a topukluyla giymen lazım takılır düşersin, düşmesen de düşmemek için zorlanırsın.
Diktirsen bile resimdeki gibi kesinlikle durmaz kadının fiziği çok iyi, normalden de iyi. Dekolte filan efsane durmuş.
Uygun değil bence mezuniyette daha sade daha doğal hava katıcak şeyler kullanılabilir :))
Bence abartı değil arkadaş. Nereye gideceğine bağlı tabi farklı renkleri olursa daha güzel olabilir.
Kısa bir kiyafet daha güzel olmaz mıydı? Bu elbise güzel ama bir farklılığı, akilda kalıcılığı yok :/
Böyle zarif, hoş ve sade elbiselere bayılırım. Çok beğendim. :)
Bence ideal. :)
Voovv çok güzel kız :) Ama şuna önem ver derim diğer arkadaşların ne giyecekmiş vs onları da öğren ona göre kıyafetini değerlendir.
Ohaa bayildim😍😍😍😍 bence cok uygun mezuniyet icin :))
Neresi abarti ya. Sonucta lise mezuniyeti bu hayatinda bir kere olacak birsey. Ozel bir gun yani asil şık olunmasi gereken bir gun bence :) tasi incisi falanda yok gayet sade👍
Hatta nerde satiliyor, fiyati ne kadar. benimde ablamin dugunu var. Bende mi alsam ne yapsam cok begendim :D
LYS den 1 gün önce olduğu için mezuniyete bile gitmedim. Benim için böyle şeylerin hiçbir anlamı yok.
gıymelısın ıddaalı ol bence hayran kalsınlar sana :)
Ben olsam pijamayla giderdim, çılgınlık olsun diye :D
Hetkes suslenecek hepsi ayni topuklu aviye bir ton makyaj hic biri farkli olmadigi icin dikkat cekmez :D ama benim dedigim bir fark yaratr :D çıgır açar :D
Lise bitti univ. insallah :D
Bence çok güzel ama kemeri mi nesiyse işte o gereksiz
Yok normalde diz üstü diktreceksin bu renkte ve o kuşak olmasin canimm ;)
düğünde gelinin kız kardeşi gibi :) abartı biraz bence ama sen bilirsin tabi
Elbise güzel ama yaşına ve de bulunduğun ortama uygun olmaz bence daha kısa elbiseler bakmalısın
Elizabeth bile böyle giyinmiyor, kız abartı mı demiş :)
Mezuniyetin Nerde olcağına bağlı elbise bence çok güzel.
İçinden Gelip, Keyif Aldıktan sonra yaşı ve Eğitimi Olmaz bu işin
Altı üstü lise mezuniyeti. Oscar törenine katılmıyosun
Balo içinse hayır, okuldaki anne baba geleceği zamanki gün içinse evet.
Tabiikide gayet güzel ve abartısız. Simdi giymiycen de ne zaman giycen kızım :D giy gitsin yakışır yani
Balo iicnse hele giy yani millet neler neler giyecek o gun
Ohio kesin giy kızım hatta sakin boyunu falan da kestirme bir farkin olsun
Güzel bir elbise ama diz üstü bebeklerin giydiği elbiselere döner en azindan diz alti olsa daha güzel durur bence.
Ben sadece düşüncemi yazdim elbiseyi sen taşiyacaksin sen nasil rahat ediceksen öyle diktir. :))
lise mezuniyeti , üniversite mezuniyeti derken işler kötüleşiyor
En iyisini giy !
Çünkü herkes onun için uğraşacak.
Ablanın düğününe gider gibi olmuşsun uzun daha sade tercih et
Rengi güzel ama uzunluğu dans ederken vs. rahatsız edebilir.
biz mezuniyeti bile yapmicaz bu bana çok garip geldi :)
Bizim mezuniyette bu tür elbiseler çoktu giyebilirsin
çok güzelsin pamuk prenses gibisin :)))
Şimdide gelin adayı
12 C sınıfından canan ece karşısınızda
Afsfdqss
Bb
Çünkü aynı sınıftayız kanka :)
Çıkarsam okulunu ve memleketini ifşa ederim kanka zorlama bence tüm okul da cabası tabi :)
Özelden yazıyom bekle :)
Ahaha manyak trolledim ya :)
l*n acayip güldüm ya
Adswdweaa
Hahhahahaha😀😀😀😀😀
Sen kimsin @Sonunudüşünenkahramn
:)
Lise icin abartı bence zaten yaz mevsimi kısa tercih yap
bu kıyafet diz üstü olmaz abajur giymiş gibi olursun o zaman
cunku bu kıyafet uzun olmak ıcın var eger kıs yaptırcam dersen o etegın yapısması lazım
olmaz ya etegı yapıstırt vucuduna ya da uzun gıy ama fızıgın guzelce tek parca vucuduna yapısan bır elbıse al cok hos durur bır de boyun uzunsa super olur
fızıgın guzelse dedıgımı yap:)
Çok hoş bir elbise ama kısası bu kadar hoş olmaz boyun bu şekilde giymeye uygunsa uzun giy bence
Mezuniyet nerde olduğu önemli bu kıyafeti kaldıracak bir mekansa en olmasin
Yo gayet normal kac kere yasicaksin o gunu giy suslen 1 kere gelir basina
O abla elbiseyi çok güzel taşımışta sende bu elbiseyi taşıyacak fizik var mı.
Ama zorlanırsın yinede.
Giyeceğin topuklu baya uzun olur seni rahatsız eder.
Boy kısa olunca normal tabi :D
Farklı şeyler giymelisin çünkü bu tarz giyinen çok olacaktır
Çok abartılı ve okul halen devam ediyor Üniversite var..
Hayir gayet seker :D rengi de bu olsun hatta. Sacini da abartmazsan gayet mezuniyet olur :D
Rica ederim :)
bence çok güzel cici olursun tabi elbise öyle sen nasılsın bilmiyorum :)
yüzünden bahsediyorum :)
görmemiştim a tamam taşıyabilrisinde taşıyamayabilirsinde arada kaldım
o günkü makyajın ciddiyetin tatlılığın ve özellikle saçın iyi olursa olur bu iş baloda senden iyisi olmaz
rica ederim :)
bir kere elbise seçimin harika ve eğer kısa yapacaksan diz üstü ve açık etekli çok tatlı olur
https://i.hizliresim.com/LprmaJ.png
Örgü tarzında salaş saçımı toplatıcam bu tacıda sıkıştırıcam sadece üstten gözükecek :)
harika olacaksın harika :D
rica ederim :D
Kisasi gecelik gibi olur pek hos degil canm daha guzel seylere bakabilirsn
Peki kolay gelsin tatlm :)
hos ama sana acik toz pembesi daha yakisir sana bence
Oda var tabii hahaha
Hersey gonlunce olsun bebegim :*
Bence tatlış bir çanta seçersen çohoş olur
yok ya bu fazla abiye
ne istiyosan giy abartı falan değil :D
centilmen birisi ceketini verir herhalde :D
bişey olmaz bişey olmaz :D giy gitsin :D
yaşlanıyoz bee 2 sene geçti benim balodan
Düğüne mi gidiyon derim abartı.
Ben rengini beğenmedim elbisenin
Güzel Elbise bence.. Hiçte abartı değil..
Rica ederim..
45 kiloluk bir TÜRK hatirlamiyorum
Nabi avcı'nın kızıysan sıkıntı yok
kusura bakma düğüne gider gibi olmuş bu
lise mezuniyeti için istiyorsun dize kadar güzel bir elbise al hem bodrumda da giyebilirsin :D simdi ben konuya girersem hiç çıkamayız
aslında olabilir saçını sen nasıl istiyorsan öyle yapabilirsin yaprak tarzında altın sarısı yaprak taç biraz çocuksu gösterme ihtimali yüksek... bilezik - yüzük ikilisi güzel durabilir oje filan sür ayy lise mezuniyetine katılasım geldi
https://i.hizliresim.com/LprmaJ.png
Böyle bir taç
Hahbaa beklerim :D
saçını açık bırakırsan ve birazda bukle filan yaparsn gayet hoş durabilir bu arada başkaalarıyla sakın pişti olma
herkes elbise giyicek farklı ol.
Gayet normal hos durur:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar