bayanda 1.70 boy hakkında düşünceleriniz beyler bayanlar
seviyesiz cevap veren terbiyesizdir
seviyesiz cevap veren terbiyesizdir
bence en uygun en güzel boydur daha fazlası uzun kaçar 175 boyu olan bir kızın 12-13 cm topuklu giydigini düşün 188 oluyor manken olmadıgı sürece yanına zor erkek alır :D
Çok iyi bence.
bence ideal bir boy ama eğer topuklu ayakkabısız 1.70'sen çok topuklu giymemeye özen göster.
topuksuz tabiki,topukluyla boy ölçülürmü ,hihi:D
Ne çok uzundur ne de kısadır orta ölçüdesin hatta türk standartlarına göre uzun sayılırsın.
Cevap
30Cevap
( seviyesiz cevap veren terbiyesizdir) cok güldüm buna :)) buraya cöp döken eşşektir gibi :))
170 boy bayan tc bayanlar ortalamasında uzun sayılabilcek bir boy bence güzel.
Bayanda 1,70 boy, ortalamanın üstünde olsa da, iyidir.. Fena değildir..
Buraya çöp döken eşektir..
benim hoşuma giden bir boydur zira ben 180 boyda olduguma göre sevgilimin yada eşimini 170 boyunda olması daha güzel olur elbet ideal boy bayanda
Bana boy olarak yakın kızları severim. Ama onlar onlara boyca yakın olan erkekleri sevmiyorlar yav :)
" seviyesiz cevap veren terbiyesizdir "
bu biraz da -çöp döken eşektir- gibi bişey olmuş sanki :((
Topuklu giymediği sürece ideal, zira ülkemizde erkek boy ortalaması 170-180 cm arası...
bence gayet güzel ve ortalamanın ne üstünde ne altında bir boy ölçüsü gayet hoş durur kiloya dikkat edilirse
tam bana göre derim topuklu 3 cmden fazla topuk gıymediği sürece :)
Benle aynı boyda oldugu için muhtemellen topukludan vazgeçmeyecek , olmayacak bayandır
en iyisi 173 den kısa ya da 173 den uzun olanlardır
haha bitter moon var ya her böyle soruya altta göreceğin üzere kendi boyunu yazıyor ona kıllık olsun maksat
ilk cevabında anlamıştım zaten 1.73 olduğunu, neyse sende iyidir miss torpil yapayım sana
sevgilerle lililililerle
görürüz kaçsın mezurayla geleceğim ataşehir cami turuna
1,90 ım bence harika...7cm topuklu yeter sana.ama en fazla 60 kilo olmalısın yoksa...
1.70 iyide ben 1.78 boyum 10 cm topuklu giyse benden uzun olur kötü durabilir belki gerçi 2 cm ne kadar fark etcek oda var :D
kötü düşünüp kendine sorun çıkarıyosun bence boy boydur 1.70 iyi daha kısa olmadığın için şükret
başımın üstünde yeri var derim genelde az rastlanan boy tipi ancak topuklu ile o boya ulaşıyolar :)
165 uygundur kadında 170 işte senın boyun 8 cm topuklu giyersen millete havadan bakarsın
Allah daha çok versin ne diyelim. biz 1.60ta kaldık öyle.
kısa boylu erkek sevmiyorsan güzel bir boy
Normaldir. Ne düşenelim?
1.65 kadar iyi değil :(
Türk bayanlarına göre 3-4cm. uzun denilecek boy.
topuklu giyince beni geçiyorsun iyi ama
Normal hatta uzun bile:)
1,73 standart'tır benim için 1,70'de iyidir iyi..
seviyesiz cevap veren en adi o* çocudur.
buraya çöp dökenin...
Benim için üst sınırdır.
ne cok uzun ne cok kısa..orta,ideal bir boy.
1.73 kadar güzel degildir <7
benle aynı boy oluyo ne düşüniyim
1.55 lik boyumla çok pis kıskanıyorum:(
68 kiloyu geçmesin iyi
1.85 den kısa olanlar göç etsin.
Ülkemiz standartlarına göre uzun bile sayılabilir
150 YE GORE UZUN 180 E GORE KISA:d
bayan boyu ne ya, kadın boyundan farklı birşey mi?
Iyisin.
gayet iyi
Yeter fazla bile.
Bence çok iyi.
ideal:)
ideal boy..
iyi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar