Ruslarla sevisip neslimizi guzellestirmeliyiz
Türk Irki Neden Çirkin?
Ruslarla sevisip neslimizi guzellestirmeliyiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan Türklerin çirkin olmasının nedeni yeryüzündeki konumundan ötürü genetik olarak melezleşmeden ötürü gelen bir meseledir, bunun dışında ne Balkanlar'da, ne Rusya ve Çin'de, ne de Orta Asya'da yaşayan soydaşlarımız hiç de çirkin bir görünüme sahip değiller. "Türk ırkı çirkin" diye bir şey söylemeye pek hakkınız yok bence bu nedenle, bunun doğrusu "Türkiye Türkleri neden çirkin?" olabilir en fazla. Gerçi bakacak olursak fazla karışıma uğramamış bölgelerde yine yerel olarak düzgün görünüme sahip topluluklar mevcut, özünü koruyan...
çirkin falan değiliz otellerde çok yabancı gördüm güzelleri çok güzel çirikini çirkin onlarında bende tam tersi standart bir güzellikte olduğunu düşünüyorum
genel olarak cirkiniz. ister kabullen ister kabullenme. niye victorya secret melekleriinde hic turk yok? en yakisikli erkekler siralamasinda turk erkegi yok
örneğe bak çay demle biz avrupaya abd ye sanatçı veya manken ihraç edemeyiz çünkü onlar bu konularda bizi biraz aşağı kültür görür. ama ortadoğuya balkanlara git ortalık Tuğba büyüküstün beren saat gizem karaca bergüzar korel kıvanç tatlıtuğ kenan imiirzalıoplu vs yıkılıyor.
genel olarak dedim dimi! istisnalar var
ulan victorya street mankeni istisna değilmi hadi boş konuşma artık
victorya secret mankenleri istisna degil. onlar kusursuz güzeller. kimse de cirkin demez onlara. diyennler zaten kiskancindan der
Sen nasil boyle bir kaniya vardin kendin çirkin olabilirsin ama bir ırka çirkin demek beyinsizlik. Biz hafiften çekik gibiyiz. Bu yüzden gözlerimiz güzel. Ben makyaj yapınca harika oluyorum arkadaşlarım guzellikten yıkılıyor. Sen bakımsız liselilerle oranın istediğini yapmakta özgür kızlarını kıyaslama. Boy yönünde haklı olabilirsin ama kaç üniversiteye gittiysem kızlar harika. Makyaj etkili ama senin dediklerin de makyajlı zaten yanlış düşünüyorsun bence.
Sen yanlis gormusun hep ustelik boyle konusman cok gunah cunku Allah yaratiyor herkesi senide!! turk milleti ustun bir millettir
Ataturkun bahsettigi turk milleti eskiden yasamis insanlaraydi. turk milleti zeki filan degil hepsi aptal. ayrica ustun filan degil. diger milletlere gore cok gerideyiz
Hadi be embesil bos bos konusuyorsun
Cevap
11Cevap
Anne ne sor onu
Neden cirkinsin
Cirkinsin bari beni niye dogruon senden çirkin bir çocuk cikacani bilmiomuydun diye sor
sen beni gormemissin heralde dhjdyu o degil de ne demis ataturk turk milleti asildir turk milleti zekidir ben nedense cirkin goremiyorum biraz goze bakmaya bagliysa demekki
Türk düşmanı gibi geldin sen 🤔 Ayrıca çirkinsen napalım yani aptal ve canım olman da bizi ilgilendirmiyor git annene ağlan neden beni doğurdun diye. Ayrıca Türkiye deki bir çok kızı karıştıranlar var bana ve ablama hangi okula gittiysek türk müsünüz yabancı mı dediler ablan sarışın yeşil gözlü benim gözlerim de çekik diye hep karıştıdılar yine o okulda bir kız vardı yabancı kızlara benziyordu. Milletini aşşağılarken iki veya üç hatta sen on kez düşünmelisin bence.
yok ya bence türk insanları da güzel özellikle yeni nesil gençler gayet güzelleşti her iki cinsiyette de
bence hala cirkiniz
yok ya bu sitede bile çok gzel kızlar yakışıklı erkekler var
istisna var tabi
Cengizhana , Atatürke bir bak çirkin mi? Türk milleti gayet yakışıklı ve güzel.
Objektif bakarsak çirkin ve kısa boylu.
Istisna var demistim dimi?
Allah in yarattiklari hakkinda boyle konusmayin gereksiz
Genelleme yapman çok saçma. Dışarı çıktığımda gayet güzel ve yakışıklı insanlar görüyorum. Lütfen milletimizi böyle yerme, sahip çık.
Bence çoğu türk kızıda güzel ve çoğu türk erkeğide yakışıklı bana göre.
Hiç olmazsa çinliler gibi aynı portakaldan çıkmışcasına dolanmıyourz ortalıkta
Allah, Türkiye Müslümanlarını çirkinlikle imtihan ediyor olmalı. :)
ya o kadar degilde simdi Allah yaratti sonucta ama cirkiniz yani
Hahahah.
ulan gülmekten yarıldım ya :D ruslar güsel fiklirmiş :D
Katılıyorum hele Türk erkekleri göbekli, kıllı, bakımsız, genel olarak kısa, yüzleri merdiven gibi
Kendi milletini neden aşağlıyorsun.
assagilamiyorum durum boyle. turk milleti diger insanlara oranla daha cirkin
Kimler iyi sana göre?
genel olarak guzel dedigimizde rus kizlari gosteriliyo cidden de oyle. yakisikli dedigimizde ispanyol ya da italyan erkekleri yakisikli
güzellik yalnızca dış görünüşle alakalı değildir
felefe yapmana gerek yok. bir insanin ilk dis gorunusune bakarsin ve disimi begenmediginin icini gormek istemezsin.
bence büyük konuşma herkes sen değil dış görünüş olarak temiz olsun yeter
saçma bir genelleme kardeşim.
ya oyle simdi sende sey yapma. bir yabanci insan bizim turk insanindan cidden daha guzel
genel olarak cirkiniz aga
Turkiye
Türkler cirkin degil bakımsız
bakim farkli guzellik farkli.
Farklı degil icice
Biz cirkin TÜRKLER olarak mutluyuz
of bu da milliyetci tavirlari :D
yok ben öyle düşünmüyorum))
Srn TÜRKMÜSÜN yunanmi
sen YUNANMISIN? (TÜRKMÜ)?
TÜRKÜM sen?
Allah Türkleri severek yaratmamış kardeşim.
Zenci olaydik iyidi :-)
Türk ırkı iyidir diğer milletlerden en azından
he he tabi :D
öyle tabi
Ewet ya niye bu kadar cirkiniz 😊
Bilmem dikkatimi çekmedi benim
Haklısın cidden.
Rus çocuğumusunuz :)
Ortadoğulusunuz
İzmiri kizlar kotumu
Izmirlilerin guzel/yakisikli olmasinin nedeni oralarda yunaar yasamis uzun dönem. yani o guzellik yunanlardan geliyo. hatta izmirde ilayda ismi cok kullanilir. ilayda ismi yunancada ilaida dir ordan geliyo
Ne yani yunanmi onlar
hayir ama %25 yunan genleri var
Hepsinin mi
hayir ama genlerde var illaki
Balkan gocmeni yarisi zaten
Nese onu gec irk olarak boleyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar