Ojeyimi seversiniz yoksa protez tırnakmı? ben protez tırnağı daha çok beğeniyorum 2 ay gidiyor en iyisi ojeyide severim ama uzun tırnağa yakışıyor benim tırnaklarım çok çabuk kırılıyor ve soyuluyor bu yüzden protez yapıyorum bende kuaförlerde pahalı olduğu için setini aldım kendim yapıyorum biraz acemiyim ama çokta kötü durmuyor sanırım
Protez tırnak iyidir. Gerçekten tırnak ve el bakımına dikkat edenlerin yaptıracağı en güzel şey.. tırnakları uzamayan, tırnakları sık sık kırılan kişiler yaptırsın. Ben hiç yaptırmadım, tırnak bakımıma çok dikkat ediyorum ve tırnaklarım protez şeklinde duruyor. Bir resmimi koydum kızın biri ''Tırnaklar takmayım diye bas bas bağırıyor.'' dedi... https://i.hizliresim.com/oA16Do.jpg
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harika duruyor gerçekten muhteşem inan tırnaklarım sağlıklı uzasa bende yapmam ama hemen kırılıyor uçları soyuluyor bir çok şey denedim fayfa etmedi en iyisi bu uzun süre tutuyor:) Hadi erkekleri anlıyorumda kızlar bide beğenmemezlik yaptı onların tırnaklarınıda gör erkek elinden ayıramazsın:) kendini bilen bakımına özellikle tırnak bakımına çok dikkat eder:)
Bir ara kullandım. Tırnak nefes almadığı için fazla kullanımda sarartma yapıyor ve yapıştırıcı tırnağa zarar veriyor. Biraz kısaltıp şekil verilirse daha iyi olur. Diğer türlü p*rno yıldızı gibi oluyor. :)) Birde iyi yapıştırmak lazım çıkmaması için.
Almanya'ya tatile gittiğimde neredeyse her kızın elleri böyleydi. Ben de iğrençliklerine bakarken, kız çok beğendiğimi sanıp hava atar gibi hale girmişti çok gülmüştüm. :D
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende almanyada yaşıyorum zaten canım:) Bu arada söylediğinde haklısın burdaki tüm kızların tırnakları böyle bakımlıyız yani kısacık kesip sokağa çıkmıyor kimse:)
Bakımlı olmak süslemek olarak algılanmamalı. Tırnaklar temiz ve doğru kesimli şekildeyse de bakımlı olur. Bu arada Almanya'da isen nasıl ş, ç, ı gibi harflerle yazıyorsun merak ettim.
Klavye denen birşey var canım iphone uluslararası klavye kullanıyorum çünkü... Siz bakımınızı öyle yapın bizde böyle... Ausserdem sieht man ganz genau dass du eifersüchtig bist, wäre nicht schlecht dass du deine fingernägel auch mal machen lässt:))
Ich hab's nur gefragt. Wollte nur wissen ob man ein anderer trick hat. Und außerdem sind es meine Gedanken. Wenn du fragst, dann sollst auch einfach zuhören. So ist es hier.
Sen neci oluyorsun almanyaya özenen hiçbirşeyden geri kalmayan ama konu başka biyere gelince almancı almancı sen nesin acaba madem bu kadar küçümsüyorsun kendi olduğun yere ayak uydur, wieso soll ich dich anlügen wenn ich dir sage dass ich in deutschland lebe es gibt so viele möglichkeiten wir sind nicht im 80 dünya gelişiyor sen alfabeden bahsediyorsun:) sen bu kafayla nesin çok merak ediyorum çok şükür ben türküm konumuzda bakım düşünce farklılığı değil zaten seninde benden aşağı kalır yanın yok madem çok milliyetçi takılıyorsun sende kendi yaşadığın yere uyum sağla o zaman gelmiş almancıları kötüleyip sonrada almanca konuşarak değil:)
En İyi Cevaplar