Arkadaşlar ben polikistikover sendromu hastasıyım kullandığım ilaçlar yüzünden yüzümde tüylenme sorunu oldu ince uzun tüyler ve çok rahatsız oluyorum. Daha önce aranızda ya da yakınlarınızda yüz epilasyonu veya yüze lazer yaptıran arkadaşlar var mı? Netten araştırdım yüz epilasyonu yaptıranların çoğu memnuniyetsiz ya tüyler çoğalmış, ya kalınlaşmış ya da leke kalmış yüzlerinde. Ankara'da önerebileceğiniz yüz epilasyonu yapan yerler var mı? Yüze lazer epilasyon (yüz epilasyonu) yaptıranların yorumları neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yüz lazer epilasyonu nedir?

yüzlazer epilasyonu nedir? Yüze yapılan lazer epilasyon, kıl büyümesini durdurmak için kıl köklerine ışınlanan lazer ışığı teknolojisini kullanarak yapılan bir operasyondur. Lazer epilasyon genellikle güvenli bir işlem olarak kabul edilir.
Bir zamanlar lazer epilasyonun koyu renkli tüylü ve açık tenli kişilerde en iyi sonucu verdiği bir dönem vardı, ancak şimdi lazer teknolojisindeki gelişmeler sayesinde, almak istediği istenmeyen tüyleri olan herkes için uygun bir prosedürdür.Yüze Uygulanan Lazer Epilasyon Çeşitleri

yüze uygulanan lazer epilasyon yöntemleri neler? Yüze uygulanan birkaç lazer epilasyon var, en önemlisi de buz lazer epilasyonu. Birkaç lazer epilasyon yöntemi de var. Bunlar;
- Buz Lazer Operasyonu
- Alexandrite Lazer
- Diode Lazer Epilasyon
- Yag Lazer Epilasyon
Yüz için hangi lazer daha iyi?

yüz için en iyi lazer yöntemi Yüz için en iyi lazer epilasyon olarak buz epilasyon öneriliyor. Bunun nedeni olarak da en yeni teknolojiyi kullanması, dip köklere yönelik işlem yapması ve acısız olmasıdır. Bu nedenle buz lazeri öneririm. Ben de buz lazeri kullandım, memnunum da.
Yüze lazer epilasyon işe yarıyor mu? Yüz tüyleri biter mi?
Açıkçası tüylerin yoğunluğu ve sertliğine bağlı. Bazı insanlarda işe yaramıyor ama yoğunluğu azalıyor. Bazı insanlarda da yüz tüyleri bitiyor.
Kaç seansta biter ve kalıcı mı?
Muhtemelen bir ay arayla en az 4 ila 6 seansa ihtiyacınız olacaktır yüz lazeri için. Herkeste aynı sürede bitmiyor. Kalıcılığı da tüy yoğunluğuna ve kullandığın lazer çeşidine göre değişir.
Yaş sınırı var mı?
18 yaş altında olan insanlara yapılmıyor vücut hala büyüme çağında olduğu için. Hamilelere de uygulanmıyor.
Lazer epilasyonu nasıl yapılır?

Lazer epilasyon nasıl yapılır? - Lazer epilasyon işlemi başlamadan önce yüzünüz iyice temizlenir ve tedavi bölgesine uyuşturma jeli uygulanır. Size takmanız için gözlük verilecek ve saçınız kapatılacaktır.
- Uygulayıcı lazeri belirtilen alana yöneltecektir.
- Yüz bölgesi genellikle oldukça hızlı olur, bazen 15-20 dakika gibi kısa bir sürede yapılır.
Lazer epilasyonu zararlı mı?
Hamileler için zararlı evet. Onun dışında kesinleşmiş bir zararı kanıtlanmamış açıkçası. Yıllardır birçok insan kullanıyor ve henüz zarara uğrayananı işitmedim. Tabi güvenilir bir yerde yapmak çok önemli. Kuaförler gibi yerler yerine hastaneleri tercih etmelisiniz.
Lazer epilasyonu acıtıyor mu?
Çoğu kullanıcı, hissin deriye yapışan bir lastik bant veya güneş yanığı gibi hissettiğini söylüyor. Yanmış saç kokusunu duyabilirsiniz.
Yüze lazer epilasyonun fiyatları ne kadar?
Tüm yüz paketi 2 bin TL civarı tutuyor maksimum. Çene 500 TL civarı tutuyor. Bıyık da aynı şekilde 500 TL tutuyor.
Lazer epilasyon öncesi ve sonrası yapılması gerekenler neler?

Lazer epilasyon öncesi ve sonrası ne yapılmalı? - Lazer epilasyon bronzlaşmış ciltte iyi sonuç vermediğinden, tedaviden önceki günlerde güneşe maruz kalmaktan kaçının.
- Prosedürden önceki hafta cildi tahriş edebilecek peeling veya diğer kimyasal tedavilerden kaçının.
- Bölgeyi önceden tıraş etmelisiniz.
- Temiz, makyajsız bir ciltle gitmelisiniz.
- Randevuya yürüyerek gitmeyin. Vücudunuzun sıcak olmaması gerekiyor.
- Kanamayı artırabilecek aspirin veya diğer iltihap önleyici ilaçlar veya bitkisel ilaçlardan kaçının.
- Yüzünüzde uçuk veya açık bir kesik varsa randevunuzu yeniden planlayın.
- Lazer epilasyon sonrası ise, egzersiz yapmaktan ve doğrudan güneşe maruz kalmaktan kaçınmanız gerekse de, normal aktivitelerinizin çoğuna devam edebilirsiniz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim yüzümü almasak vallahi recep ivediğe döneceğim :D iran göçmeniyim genlerden heralde bildiğin sakal var resmen ya. çenemde yanaklarımda boynumda favorilerde çok kıl var tüy demiyorum siyah uzun uzun ve gürler berbat. ama kimse göremez çünkü kendim alıyorum hemen çıkmıyor bir ay falan sonra çıkıyor viveet mi ne öyle bir marka var onun pudralı yüz için özel ağda bantları var kullanıyorum çok rahat. sana da tavsiye ederim ama tahriş olmasın diye pudralı al yine de kızarıklık ve tahriş oluşabilir o yuzden hemen sonra kil maskesi yap yuzune ne tahriş ne kızarıklık hiç bişi kalmıo. ama zamanla yüzüm sarkabilir diye lazer yaptıracagım para biriktiriyorum
32 Yorumla- +1 yıl
şu boğaz, gırtlak kısmında da mı var? bende de var da
- +1 yıl
@evrenmutluedecek ben de var
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacaklarimizi aldigimiz epilatorle alma sakin. bilmiyorum tahminimce almaz zaten tuyler kucuktur diye dusunuyorum cunku yuzundeki. tabi makinayada bagli. ama birde noktalar birakabilir ve sert cikabilir.
ama basliklari var, yuz icin. benim degilde yengemin vardi bir tane yuz icin, o epilatorle gelmisti. nasil ise yariyormu bilemem ama.
o yuzden en iyisi sarartmak. ben oyle yapiyorum kendim.25 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkollarimi sarartmistim artirdi. cok pisman oldum.
Cevap sahibi+1 yılgercekten artirdimi ? hangi marka kullaniyorsun ? ben jolen kullaniyorum, artma olmadi
Gizli Soran+1 yılsesu kullandik. kardesimde bendede artirdi. kolun ic tarafindaki kilsiz yer varya hani. oraya dogru 2-3 mm kaydi killar. sayilarinda bir artma farketmedim.ama daha gucluler artik sanki.
Cevap sahibi+1 yılhm, onu bilmiyorum. ama jolende dene istersen, en unlu marka o. vucudunun diger yerlerindede varmi tuyler? karinda sirtta gibi ?
bende cok tuyluyum ya :(
Gizli Soran+1 yılyok. tuyler normal olmalari gereken uerlerde ama kalin ve yogunlar. bide beyaz etnliyim cok siritoyo en ufacik kusur.
+1 yılBak canim ayni senin gibi ben de yaptirmayi dusundum. Kuzenim yaptircam dedi bekledm sonucu gormek icin yaptirdi. Sonucu husran killardan kurtuldu ama yuzunde tuylenme olustu guzelim kizin... alamiyorda daha sik cikar diye. Allah bosuna onlari yaratmamis tamam meziyeti zor ama temmelli yokolmasi bizim acimizdan iyi degil. Kendine aliskalik et ve bir sekilde ayda bir hafta da bir temizle
34 Yorumla- +1 yıl
Yuzunde kil cikiyor diyorum
Gizli Soran+1 yılYüzümde de var benim bu yüzden lazer şart bana. Başka türlü kurtulamıyorum çünkü.
- +1 yıl
@Vitto bende öyleyim yaptırdın mı ben bugün sakal ve bıyık kısmına yaptırdım pişman olmaktan korkuyorum ama beyaz tenliyim ve yüzümde kıllar var belirgin oluyor
Yüze lazer yapılmaz çünkü lazer yapılan yerin güneş görmemesi lazım. İnce ve açık renk tüyü lazer görmez öyle olan yere lazer tutulduğunda (lazerden önce o bölge traş bıçağıyla alınır) lazer o bölgedeki tüyleri kalınlaştırarak görülecek duruma getirir ki bu da yüzdeki tüylerin sakal gibi olması demek. Dediğin gibi inceyse eğer tüyler sir yaptır cosmed tüy azaltıcı krem kullan
27 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sir yaptırıyorum ama işte oda çok kullanım sonucu kılcal damarları belirginleştiriyormş ve yüzü tahriş ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yılzaten ince tüylerim ama uzun işte peki önerebilceğin bir krem markası var mı?
Soran+1 yılPardon yaa :))) Dalgınlık öglen okumustum yorumu unutmuşum :)
- +1 yıl
tenim beyaz ve siyah kıllar var bende lazer çoğaltır mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılvarrr 2009 dan berı yuzume lazer epılasyon yaptırıyorum bır kac seansta bıtmesını umıt edıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uzun mu sürüyor peki ince mi seninkiler çok muydu?
Cevap sahibi+1 yılergenlıkte yuzume agda yaptırdıktan sonra pişman oldum kalın cıkmaya basladılar bır guzellık merkezınde yaptırdım inceldı ve cogaldılar 10 seanstan sonra özel bır hastanede dıode lazere basladım oradada ıncelme oldu 7 seans gıttım baya acıldı tuy olan bolgeler son 2 seansı alexandr ıle yaptırmıstım yuzum ınsana benzedı .. sımdı ıse baska bır hastanede alexandra basladım bugun gıttım azalmıslar 4 seanda kadar tam bıtmesede ayva tuyu olur dıyorlar marıfet lazer ve derecelerde ama fazlasıda cılde
Cevap sahibi+1 yıltahrıs eder yanık ızlerı kalır dıyorlar benım yara olsada o ızlerden kalmıyordu ... bıktım valla bıktım vucutta etkı eden yuze neden gec cevap verır anlamadım saclarımız dökulurken yuz neden dökülmezz istenmeyen ot mısalı :)
Soran+1 yıl:) Doğru diyorsun çok oda çok zahmetli işmiş insan yıllarca onunla mı uraşcak of ya tek seferlik bi çözümü yok mu şunun :(
Cevap sahibi+1 yılrahatsız bır goruntusu yoksa elleme derım .. eger rahatsız oluyorsan lazerden baska çözümü yok tüy azaltıcı losyonlara bulasmanı tavsıye etmem ...
Soran+1 yılhamamotu yagını duymustum ama güvenemedim rahatsız oluyorum lazerdende yüzümde leke kalmasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılyuzune 50 faktorluk hem guneş koruyucu hem leke gıderıcı krem surdukten sonra kalmaz uzman bırıne yaptırmalısın aslında yüz için ıgnelıyı onerıyorlare cabuk bıtmesı ıcın fakat acısına dayanamayabılırmıssın ...
Soran+1 yılİğneliyi arkadaşım yaptırıyordu onu kalın tüyler için yapıolarmış ince tüylerde olmuyormuş üstelik o acıya dayanamamda üstelik arkadaşım yaptırıyordu yaptırdığı yer delik delik duruodu sonradan düzeldi mi bilmiyorum bayadır görmüyorum
- +1 yıl
bende doktora yaptırıyorum yüzüm için alexandrite yapıyor ilk seans yapışdı biraz tereddütlüydüm ama yorumunu okuyunca içim rahatladı ama şu an nasıl yüzün
Lazer epilasyon bende yaptırcam kışın. biraz araştırma yaptım. Kesinlikle uzman doktor yapsın. Güzellik merkezinde yaptırmayın. Lazere gitmeden önce hormon testi yaptırın ve o test sonuç kağıdını doktora gösterin. Cilt kanseri riski vardır ama az bir risktir. Dediğim gibi güzellik merkezine gidip yaptırmayın. Mutlaka doktor yapsın. Lazere gidilmeden önce lazer yapılacak bölgedeki kıllar alınır ve öyle gidilir. Arasıra kontrole gidilir. Diğer seansa kadar bildiğim kadarıyla kıllar tekrar alınmaz. Çünkü lazer yapılacak bölgenin bir müddet önce ne cımbız ne ağda nede tüy dökücü kremle alınmamış olması gerekir.
44 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim, çok bilgilendirici olmuş :)
Gizli Soran+1 yılRica ederim.
elmacık kemigimi aldirmiştim. 4 seansta bitmiştir. Normal tüylerin 2 haftada cıkıyor ise. epilasyon yaptgn için bu süre uzayacak geç cıkacak.
Muhtemelen 3 seansta biter senin epilasyonunda.15 Yorumla- +1 yıl
sizin kul kökleriniz daha kuvvetli olduğu için makine görüyor ve daha etkili oluyormuş
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
16Cevap
+1 yılYüzündeki kılların gerçekten fazla ve kalın olduğuna inanıyorsan yaptır. benim yüzümde ve çenemde oldukça yoğun ve simsiyah kıllar vardı genetik olarak. yani çenem bildiğin sakal gibiydi. lazerle nerdeyde yüzde 80 i bitti kalanlar çok çok inceldi yani çok dikat edilmedikçe belli bile olmuyor ama tüyler incelince lazerin aktiviteside düşüyor ve etki etmesi çok zorlaşıyor doğal olarak. yüzümün zaten komple hiç tüysüz olmasını beklemiyordum ama şu an çok çok memnunum ve iyi ki yaptırmışkm diyorum. önceki haline göre yüzüm resmen açıldı. doğru cihazla ve uygun dozlarda yapılınca kesinlikle faydası oluyor. tabi yüzününde lazere uygun olması lazım. teyzemde yüzüne lazer yaptırdı onun yüzünde çok tüy yoktu olanlarda inceydi ama yaptırınca sürekli jilet deydiği için ve ince tüylerde lazer çok etkili olmadığı için çok pişman yaptığına. her yüzünde tüy olan lazer yaptırmamalı. çünkü o ince olan ayva tüyler olması gereken tüyler ve hiç bi türlü onları yok edmezsiniz. yüzüne lazer yapıp başarılı olanlarda kalın tüylerini bitirip kalanıda o ayva tüyü gibi kalanlardır
23 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
- +1 yıl
+1 yılYuz adina birsey soyleyemicem fakat diger bolgelerde islem sonrasi hafif bir kizarma oluyor yuzde hic denemedim. fakat yaptigim arastirmalar sonucunda yuz uygulamalarinda mevcut kıl tüyün kalinlasmasina neden oldugunu okudum kullanici yorumlarinda oyuzden vazgectim. siz arastirdiniz mi acaba sonrasinda pisman olmayin.
11 Yorumlaistanbul kozyatağı atatürk caddesi üzerinde papatya isimli bir klinik var.ben orada bikini bölgemi ve bacaklarımı yaptırıyorum çok memnunum.atış kelimesinden korkma ağdadan çok daha hafif bir şey. yüz için de yapıyorlar. ben yaptırmadım ama yaptıranların bir şikayeti yok gibiydi. bir doktor işletiyor kliniği istersen internetten numarasını bulup arayıp bilgi alabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruyu ne zaman sordunuz bilmiyorum ama umarım yorumumu görürsünüz ben geçen hafta başladım ve ankaradayım eğer işe yararsa söz veiyorum sana adını vericem lütfen benim için dua et bir kaç ay sonra buraya yazacağım. bende polikistikover hastasıyım lütfen dua et benim için olur mu bak söz verdim adını vereceğim sana bu yerin hem de tanıdık inidirimiyle
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sevilllg hala gidiyorum ama bence almadım henüz sanki ise yaramıyor gibi ama yararsa mutlaka yazıcam size
Cevap sahibi+1 yılİyi günler ndyag lazer ile yaptırdım sonuc alamadım malesef başka şeyler deneyeceğim mecbur
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilt kanseri yapar tartışmaları herşey için geçerli bir olgu aslında. Uygun yerde dermatoloji uzmanı olan bir yerde yaptırmak gerekir tabikide.
Lazer epilasyon yapılabilmesi için öncelikle kıl köklerinin görülebilmesi gerekir. İşte bu yüzden kıllı olman gerekir..
Kıllara hormonlar etki eder lazer yaptırıp tekrar kıl çıkan insanlarda mevcut. O yüzden seanslar bunu belirler.
Yaptırmak istiyorsan güzel bir yer seçmen gerekir. Tam olarak nerede oturuyorsun?16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnkara.
Cevap sahibi+1 yılİstanbul olsa güzel bir yer paylaşabilirdim ama dediğim gibi hastane birimlerinde yaptırın. En azından dermatoloji doktorları var.
Gizli Soran+1 yılAnladım, araştırıp gidicem zaten.
Cevap sahibi+1 yılEğer yanıtımı olumlu bulduysan en iyi cevap seçeneğine tıklamanı rica ediyorum :)
- +1 yıl
İstanbul neresi?
Gizli Üye(25-29)+1 yıltüylerin sarı veya siyah olmasına göre degiyor mesela siyah ise lazer cihazı daha çabuk algılıyo ve 7 ay gibi sürede bitiyor eger tüyler sarı ise iş bayagı uzuyor çünkü sarı tüylerin kökleri algılaması durumu zorlaştırıyor 10 ay gibi bir sürede bundan önce hormonal mi genetik mi buna baglı testler yaptırmanızda lazım zira buda etkiliyor
seanslar 120-150 arası oluyor fakat bu degişebiliyor her yerde farklıdır00 Yorumlalazer yüzde kılları arttırıyor eşimden biliyorum ama iğneli ye devam ediyor şu an çok memnun kısaca yüz derisi kalın ve yağlı lazer yüzeysel kalıyor çare olmuyor hadi kolay gelsin
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzellik merkezi işletiyorum. Lazer'e doktorunzun belirleyeceği aralıklarda geleceksiniz. ve zaten 2. seansa kadar çok da uzamayacak. o konuda rahat olabilirsiniz. Tekrar çıkma olasılığı seansları tamamladığnız taktirde zor eğer hormonal bir bozukluk yaşamazsanız.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. zaten sürenin uzun olmasının nedeni kılların uzamasını beklemek
- +1 yıl
Istanbul'da mı?
- +1 yıl
Aloooo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı durumum yüz için. iğneli epilasyon yaptırcam bende.şimdilik marvel cleanın yüziçin tüy dökücüsü kullandım.ama sürdüğüm yer bembeyaz görünüyor diğer taraflardan yamalık gibi ayrılıyor.diğer yerlerede sürsem olmaz.
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltuy xdokucu ben genital icin kullanmistim. guclendirdi her birini 300 spartali yapti. artik sadece epilasyon yapiyom. bana baska yontem yaramiyo.
Cevap sahibi+1 yılapilatör küçük tüyleri almıyor ayva tüylerini.yüzünü kıstırabilir.tüy dökücüde azaltmadı benimkinide.tekrar uzuyor
Yüze lazer yapılmaz yapılırsa yıllarca bitmez ve nihayetinde cildin hassaslaşır.
Bu hassaslaşma bi beş-on yıl içinde karışıklığa dönüşür. Ben yaptırdım güzel cildimden oldum siz yaptırmayın.
Onun yerine ip ya da başka biseyle tüylerinin alın ardından hürrem hamam otu yağı, karınca yağı ya da bildiğiniz tüy azaltıcı başka bi yağ kullanın on yılda hayli hayli biter
O kadar emeğe, zamana, acıya ve paraya yazık!
00 Yorumla
+1 yılben daha önce bir merkeze gittim. kesin biter %100 cart curt dediler 17 seans gittim hiçbir sonu alamadım. sonrasında kaş kontür için gittiğim Hatun Güzellikte lazer yapıldığını öğrendim. sorduğumda hepsi tamamen bitmez ama bayağı rahatlarsınız dediler. fakat ayva tüylerim dışında hepsi bitti daha sonra vucuduma başladım hala devam ediyorum ve aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
10 YorumlaKesinlikle önermiyorum kapalı olduğum için kulağın yanindan çıkan saçlarımdan rahatsız olup o kısmı ağdayla almıştım sonra biraz yayıldı ve ağda yüzümde sivilce yaptığı için lazer yapayım dedim yüzümün her tarafında olmayan kıllar çıktı normalde tüylü bir yüzüm olmamasına rağmen üstüne üstlük bide sivilceler çoğaldı sivilceler lekeye dönüştü kurtulamıyorum bitmiyor da yüzde etki etmiyo lazer kimseye önermiyorum sakın yaptırmayın
61 Yorumla
+1 yılyaptiranlari duydum genelde memnunlar bende yuzumde tuylenme oldugu icin yaptirmak istemistim fakat benimkiler ayva tuyu oldugundan cogalma riski var diye yapmadilar bende israr etmedim
10 YorumlaCanım bır süre katlanacaksin mecburen ayrıca daha sonra çıkmaması için kılları uyutmayan bır cihaz bulmalisin mutlaka birkaç yere danis hangi cihaz uygun olur kıl tipine göre internetten arastir
00 YorumlaLazer epilasyonu kışın yaptırırsan rahat edersin zaten 2. -3. Seanstan sonra kılı gezme gibi bir durumun olmuyo hafiften çıkıyo onlar dökülüyo sonra yeniden çıkınca lazere gidiyosun zaten
00 Yorumlaİsınan spatulayla surulen agdalardan al 60 tl bisey yuzunu kolunu bacagini kol altini kokay alirsin. Genitale yarsimci kuvvetler lazim :D
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılagda alerji yapiyor.
Bunlar şakaya gelmiyecek şeyler dikkat edilmesi lazım benim kız arkadaşım öyle birşey yaptırmıştı tahriş oldu vallahi büyük sıkıntı sonra ben bile uzak durdum kızdan yani o duruma geldi neyse ki şimdi iyi ama dikkat et yani
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu ki yüzü sen bile uzaklaşmışsın
- +1 yıl
Onun cildinde sorun vardir herkes yapiyor
- Cilt Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnce tüylerde lazer pek etkili olmaz zaten.Bir de yüz çok geç cevap veren bir bölge lazere.Eğer tüyler koyuysa diode ya da ndyag lazer denenebilir.O da iyi bir uzmana görünüp öyle karar verilir ancak.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır koyu değil jiletle aldıklarını duymuştum oda yanlış galiba.. :S
- +1 yıl
Alexandrite zten ince tüylerd eve yüz bölgesind etkili olmaz.Diode lazerde jiletle sıfırlaayıp öyle yapıyorlar ama dediğine göre çok açıksa tüyler hiç yaptırma daha da güçlenir.
Soran+1 yılPeki iyi bir uzman bulabilirsem kurtulma şansım yok mu hiç? :S İşte insanda o ihtimali almaya korkuyor..
- +1 yıl
Zaten yapılıp yapılmayacağını söyler dermaytolog görürse ama açık kahveyse filan etkisiz kalır benden söylemesi.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim.
- Cilt Bakım konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu epilatör aletinin yüz için olan başlığı var ama makine kullanma en iyisi ağda azalır ve seyrek çıkmaya başlar ama alerjin varmış senin için en iyisi lazer epilasyon.
10 Yorumla doğru cihazla güzel sonuçlar alabilirsiniz. yeterki gittiğiniz yerin cihazlarına ve geri dönüşlerin nasıl olduğuna bakarsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki hiç yaptıran oldu mu çevrenizde?
+1 yılYanak bölgesine buz lazer operasyonu deneyimim oldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben çok memnunum 🙂👌
Yapılabilir fakat dikkat etmen gerek. Özelikle güneşe bir süre çıkmaman gerek ve koruyucu kullanman gerek
10 YorumlaOralara lazer yapılmaz seansı çok uzun sürer oralara iğneli epilasyon yapılıyor
10 Yorumla
+1 yılyüzüne sakın epilatör filan sürme.yüzünde tamamen kıl köklerin benek benek belli olur deneme bile.
10 Yorumlasuratına kullanırsa eger baban gıbı bısey olursun sakalı bıraktın mı kımse tanıyamaz senı erkek tras makınaları kılı kesıyo bu da daha gur uzamasını saglıyo
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYüz bölgesi lazere geç cevap bir bölgedir.İnce ve kalın olmayanlar daha da güçlenir.Eğer İstanbuldaysan iyi bir merkez tavsiye edebilirim.Yapılıp yapılmayacağını söylerler en azından gidersen.
00 Yorumla Cilt Bakım konusunda 616 cevap paylaştı. korkmana gerek yok. sadece iyi araştır merkezi. doktor olsun, güzellik uzmanı bozuntuları değil
10 Yorumla
+1 yılSaç favori bölgesi için yaptırdım. Yorumumu sizlerle paylaşıyorum. Çok memnun kaldım.
01 Yorumla
+1 yıllazer eilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama yüz bölgeme falan değil tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yüzüme yaptırmadım Ama özel bölge yaptırdım dediiğin gibi bende de hiçbir şey olmadı öyle kızarıklık kaşıntı Ama bir sorun olmadı da merak etme
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlex ve diode adında iki cihaz var kullandığın cihaza bağlı ve ayrıca ilk seansta bir etki göstermez 6-7. Seanslarda yan etkileri gözüküyo
01 YorumlaBen peşin 360 tl verdim bitene kadar dediler 1 sene oldu azaldı ama bitmedi
00 Yorumla
+1 yılyaptıracağın yer önemli. güvenilir bir yerse sakıncası yok
02 Yorumla- +1 yıl
hangi makineyi kullanıyorlar?
ben yaptırıyorum kesin yaptır ağdadan yüz kat daha iyi üstelik ben hassas ciltliyim ve cildim lekelenmeye çok müsait düzenli güneş kremi kullandığında hiçbir sıkıntı olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
yüzüne hangi cihaz kullanıldı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun yok yaptır gitsin ama sakalsız bir erkek olmak seni rahatsız etmezmi
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSakalsiz olmıcamki boğaz kismimdaki killar da terslik var. Problem oluyor benim için sunnetlicem yani sakalı :) siz yaptirdinizmi
Cevap sahibi+1 yılYaptırdımda sakalıma değik elbette yok çünkü
Gizli Soran+1 yıllazeri kast etmiştim :)
Cevap sahibi+1 yılBende lazerden bahsettim zaten ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kaş üstünde küçük bir tüylü kısım var oraları aldırıyım diyorum.
fiyatını biliyormusunuz?02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılherhangi bir hastalığa sebep oluyor mu?
Zararı var mıdır bilmem ama tüy varsa yaptırılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın traş etme yüzünü traş edersen ççok güzel olursun kılların bir daha hiç çıkmaz :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltras degil epilatorle koparsam diyorum?
+1 yılErkek Arkadaşım yüzüne yaptırmıştı 700 küsür tele parası gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuz bölgesıne kısın yaptır cunku gunes gorurse leke olusur
10 Yorumla
+1 yılBıyık bölgesine buz lazer operasyonunu öneririm.
00 Yorumla
+1 yılÇene bölgeme buz lazer operasyonu yaptırdım.
00 Yorumlahastanede yaptır tabi ki...
00 YorumlaHastanede yaptır bence yüz sonuçta
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler karar verdim hastanede yaptırıcam
+1 yılArkadaşım yaptırdı. Onun adı iğneli lazerdir
00 Yorumlaen hayırlısı lazer epilasyon kesin çözüm.
10 YorumlaTene ve tüye göre değişir
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmesela
Gizli Soran+1 yılseans ücretleri ne kadar olur
İyi bir hastane olması şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende düşünüyorum ama kararsızım
00 Yorumlayüzüne soprano ice buz lazer yaptıran var mı?
00 YorumlaBunu dediğine gore esmersin
00 Yorumla
+1 yılagda yaptırmaya devam et sende
00 YorumlaMm bence yanlis
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyüzümde tüy yok
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO zaman sanane
- +1 yıl
doğru değil.
Cilt Bakım konusunda 512 cevap paylaştı. Lazer epilasyon
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi