AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu etek Türkiye'de giyilmez. Ya eskort zannedilirsin ya da köşeye sıkıştırırlar. Soruyu soran abimizde cesaret işi dediğine göre köşeye sıkıştıracaklardan.
Aynen sıkıştırırım ama ben pek öyle yapmıyorum genelde manita ya hediye alıp evde giydiriyorum
Çıplaklığın, teshirciligin adı ne zamandır cesurluk olmuş?
Ucuz ve basit duruyor.
Teşhir etmek için mi giyerler
ben gayet keyif alarak giyiyorum. kimsenin ne düşündüğü ne dediği umrumda değil. özellikle yazlık yerlerde kısa mini tercihim. gayet de severek giyerim.
Cesurlukla ilgisi yok bunun. Giymem. En az 5 6 parmak aşağısında giyerim. O nasıl bir bacak boyu yahu: D
Göstermek zorundami olani? Giyilir mi bu. Hic giymesinde daha net görsünler.
Tanga ile çıksa daha makul olurdu
açıkçası ben oturup kalkamam o kadar kısa etekle cesaretle bir alakası yok ben rahat edemem abi :)
Oturan poposunun üstüne oturur eteğe denk gelmez
Asla giymem. O cesaret değil başka yere doğru kayıyor. Neden mahrem yerlerimi sergileyeyim ki? Saçma.
Sence neden giymiş olabilir
Bilemiycem
Bil bil
hangi dunyada yasiyonuz siz ya , niye giymeyesiniz. zihniyetlerinizden kurtulun. bizim buralarda bikiniyle geziyolar kimsede donup bakmaz yani
Alışkanlık alışkın bir toplum
giyilir bu tarz şortlar vs giyiyorum etekten hoşlanmam sorulmamalı bile insanların kendi tercihi
Aaa görüşleri merak ettik
Dışarda değil ama yalnızken erkek ardaşım için daha cesur şeyler giyebilirim giydim de zaten 😉
Ne giydin daha cesur
Bende cesaret var da ülke bozuk o yüzden tek tatilde giyoz o da herkes açık diye yoksa orda da yok olursun
Dimi erkekler heryerde aynı
Haaaayirr anahtarimi yere dusursem baskasina aldirmak zorunda kalirim resmen o ne yaa cok kisa bence :/
Düşürmeyeceksin anahtarı :))
oldu ki düştü? :D ablamada kardesımede giydirmem ben gıydırsem bıle annem gıydırmeeez :D diğerl akrabalar benı ılgılendırmıyor :D
Annem ne derse o diyosun
Eveeeet (:
Anneci senii
Annem cok fazla karısan bırı olmadıgı ıcın benı coook asrı kısıtlamadıgı ıcın böyle durumlarda karısması normal cunku o etek boyunu annem gıy dese bıle gıyemem bildiği birşey var derim dinlerim (:
Short giorum bu kisalikda. Etek rahat olmaz bu kisalikta gunluk hayat icin estetik deyil.
Daha kısa shortlar var etek yerine onlardan dene :))
Ukalalik yapmana gerek yok sizemi kalmis neyi deneyip denemycegim... helal ya burdanda ayilik yapiyorsunuz ya bravo
Sen ayıca olduğunu düşünüyorsan sıkıntı yok
Cikarim ben valla ama once sevgilimden ayrilmam lazim yoksa imkansiz sjsjjdjjd
Sevgilin olmasa çıkarsın yani peki giyme amacı nedir
amacim yok canim oyle istiyor
Erkekleri tahrik etmek olur bence bunu giymek
Biz burada bikini ile geziyoruz bise olmuyo bu etege hicbisey olmaz :D
Ben giyerdim bir zamanlar ama şimdi sevgili sevgilim pek razı değil.
Yigidin mali. meydanda bellidir.
amaa
disarda gotune bir el yedimi gelip anasina aglamicak
Vuvv çok sert
giyilmemesı gereken bıseyın cesaretı olamaz. asıl cesaret ınsanın ıcındekı yurektır. edeptır
Vavv iyi laftı
miilletı gaza getırecegıne özgecan aslan gıbı kadınlara tacız eden erkeklere cesaret verde kızlardan uzak dursunlar bunu gorsler puff vah vah
Zaten katilin sonunu düşünen bunu yapmaz kim bilir kaç kişi tecavüz edecek orada adama
bunu biliyorsan once kendıne ben muslumanım de ve herkes senın bacın kardesın gıbı gor. böyle gıyınmek cok yanlış sen kendı esını gönderemezken sokağa misal bu halle mıllete gaz verıyosun
Bu mu cesurluk :)) bunu giymeden de etkileyebilmektir cesurluk, bu basitligin de aşağısı
Cinsel dürtü leri kullanmış hatun
Kişinin amacına göre değişir. Dikkat çekmeyi isteyenler giyebilir ama öyle bir amacı olmayan bir kizin giyicegini sanmam, şahsen ben giymem bunu
, Yalnızz bunun hiçbişekildee cesurlukla bir alakasıı yokk...
Neyle alakalı
plajda falan belki olabilir ama diğer türlü başka erkeklerin taciz edici bakış ve sözlerine madur kalır mağlesef hatta diğer kadınların bile
Tacize açık bir giyim
Bu tesircilikten baska bisi degil cok fazla asiri bence ben giymem
Bunu giyen zaten gel burdayım diyor
Evet haklisiniz amaci belli
Kesinlikle bu düşüncede % 10 kişi var
Yuzde doksani mutevazimi buldu:)
Kendim de giymem kız kardeşim de giyse ne bu az daha mini giyseydin diye tepki gösteririm
Kısıtlama insanları :))
Fazla mini sevgilim olsa bile giymem bu kadar mini eteği.
Aynen sevgili üste atlar yoksa :))
Kızar zaten şu an bile kızıyor. :)
Ha haa şu an neye kızıyor
Mini elbise ve etek giymeme sadece benim yanıma gelirken giyeceksin dedi. :)
Haklı başkası malına göz koymasın ;)
Bu huyunu seviyorum onun. :)
sahip çıkıyor ne güzel
Evet çok Güzel. :))
Devam bırakma sakın
Yok asla bırakmam
Hadi bakalım
Ben bu eteği sadece sevgilimin yaninda giymeyi tercih ederim
Fantazi olsun diye
Yani :))
Allah herkese senden bitane versin
O zaman bir özelliğim kalmaz digerlerinden
Aynen özel kız :))
ohooov bu ülkede bunu giyen kız ikinci adımı atamaz ki...
Yolu k eserler
yolu kesmekten daha fazlası da olabilir :DD:D:d
Bu ülkede bu etek giyilmez. Pantolonluyken tecavüze uğrayıp öldürüldüğün bir ülke burası..
Giymemiş ki zaten :))
O kişinin zevkidir kısa olması giymemiş anlamına gelmez. 1. dünya ülkelerinde cinsellik bir tabu olmadığı için kadınlar özgür ve istedikleri gibi sokağa çıkabiliyorlar. İsterse bunsuz da çıkar oraya takılma. Senin gibi 'giyinmemiş' diye düşünen erkekler yüzünden biz sokakta yürüyemiyoruz.
Gıymek ısteyen yakınım gıysın ama fızıgım musaıt degıl gıymem mılletın goz zevkını nıye bozayım :)
Ha ha çarpık bacak seni :))
Bacaklarım carpık degıl cok sukur ama ınce uzunda degıl balık etlıyım ben ust taraf genıs alt taraf ınce zaten kotu gornunuyo orantı yok bıde bunu mılletın gozune sokamıcımm :)
Rahat giyersin laf atmazlar
Unıye esofmanla gıderken laf atıyolardı ha etek gıymıssın ha pantolon ha guzel olmussun ha cırkın zıhnıyet bu oldukca turkıyedekı kadınlar daha cok laf duyar
tabiki de evet bence yakışan giymeli ve ben kendime cok yakıştırıyorum
Görmek lazım önce seni :))
yani tabi bir yerden baslamak lazım :D
Manitaya evde giydircen dışarda kıskançlık krizine neden olur ;)
nedense bende bu durum oluyo mini seviyorum ama bir dakka boş bırakmıyo dısarda
Dışarda olmaz erkek olsa da olmaz yanında adamı sinirden deli eder ;) evde giy ;)
dışarda giymeme sinir oluyo bütün gün bana kızıyo bagırıyo trip atıyo evde giy diyo oda bnde inadına giymiyorum eve gelince değişiyorum üstümde dahada sinir oluyo tartışıyoruz sonra :D
Haklı herkese gösterme malzemeyi sadece evdeki ne göster ;)
sinir etmek için giymiyorum sonra o bana bagırıyo ben ona kızıyorum odaya gidiyorum kapıyı çarpıp peşimden geliyo kapıyı carpmama kızıyo da :D sonra sevişiyoruz barısıyoruz cok güzel oluyo
Tabiki güzel olur kur yapacaksın ki tatlı olsun sevişme ;)
ama sürekli sevişmek istiyo benimle bu nye
Demekki iştah getiriyorsun :) beni bile bu konuşma ile kışkırttın
:D :D :D ama benim dans edişime hayran kalıyomuş onu getiriyomuş aklına sürekli okula gdince gezmeye gidince her zamn her dakika sevişmek istiyo ona dans etmemi istiyo kulüplere barlara gtmeme izin vermiyo hiç ynmda bir tane erkk istemiyo hep sildi arkadaslarımı telelfonmdan falan
Oo dans etkilidir akılda kalır ;)
oda aynısını söyledi latin dans edişimi seviyo ve aşırı kıskanıyo
oof yeter valla kudurtcan beni
en basitinden yürüyüşümü bile kıskanıyo kıvırma diyo :D
Yapma yavrum
:D bişey ypmıyorum ki
Uslu kız ol
Gayet normal... tatil yerinde olabilir. ya da geri görüş olmayan bir yerde
Aynen biryerden sonra bakmaz insanlar