+1 yılbence bu kızsa diğerleri ne 38.media.tumblr.com/.../...bp09o61unb814o1_500.gif 38.media.tumblr.com/.../...9wPCx41u2gw7go1_250.gif 38.media.tumblr.com/.../...cznnkN1u2gw7go1_500.gif
04 Yorumla- +1 yıl
beyler yavşamayın yengeniz :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen daha iyisin.
B şıkkı20 Yorumla
Sana niye asılalım beöö biz kıyafetimiz sende askı mı tövbe tövbe gece gece saçmalatıyorsunuz beni :D ama hem cinsim cidden güzelmiş maşallah Allah sahibine bağışlasın :)
02 Yorumla
Iyyk hayattan soğdum mk o göte parmak atsan bir daha çıkmaz
5213 Yorumla- +1 yıl
Seninkini at da bide ona bakalım Catgirl21
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
https://i.hizliresim.com/j4bzBG.jpg
https://i.hizliresim.com/bl7QkV.jpg
Bunlar erkekse ve buna ragmen sen neysen oyle düşün :))1310 Yorumla@Rusasigi ne komik adamsin ya burada her senin yorumunu gordugumde gulmekten kiriliyorum :D
31 YorumlaNe masum ve tatlı bir poposu var. Ayy pardon yüzü :(
205 Yorumla
+1 yılÖncelikle g*t dediğim için şimdiden çok özür dilerim ama buna daha kibarini bulamadim kusura bakmasin giydiği tayt ile götünü gözümüze sokarsa bunun tek bir adı var g*t gösterme sevdasıdır
13 Yorumla- +1 yıl
Götü fotoğrafın yarısını kaplıyor zaten değirmen taşı kadar Götü mu kıskanacam :D
gerçeği söylemek gerekirse hiç beğenmedim arkadaşım daha güzel bayanlar gördüm bu şekilde ve buna benzer tarzlarda giyinenleri görünce gerçekten soğuyorum ya midem bulanıyor bunları görünce...
12 Yorumla
+1 yılKenyalı götüne yine ulaşamaz bundaki g*t burdakilerin götüne çay koy iç okadar büyük va dik apartman gibi 😃😃😃
21 Yorumlausain bolt ta bu kadar bacak kası yok yani. ss bu kadar fazla bence bir kıza onun dışında güzel kız yani :)
11 Yorumla
+1 yılSeven adam sevgilisi uyuyor olsa bile bakmaz başka hatunlara ayıp ayıp yakışmaz bir beyefendiye! Diye edebiyat yapmıcam sana tabiki kardeşim hatun güzelmiş :D :D
08 Yorumla- +1 yıl
sefgilim fake cıktı xd
https://instagram.com/mjbaby0203/ - +1 yıl
Hangisi bu? :D
- +1 yıl
Ciddi mi? Yuh yazık sanaaa kardeşim benim :/
- +1 yıl
Aplanı kekleme :/ Doğruysa salla gitsin sen daha iyilerine layıksın asdfghjkl
- +1 yıl
Aynen canın sağolsun :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/mGymW2.jpg
Al fizik böyle olur rus bunun toto büyük ama şekil pek yok.44 Yorumla- +1 yıl
Fizik kapatıyor onu. :/
- +1 yıl
Offf o d öte benim bülbül öte
Kız güzelde taytı pek beğenmedim. Siyah olsa daha çok yakışırdı.
21 Yorumla
+1 yılÇok masum #yüzü varmış ablişko <3
Senin kız nasıl feyk çıktı ya.. Ben seni bir büyüğün olarak uyarayım bu kız Rus değil, Güney Amerikalı.03 Yorumla- +1 yıl
Altta okudum dikkatimi çekti. Ben buraların muhtarıyım benden kaçmaz ablişko :))
umarım sende bir gün evlenmeyi düşünürsen evlenilecek namuslu kız arıyorum demezsin çünkü bunu hak ettiğini hiç sanmıyorum
04 Yorumlaben daha güzelim hacım kusura bakma 10 basarım, hatta azına sıçarım bu resimdeki kızın. Git ona öyle söyle :)
01 YorumlaSiz Rusların dış görünü içindeğil malzemeler olduğu için aşıksınız. kız güzel evet ama sizin niyeetiniz art niyet.
03 Yorumla:D sen bunu begendin mi simdi :D o kaslar ne öyle be adam da bile yok bunlardan :D ne sevk miş senin ki de, oy ben nerelere gidem :D
03 Yorumla
+1 yılFotoğrafa uzun uzun baktım. İyi de ruslar sarışın ve mavi gözlü olur bu ne? :D :D :D
20 YorumlaTamam güzel hatta çok güzel ama ruslar belli bugün seninle... yarın başkasıyla... onun için herşey tipe bakmaz :)
01 YorumlaYüzünün masumlugu ilginç :) ben pek yüzünü göremedim de :)
25 Yorumlakızlar kas yaptı bir şey demedik tamam da squatı yiyip bitirmiş resmen bana göre itici
24 YorumlaYüzünün masumlugu mu
Yüznu gören var mi ben bitek got ve sac bir çiftte meme goruom43 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/YvL02Z.jpg
pls... kam on...62 Yorumlayüzünün masumluğu mu poposunun çekiciliği mi tam karar verememişsin sanki ya :D
03 Yorumla
+1 yılbu kiz spor yapan vicudunu sikilastiran bir kiz digerleri ise sarma dolma falan filan iste..
01 YorumlaResimde yüzü gerçekten çok netmiş :Dd masumluk akıyor kızı bir taraflarından :))
03 YorumlaGeri kalanlar yani sarışınlar aptal sana göre. Yorumunu gördüm. Neyse kız normal işte.
02 YorumlaModa & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/aoQWy2.gif
Cara der susarım01 YorumlaSen daha yakışıklısnı seçmemek için neler yapıyorum ya 😀😁
01 Yorumlao değil de sitede böyle fotolara da çirkin diyip geçiyosun asfasdas
03 YorumlaSquat yapıcam derken kendini kaybeden kızın dramı :s
21 YorumlaKoca götlü diye bu hanım arkadaş gibilere diyorlar sanırım :(
13 YorumlaGüzel ama herseyin bir üstü vardır ben Irina shayk seviyorum o kadın tek geçer
11 Yorumla
+1 yılLa yüzünün masumluğunu ne yapıyım :D her tarafı belli aklıma mukayet olmak istiyorum ama :D olamıyorum
01 Yorumlaonu bosver de bu hatun 50 yasından sonra asansöre ıhtıyac duyar. begenmedim. antrıkot olmazsa bı bayanda olmuyo be
01 Yorumla
+1 yılbiz buna kız demiyoruz. vitrin diyoruz
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılPopodan gözümüzü alamadım yani. Dışarıda görsem yürürken yere değil, popoya odaklanırım.
03 Yorumla- +1 yıl
Yani lez değilim ama şu fotodan sonra düşünsem mi dedim.
Ben daha guzelim birde kizin yüzünü değil kalcalarini beğendiğini biliyoruz :)
11 YorumlaÇok yemiş yanımda bile gezdirmem neresi güzel folloş olmuş genç yaşta çok azgın herhalde :)
02 Yorumla
+1 yılBence kötü bana biraz kilolu gibi geldi 😄 o bacaklar hele cristiano ronaldo gibi 😄😄
05 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ne kıskancam o çirkini tipe bak çay demle ilk okul terk 😄😄😄
- +1 yıl
Espiri ilk okul terk dedim 😄
+1 yılPopo fazla büyük. Zevk tabii ama bununki biraz anormal
01 Yorumla
+1 yılrusa aşıksan git rusça öğren rusyada yaşa niye kasıyorsun kendini bu kadar...
26 Yorumla- +1 yıl
bu güzel
peki onları çok seviyorsun Türk kızları ile niçin ilgileniyorsun? - +1 yıl
kardeş hakaret olarak anlamada pçsn yani :)
- +1 yıl
ahahah :)
herkes sevdiğiyle olsun isterim :)
o manada sordum soruları
+1 yılSpor yapan kiz hemen belli ediyor kendini yav... Bu kiz bence... Yani kiz bu... :) Digerleri... Artik orasini filozoflar tartissin,,,
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemesi veya götü büyük diye yüzü çirkin olan kızları beğeniyonuz yapmayın aslndhaskj
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyüzü güzel mi allah askına onu bir söyle :D
Cevap sahibi+1 yılya bırak ya bilmiyoz sanki seni ne kızlara çok kötü. kötü. falan yazdığını biliyoz buna mı güzel dedin dasdjsakdh
- +1 yıl
İnşallah sevgilin yakalar
- +1 yıl
Gozunle bile aldatiyorsun. Ben ne diyim daha.
+1 yılVerdiğin şıklara sokam türkçe hocam mezarinda takla atti
02 Yorumla- +1 yıl
Beni mi
+1 yılBu kiz sevgilim olsun istemezdim * herkezin agzindan salya akacak
01 YorumlaTürk kızı olunca 'berbat ya da kötü malesef ' rus olunca 'bu kizsa geri kalanlar ne ' :))
12 Yorumla
+1 yılAbim karıştırmış olmalısın. Bu kız değilki. Melek melek :))
01 Yorumla
+1 yıl:DDDD rusyada o kadar güzel kızlar varki bu kız onların yanında soğan cücüğü :Gf:fh::YGJ:
23 Yorumla- +1 yıl
bende rus kızlarını beğeniyorum çok güzeller kahretsin d:RHD:TH:
+1 yılKac yillik apaciyim bole kasa gormedim tam modifiyelik :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.ozgunresimler.com/data/media/2572/face_2.jpg
Bu erkekse siz dinazorsunuz.411 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇekici kılan o zaten
Cevap sahibi+1 yılKıskanmaaaaa
Cevap sahibi+1 yılYüzüne vak yüzüne kemikli keskin hatlar renkli gözler. Bronz ten.
Hakikaten haksızlık oliyi ama
Cevap sahibi+1 yılDengem şaştı bilerek şive yaptım ama nerenin şivesi bilmeyyom neyse gideyyom ben
- +1 yıl
gizli kullanici nasil bisey bu boyle meaşAllah cok yakisikli agliycam nerdeyse. kim bu :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılGote bakip yuz masumlugyndan bahsediyo pzvenk:D asddf
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahah:D
çok iyi gerçekten. Burada böyle biri varsa gelsin basıyım ( nikahı )
01 Yorumla
+1 yılkoca got nelere kadir masum ve güzel gosteriyor şu ucubeyi
33 Yorumla- +1 yıl
beyin yerine hangi organinizi kullandiginiz cok acikça belli oluyor
+1 yılBu götü nasıl taşıyo acaba. arkada kamyon kasasına koyuyodur öndende kendisi gidiyodur :D :D
14 Yorumla- +1 yıl
İyiyim aşk :D
- +1 yıl
Uff snane be slk. s. s
+1 yılIlk götünü gördüm * yuzune bakmadım bile hala :Dd
01 YorumlaModa & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Eğer Biraz Erkeklerden Anlıyorsam * Sen O Saflığa Değil Mala Olan Aşkındır
02 Yorumla
+1 yıl@Rusasigi o kadar kizi begenmedn bunu nasil begendin:) sasirdm simdi :O
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :) yuzu guzel degil fizik var ama
- +1 yıl
:D :D
+1 yılBinaların yanındaki reklam afişlerini buna assınlar %50 artış olur satışlarda
02 Yorumla- +1 yıl
Haksızmıyım api
Uyuyorum diye her halti yemissin aferin sksjsjdjjdjsjdjd
08 Yorumlaruhu nasıl o önemli zevk anlık yaşanan bir mesele güzellik bir nimettir anlıyana
01 Yorumlane diyelım ALLAH sevdıgıne bagışlasın :D sana da bir atne düşsün bro :D
10 Yorumla- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat