Yeni Penti'den birkaç şey aldım internetten daha gelmedi, ilk defa deneyeceğim. Penti sutyen vb ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı? Denemek için sabırsızlanıyorum
Penti'nin sütyenleri ve ürünleri güzel mi, daha önce kullanan var mı?

Yeni Penti'den birkaç şey aldım internetten daha gelmedi, ilk defa deneyeceğim. Penti sutyen vb ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı? Denemek için sabırsızlanıyorum
Gayet iyiler ve dayanikli hangi siteden aldin
Eminim memnun kalacaksin. hangi siteden 50 liraya buldun?
Heryerde var penti gidip deneseydin keske.. Ben sahsen rahat edemedim bircok modelinde..
Ben kullanıyorum Çokta memnunum fiyatta iyiymiş bak :)
Baya sağlamlar. Ben de 2 tane var pentiden.
15 lira fazla verip INTIMISSIMIden alsaydin keske
Görüntü olarak güzel dursada bilemiyorum
Bende almayı düşünüyorum
Marks & spencer sutyenleri cok iyi
Cvggg
Kız arkadaşlarım tarafından bildiğim kadar ı ile çok iyi olduğu söylenmiyiyor ben kız arkadaşlarıma o tür bir hediye aldığım zaman ya la senza'dan ya oysho'dan ya da victoria'dan alıyorum. Bir bayan bunu daha iyi anlar tabi ki ama yine de benim görüşüm bu. Kopçak açısından düşünürsen koray, penti vb. mağzalardan alınanlar da 2 tane olmasına karşın victoria, la senza, oysho da 3-5 arasında değişmekte.
Çok önünden geçtim
Afişlerini gördüm ama almadım hiç
bu soruya nickin den dolayı @pentin i cagiralim
penti n penti hakkında ne der acaba :)
Bütün sütyenler güzeldir.
Sütyenler arasında ayrım yapmayalım.
Sen ne giysen yakışır arkadaşım. Fakat fiyat iyiymiş, acaba takke işine mi girsem :D
Benim yakaladigim 18 tane pentici varmış bayanlardan bilgililer.
Gelmeyecek o bekleme boşuna bende sütyen almıştım 5 yıl bekledim gelmedi ordan.
benmodelistim ve pentiye çalışıyorum penti gzüeldir han gi model aldın belk, i benim tasarımlardımdandır :)
sen bir kullan. kafana yatarsa bizede öneririsin
İyi ki pentin'in demedi ^^
almadım bir denerim :)
En İyi Görüşler