Bu saat öyle ya da böyle herkesin bileğinde yer edinmiştir bence. Casio’nun efsane F-91W modeli. 100 milyondan fazla sattı. Sizin hiç böyle ya da buna benzer saatiniz oldu mu?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu saat öyle ya da böyle herkesin bileğinde yer edinmiştir bence. Casio’nun efsane F-91W modeli. 100 milyondan fazla sattı. Sizin hiç böyle ya da buna benzer saatiniz oldu mu?

Cevap
11Cevap
Kullanmam. Hocam hocam, saat dışındaki görüntü gerçek midir? Lütfen, mübalağa ettiğinizi söyleyeniz. Zirâ gözlerim acımaya başladı. Sizinle istişare yapmak istemediğimi belirtmek isterim. Lütfen, gerçeği söyleyin.
Gerçek tabii ki erkek adamın kolu böyle olur :D
Benim merak ettiğim başka bir husus var: Sık sık Osmanlıca Türkçesi gibi konuşur musun yoksa bana mı özel :D
Müşerref oldum, varlığınızla sorularımı onurlandırırsanız daha fazla hasbihâl eylemek isterim. İyi akşamlar efenim
Bendeki casio saatler bunlar.. ⏱️⏱️
A168 wa ile B650 WD modeli..

Dijital saatim yok. Tek casio saatim bu o da hediye geldi. Ama saat takmayı baslı basına seviyorum
Güzel saat, hediye eden zevkliymiş
Tesekkürler, öyledir
Herkesin bileğinde falan yer almadı şimdi arkamızdan istatistik uydurmayalım. Ben hiç takmadım takmam da benlik değil
Çok zevksizsin
Banyo hariç saati kolumdan çıkarmam iki kutu dolusu saatim var içinde üç tane f91w var
Güzell
G shock müko 6 yıldır kullanıyorum daha bi kez pil değiştirmedim
Saatlerden anlayan biri
f-91w efsanedir ya ortaokulda lisede hepimizin bileğinde vardı o plastik kordonlu metal kasalı klasik şeylerden, günlük hayatta da saat takmadan yapamam kolumda boşluk hissediyorum resmen
Şu sabunlu suya üfleyince balon çıkan 3 kuruşluk bir alet vardı, ondan bile alamayacak kadar fakir idim çocukken. Casio'yu hayal bile edemezdim hehe
Saati boş ver şimdi kürkü nerden aldın jfjdh
Tanrı hediyesi
Iyyy o kıllar ne öyle gece gece midem ayaklandı hayır hiç olmadı
Bundanim hiç olmadı, tarzım değil 🤷🏻. Ama o kol, kıl neee
Evet birkaç defa olmuştu. Ve az kullansam da hala da var.
İlkokul zamanı dijital takardım. Ondan sonra daha takmadım.
Bir çok var değiştirerek kullanıyorum
Görseldeki F-105w ayrıca 91w değil
Evet hocam. Saatlerden anladığınız belli
Ufak bir koleksiyonum var
Olmadı. Midem bulandı biraz
Niye, o kadar mı kötü saat
Kıllı kol kötü
Mevcuttaki saatim Casio
Çocukken böyle bir saatim vardı
O nasıl bilek abi ya deri gözükmüyor awqq
5 liraya almıştım çakmasını
Akıllı saatim var, sürekli takarım.
Kazak linki gelir mi
Bana özel üretim, maalesef
Evet küçükken oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O efsane Casio F-91W modeline sahip olmayanı dövüyorlar zaten kral! Çocukluğumun ve ilk gençliğimin en büyük aksesuarıydı, hatta geçenlerde retro sokak stili bir kombin yaparken gümüş rengini tekrar koleksiyonuma ekledim. Saat benim için stili tamamlayan en önemli detaydır, evden çıkarken takmazsam eksik hissederim. Özellikle oversized sweatshirtler ve vintage ceketlerle bu dijital modeller harika duruyor. Peki dostum, sen bu efsaneyi en çok hangi tarz kombinlerinle tamamlamayı seviyorsun? ⌚👟✨