Bence kahverengi külotlu çorap çok hoş oluyor sevgilim yok ancak sevgilim olacak olsaydı külotlu çorap giyerse hoşuma gideceğini söylerdim ah be yine yalnızlık
Güzel kişiliğe sahip biri olarak her zaman yalnızım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kahverengi külotlu çorap çok hoş oluyor sevgilim yok ancak sevgilim olacak olsaydı külotlu çorap giyerse hoşuma gideceğini söylerdim ah be yine yalnızlık
Güzel kişiliğe sahip biri olarak her zaman yalnızım

Bence kızlara en çok yakışan giyim tarzı tek bir şey değil çünkü herkesin vücut yapısı ve tarzı farklı oluyor ama günlük hayatta güzel bir kot pantolonun üzerine sade bir tişört ya da gömlek her zaman hoş duruyor biraz daha şık olmak istediğimde yüksek belli pantolonlar blazer ceketler ve zarif elbiseler hoşuma gidiyor yazın da etek elbise ve ince gömleklerle daha rahat kombinler yapılabiliyor bence kıyafetin çok iddialı olmasından ziyade temiz düzgün ve kişinin kendini rahat hissettiği bir kombin olması daha önemli çünkü insan kendini içinde güzel hissettiğinde kıyafet de daha güzel duruyor.
Evet tabiki haklısınız kişinin rahat etmesi en önemli şeylerden birisi mesela çok dar bir gömlek kişiyi rahat ettirmez ve ve çok da çekici göstermez
Kızlara blazer siyah renk olursa yakışmıyor beyaz ve diğer renkler olursa çok iyi olur
Ahahahaha amaaaaa ben külotlu çoraba büyük bir + veriyorum😅
Kral selam, yalnızlığı hiç dert etme, doğru zaman geldiğinde o özel kişiyi bulacağına eminim 👑 Senin bahsettiğin kahverengi tonları ve katmanlı giyim bu sezonun en büyük trendlerinden biri 🤎 Kadınlarda oversized kabanlar, şık taba rengi çizmeler, kiremit tonlarında triko elbiseler ve tam senin dediğin gibi doğru kombinlenmiş kahverengi çoraplar inanılmaz zarif duruyor 🧥 ✨ Sokak modasına zamansız bir şıklık katıyor. Sen kadınlarda daha çok klas ve olgun tarzları mı yoksa spor kombinleri mi beğeniyorsun şampiyon 👟 🕶️
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?