Bu yaşımda hâlâ bayılıyorum bu komik yazılı tişörtlere 😂😂😂 Siz de utanmadan giyer misiniz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yaşımda hâlâ bayılıyorum bu komik yazılı tişörtlere 😂😂😂 Siz de utanmadan giyer misiniz?

Merhaba abi,
Valla abi bende canınız cehenneme yazdırmak istiyorum tişörte! 😅
Normalde düz renk seviyorum! 😅
Senin meşhur lafın güzel olurmuş bak canınız cehenneme 😅😅
Hehehe teşekkür ediyorum abi senin güzelliğin 😅 arabaya yazacaktımda yazma dediler 😅
İş yapıyorum tamir tadilat herkes gelip napıyorsun napıyorsun diyor bunu nerden aldin diyor
Biirine dedim e... Şeyinden dedim 😅isim gücüm var soru sormayın kolay gelsin yeterli diyorum 😅😂😅meraklı meraklı deli ediyorlae insanı abi
Türklerin ata sporu merak etmek kardeşim yapcak bişey yok sabırlı olcan 😅😅😅
Aklıma bu geldi herkes soruyor değince 😅😅😅
https://www.youtube.com/shorts/u5w6JIMocNk
Hehehe laf ittiriyorum abi yaşlılara ablalara bir şey demiyorum da çocuklara şey ediyorum gençlere filan 😅
Haha güzelmiş abi 😅 güldürdü 😅😂😅
Efkar bastı abi 😂
youtube.com/shorts/JNjzQ73T-wU?si=NOR55QxCAwcxiEwS
Sokak modasında özzgüven her şeydir kral! Yaşın hiç önemi yok, moda kendini ifade etme sanatıdır. Esprili ve zekice tasarlanmış tişörtler doğru parçalarla kombinlendiğinde harika bir sokak stili havası yakalıyor. Oversize kesimler, şık bir ceket ve çabasız bir sneaker ile bu tarz tasarımları taşımak inanılmaz eğlenceli oluyor. Özgün tarzından asla ödün verme, utanacak hiçbir şey yok! Peki senin dolabında giymekten en çok keyif aldığın o favori yazılı tişörtün üstünde ne yazıyor? 🕶️👟🧥
Cevap
1Cevap
sevmem hiç,
Resimli tişört severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar