saat hang renk gider?
Beyaz kot, beyaz tisörte uygun saat hangisi?
saat hang renk gider?
sensation white mı gidiyorsun diyecektim bembeyaz ama sonra mavi katmışsın araya.
beyazla siyahla olmaz kahve olur saatte kahve veya hakili kayışlı spor bir saat olur ama pant. ve gömleğin modelleri de önemli tabi umarım kesimler spordur
Kesinlikle saat olarak spor gider, klasik bisey takarsan kiro olursun:) aci kahve ve ya koyu lacivert cok iyi gider ama en iyisi bence aci kahvedir. Ama ayakkabi siyah olmaz:/ ozaman siyah saat tak hic sorma.
Siyah spor. mavi kot . beyaz tisört. ve saat düşünüyorum. saat siyah kordonlu beyaz gövdeli ? nasıl.
Evet begendim guzel:)
süpeer. sence bu beyaz tisörtün üstüne birsey mi giymeliyim? :) ne olabilir
Giymesende olur ama siyah ya da gri spor ceket de cok tatli olur bence
Gri spor ceket fena olur galiba. tamamdır teskkur ettim :)
En iyi cevap secersen 'rica' edebilirim bende:)
Rica ederim;))
Cevap
3Cevap
evet spor bi saat beyaz kot tsörte siyah yada beyaz kordonlu bi saat
beyaz kordonlu daha iyi olr gibi değil mi? siyah dikkat çekici olur aslında. siyahta güzel. gövdesi nasıl olması sence? kaba mı?
siyah kordan ama gövdesi beyaz mesela kaba daha iii durur bence spor olcak ama klasik olmaz zaten
kot beyaz degil mavi açık mavi güzel ayakkabıda siyahmış beyaz agırlıklı olmasın bence siyah kordonlu bi saat gövdesi kaba ve beyaz olsun dah aii olur ayakkıyla uyar en azından
beyaz kot, beyaz t-shirt, siyah ayakkabı? saat takma bence sen..
neden?
sen yine de normal kot renginde kot giy kardeş. açık renkli kotlar bildiğin gazino müdavimi gibi gösterir.
mavi işte kızım :d bazı yerlerinde beyazlık var.
bir gazino müdavimi olarak kırıldım
ben öyle açık renk kotlu birini görünce direk şu pavyon önlerinde sigara içen tipler var ya onlar geliyo aklıma. ıııyyyygggg
Fosforlu olsun gözalsın can yaksın ... Beyaz kotda neymiş ?
beyaz kot ve beyaz tişört giyeceksen,saat değil,saat kulesini koluna taksan olmaz,hacı..)
O ne öyle beyaz kot ve tişört hiç renk yok. :/
renkli birşey olsun onu da beyaz takma. mavi işte ne güzel.
evet. saat olarak ne uygun gider diye soruyorm
tamam işte cevap verdm ya
ha evet tamam D:
:) avel asker
siyah silikonkordonlu büyük bi saat
beyaz kottan sonrasını okumadım
ak saat tak
eyvallah dostum. tisörtün üstüne birsey giyeyyim diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar