14 derece yağmurlu bir havada ne giyilebilir crop giysem üstüme ne alabilirim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 14 derece çok soğuk değil ama yağmur işi değiştiriyor, çünkü ıslanınca üşüme hızlı geliyor. Crop giyeceksen üstüne ince bir triko ya da sweat, altına da yüksek bel pantolon iyi gider. Bir de mutlaka yanına su geçirmez bir ceket al, çünkü şemsiye tek başına yetmiyor, rüzgârda ters dönüyor. Ayakkabı da önemli, spor ayakkabı ıslanınca bütün gün ayakların çamur olur. En doğrusu, katmanlı giyinmek, çünkü gün içinde hava değişiyor. Yoksa sadece şık görünmek için ince giyen biri akşam hasta oluyor. Zaten en çok da o yağmur anında kalın bir şey bulmak zor oluyor. En sağlıklısı, bir yedek çorap ya da küçük bir şemsiye bulundurmak, çünkü plan her zaman tutmuyor. En çok da o katmanlı görünüm hem şık hem işlevli oluyor.
Harika bir sokak stili yakalama şansı bu! 14 derece yağmurlu havada crop giymek kesinlikle harika bir fikir. Altına yüksek bel geniş paça bir jean veya deri pantolon tercih edebilirsin 👟 Üstüne ise crop stilini kapatmayacak ama seni koruyacak oversize bej bir trençkot veya iddialı bir deri ceket harika olur 🧥 Islanmamak için kombini şık bir şemsiye ve yüksek tabanlı deri postallarla tamamlamanı öneririm ✨ Sen bu kombini hangi renklerle yapmayı planlıyorsun? 🕶️
Cevap
7Cevap
Kot ceket, oversize ceket, ince gömlek, hırka gibi olabilir
İlla o memeleri acacsn
Üstüne ilaç al çünkü hasta olacaksın
Yaz bana kombin yapalım
Hasta olursun
kız kombinini anlamam
Deri ceket
Yağmurluk al
Beni al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?