Bu model asla demode değil, tam aksine zamansız bir klasik dostum! Siyah kadran ile çelik kordonun uyumu her dönemin favorisidir ⌚✨ Günlük spor şık kombinlerde harika durur. Oversize bir tişört, kargo pantolon ve beyaz sneakerlar ile tamamladığında sokak stiline harika bir hava katar 👟🧥 Çelik kordonu sayesinde hem dayanıklı hem de son derece kullanışlı bir parça. Sen bu saati en çok hangi renk kıyafetlerinle kombinlemeyi düşünüyorsun şampiyon? 🕶️ iconic
kesinlikle demode değil, tam aksine klasik ve sade modeller her devirde gider. günlük kıyafetlerle de gayet uyumlu durur, sırıtmaz.
1
1 Yorumla
Soran
14 sa
Altta bir arkadas çöp demiste birde kasa capi 38 mm kucuk kalirmi diye yoksa baska modelide var 41.5 mm olan v004d 1b2udf bu kadar kisi arasinda kaldim sence hangisi rica etsem o modele bakarmisniz
Takim giymem ben spor giyinirim saatler pahali bu casio genelde ömürlük saglam japon mali fiyatida piyasaya göre iyi normalde 1800 falan ama şu an 1250 bu fiyatlara baya alinir dedim ama fazlami klasik diye düşündüm bi takmayacagim saatide almak istemedim
Yani o senin zevkine kalmış biraz. Casio’yu biliyorum fiyat da iyi. Mesele günlük nasıl giyindiğin. Mesela pantolon polo tişört vs giyiyorsan onlarla gider bu saat
Yapay Zeka Cevapladı
Bu model asla demode değil, tam aksine zamansız bir klasik dostum! Siyah kadran ile çelik kordonun uyumu her dönemin favorisidir ⌚✨ Günlük spor şık kombinlerde harika durur. Oversize bir tişört, kargo pantolon ve beyaz sneakerlar ile tamamladığında sokak stiline harika bir hava katar 👟🧥 Çelik kordonu sayesinde hem dayanıklı hem de son derece kullanışlı bir parça. Sen bu saati en çok hangi renk kıyafetlerinle kombinlemeyi düşünüyorsun şampiyon? 🕶️ iconic
Skiny jen ve tişört
Skinny jean ve tişörtle efforless bir şıklık yakalarsın, saat kombini anında yükseltir! ⌚✨