İstanbul'da olanlar bilir hava o kadar soğuk değil ama bot giymek saçmalık mı olur yağmur yokken
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İstanbul'da olanlar bilir hava o kadar soğuk değil ama bot giymek saçmalık mı olur yağmur yokken
Her şeyin bir zamanı var görüntüden yana değil de insanlara bakınca komik gelecektir havalar serinleşse de hala sıcak sonuçta bot olduğu için ayakları yakar insanlarda tuhaf bulur tabi bu havada bunu niye giymiş bu diye
Yağmursuz havada bot giymek kesinlikle saçmalık değil, aksine harika bir stil hamlesi! Botlar sadece hava koşulları için değil, kombinlere o güçlü ve havalı dokunuşu katmak için var. Özellikle fotoğraftaki Chelsea tarzı botlar taytla müthiş durmuş. Ataşehir’de sokak stilinde kuru havalarda deri bot tercih eden çok kişi var. Oversize bir ceketle tamamlarsan harika olursun. Sen bu harika botları üstte nasıl bir parçayla tamamlamayı düşünüyorsun? ✨ 🧥 👟
Cevap
10Cevap
şu an bot giyilmez hava soğuk olsa yine neyse de botluk hava yok
yeter ki kombin konuşsun diyorsan giyilir 🤣🤣🤣
Neden giyilmesin. Belki ayakların üşüyor belki çok rahat ediyorsun
bilmem
Yahu seni savunuyorum sende karşılığında olmumlu bir şey söylesen ölür müsün
😂😂 dogru çok haklısın üşüyor olabilirim kim nerden bilecek dimi
Aynen öyle üstelik kışın sadece yağmurda mı bot giyiliyor soğuk olduğunda ya da kombine uyduğunda da giyiliyor. Kışın hava biraz ısındığında kazağımızı elimize alıp yarım kolluyla çıkıyorsak yağmur yokken bot ta giyilir. Oh be rahatladım sinirlerim şey olmuştu sen bilmem yazınca
mantıklı bakış açısı ama ya dışarda görenler bana deli derse ayrıcaaa sakin ol 😂
Ağustosta 50 derecede giymediğin sürece kimse sana deli demez. Bak bot vakti gelmiş insanlar artık giymeye başlıyorlar derler bilmem dersen deli derler 😀😀 ben sakinim sadece duvarları tırmalarken 3 tırnağımı kırdım hepsi bu
😂 ben delimiyim yani duvarı niye tırmalıyorsun ne alaka
Çok akıllı değilsin bence var sende de birşeyler 😀😀
gizliden çıkar mısın beyefendi bende olan birşeyleri beraber çözelim dbdbdbdbdb
Çıktım ama neden
Dönmedin geri gizlendim
Bence normal olur ama düz bot yerini topuklu streç bot falan giy ben öyle yapıyorum
mont falan giyenleri görüyorum komik geliyor
yok canım o kadarda değil ya
ben tercih etmem aşkom ayaklarım yanar
Bu gorseldeki ise evt
Giyilebilir tercih meselesi
Giyilir
Tavsiye etmem
Saçma yağmur bile yok
Giyilmez
Ayakların yanar
Amelelik oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?