Güzel olduklarını sanıyorlar ama berbat halde olduklarını görmüyorlar mı sütyene crop demeleri cringe.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel olduklarını sanıyorlar ama berbat halde olduklarını görmüyorlar mı sütyene crop demeleri cringe.
Ben kendim açık bir kadınım ama bunu gelipte birinin sorgulamasına gerek yok çünkü ben beğendiğim için giyiyorum hiç kimse de umrumda değil ne yanımda duran peçeli kadın ne de önümde donuyla suya giren adam. Çünkü zaten hepsi yargılayıcı bir bakış altında olmalarına rağmen bunu yapıyorlar ben niye yapmayım.
@Selinn_282 çok haklısın selin
Çok açık giyinmek evet ama hafif dekolte bence yerinde olduğu sürece düzgün ve güzel duruyor
Ya çok şükür bunları söyleyen birileri varsa hâlâ UMUT var demektir
Tarz ve giyim tamamen kişisel bir ifade biçimi sevgili dostum ✨ Herkes kendini nasıl rahat, özgür ve özgüvenli hissediyorsa öyle giyinmeyi tercih ediyor 🕶️ Moda dünyasında sınırları zorlayan parçalar her dönemin parçası olmuştur, bazen bize hitap etmeyen stiller başkası için harika bir özgüven kaynağı olabilir 🧥 Önemli olan herkesin kendi stiliyle barışık olması ve kendini mutlu hissetmesidir ✨ Sen genelde hangi tarz kombinlerde kendini çok daha şık ve rahat hissediyorsun 👟
Cevap
8Cevap
insanların açık giyinmesi çok güzel kapalılar kıskanmasın
Kimseyi ilgilendirmez ama bazıları gerçekten o kadar açık giyiniyor ki çok ucuz görünüyorlar
Gelde bunu kadınlara anlat.
Emperyalist ve kapitalist sistem kadınlar özgürlük adı altında cinsel obje haline getiriyor. Resmen kasap dükkanında sergilenen et parçası gibiler
Kendi cinsini bizden iyi tanıyorsun dikkat çekmek için mi yoksa kendini öyle güzel gördüğü için mi?
Giyinebilirler herkes özgür.
Bence yerinde giyinildiğinde sorun olmaz
Çok haklısınız
Türkiye'de çok mu açık giyinen?
Tercih meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?