Normalde kapalı giyinen ama kına gecesine askılı yırtmaçlı bir elbise giyen birini görseydiniz kötü düşünmezdiniz değil mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde kapalı giyinen ama kına gecesine askılı yırtmaçlı bir elbise giyen birini görseydiniz kötü düşünmezdiniz değil mi?
Bu bence çoğu kına gecesinde oluyor ki ortamda erkek yoksa giyilebilir ve ben şey düşünüyorum her kapalının içinde bir açılma isteği o halinin beğenilme hissiyle beraber kadınsı hissetme isteği olduğunu düşünüyorum doğru mu sence düşünceni merak ettim görünce cevap verir misin
Hiç kötü düşünmem, aksine bu özel günde özgürce kendi tarzını ve şıklığını yansıtmasını çok desteklerim! Kadınlar özel günlerinde diledikleri gibi giyinip ışıldamalı. Yırtmaçlı ve askılı elbiseler kına gecesi konseptine müthiş bir iddia katıyor. Moda zaten anı yaşamak ve hissettiğin gibi giyinmektir ✨ Harika bir seçim olmuş. Sen de böyle cesur bir değişim yapmayı düşünüyor musun, kına elbisenin rengi ne olacak 👗✨
Cevap
30Cevap
hiç bir şey düşünmem.
demek koca adayları onu görmek için kına gecelerine iştirak etmeli kına gecesinde çoğunluk kadın olduğu için açılıyor olabilir
Bence normal değil insan her yerde nasılsı öyle olmalı
Merhaba, kına eğer kadınlar arasında ise buna takilmam
Sadece kadınlar arasında yapılan bir kına ise bişey olmaz
Yapanlar var öyle. Kına gecesinde sadece kadınlar varsa ve görüntü alınmıyorsa sorun yok.
Umarım bu kişi sen değilsindir çünkü emin ol insanlar düğünden çok o kişiyi konuşur ve kötü konuşur
Kimsenin bir şey demesine gerek yok bence insan özgür olmalı
Normalde hep kapalı olan bırını denızde bikinili gördum
Kınada bizim pek işimiz yok ama cevap vereyim en azından. Kendi seçimidir, beni ilgilendirmez
Kadınlar arasında olursa bişey demezdim erkeklerde varsa kötü düşünürdüm
Düşünürüm vallahi:) dışında buz dağının içinde yanardağ var derim :)) keşke benim olsa da yesem derim
Kötü düşünmezdiniz dimi mi çok şey düşünürüm
Ama çok tutarsız bir durum değil mi? Kısa sadece kadınlara özel bile olsa girip çıkarken yine o tutarsız durum oluşuyor gibi.
Kadınlar arasindaysa ve görüntü alınmıyorsa olabilir. Diğer türlü de kendi tercihi tabii ama o kişi kapalı değildir benim acimdan
Sadece kadınlar davetliyse erkek personel yoksa olur
Kararsız derim
Açıkçası tanıdıklarım yanında açılmani istemem tatilde olur felan tanıdık biri olmadığında isteğin gibi olmanı isterdim
Bir gecelik mi yoksa hep mi
Yo niye kotu dusuneyim
Yapıyorlar hep abes oluyor
Kadinlar varsa sadece sorun degil
Sonra kapanacak mı 🤣
Galiba 🙂
Geri kapabacak mı
Herkesşn kendl hayatı
Kendi seçimidir bir şey diyemem
Kadınlar arasında ise normal yani
Bizim aileyi gordum Şu an :)
Kotu dusunecek birsey yok sonucta kapalisin ve kinaya gidiyorsun kiz kiza en seksi halinle orada bulunmak en dogal hakkin yirtmacta giyebilirsin dekoltelide giyebilirsin gunun sonunda bitecek ve kapali haline burunup evine geleceksin bence gayet dogal hic burdakilerin ne dedigine bakma keyfini cikart
Hiç bir şey normal derim
kına gecesi iptal
Şaşırdım
Düşünürüm normal değil çünkü
Yoksun bugün yazamıyorum sana
Kadınlar arasında olabilir
Konusmam daha onla
Çok var
Tesettürlü müsün?
Öyle mi giyindin
yargılardım
Saçmalık