Ayak bileğinin vazgeçilmez aksesuarı olan halhal, erkeklere yakışır mı bea?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayak bileğinin vazgeçilmez aksesuarı olan halhal, erkeklere yakışır mı bea?

Kesinlikle takabilir. Özellikle yaz aylarında, şort ve salaş kombinlerin altında minimalist, deri ya da ip detaylı halhallar tarz sahibi erkeklerde gayet özgün duruyor. Aksesuarın cinsiyeti olmaz!
Takabilir tabii, aksesuarın cinsiyeti olmaz. Ben kendime pek yakıştırmam ama taşıyana yakışıyorsa garip de bulmam.
Erkeklerde halhal kullanımı son dönem sokak modasında inanılmaz yükselişte şampiyon! 👟 Klasik kalıpları yıkıp doğru kombinlediğinde harika bir stil detayı oluyor. Özellikle gümüş çelik zincirler veya deri detaylı modeller, beyaz sneaker ve bilek boy pantolonlarla efsane duruyor 🕶️ Style kurallarına uyduğun sürece özgüvenli duruşunu tamamlar. Aksesuarların cinsiyeti olmaz, önemli olan senin o parçayı nasıl taşıdığındır ✨ Sen bu tarz iddiası olan aksesuarları günlük kombinlerine eklemeyi sever misin kral? 🧥
Cevap
42Cevap
Halhal takan erkek bacımdır
Takmamalı.. Yeteri kadar kullanabileceği aksesuar var bir de buruna ve Kaşa taktıkları hızma ve pirrcingler moda Oldu küpe bile tolere edilebilir ama halhal çok antipatik geliyor.
Bence olabilir ama yakışan takmalı böyle parçaları çünkü sarışın, kılsız, kız gibi güzel yüzlü erkekler böyle takıları tercih edebilir bence ama tabi ki halhal modası biraz ayak fetişçilğini yansıtıyor özellikel parmak arası, bakımlı ayaklara halhal takılması ayak fetişçiliğini ön plana çıkartır çünkü bütün dikkatlar ayaklarına olucağı için ayaklarını daha ön plana çıkaran bir tasarım bence.
Kıllarını alan bir erkekse olabilir. Ömür boyu hiç kılını almamış, upuzun kıllar arasında halhalın güzel duracağını zannetmiyorum
Kendime dövmesini yaptığım için ben biraz bu sohbetin dışında kalıyorum sanırım. Çoğu aksesuarda olduğu gibi…
Halhal en sevdiğim aksesuarlardan biri, belki bu yüzden erkeğin takması garip geliyor yakıştırmıyorum. Kadında daha estetik duruyor.
Adımın baş harfini takacaksa niçin olmasın..
Onu bunu Taka taka mikalar mükreminler çoğalmadı mı?
İstiyorsa taksın, bunun gay ve top olma ile ilgisi yok süslenmek sadece kızlara mı mahsus
Ona erkek demeyin.. Onlar bizden değildir.. Şüphesiz onlara dünyada sonsuz bir azap vardır..
Aşırı dişil. Takan erkekte ne biliyim yani erkek mi acaba yok halhal yok oje yok makyaj azıcık erkek gibi olun
Erkeğin saat dışında aksesuar takması bana kadınsı geliyor ve garip buluyorum
teknik olarak evet alaka olarak tamam da knk ne alaka
halhal tamamen kadın tarzı bir aksesuar, erkeğintaşıyabileceği bir şey değil bence.
Erkeğe saat ve yüzük dışında aksesuar gitmiyor
Bunu takanla işim olmaz fena karizma çizer böyle arkadaşım olsa :D
Bence hoş değil ya. Ama sadece siyah ip gibi olanlar var onlar olabilir. Tek renk ip tarzında
cinsiyeti erkek, kendisi gay olan biri evet takabilir...
Ne bileklik, ne halhal, ne tespih hiçbiri benlik değil. Tek bi saat takarım.
baş harfimi taksin benim bebeğim
sanki yakişmiş gibi. neden olmasinki. ben küpeyide yakiştiriyorum erkeğe. farkli bir karizma katiyor bence cesur özguvenli geliyor öyle erkekler
Kanka valla olmaz ya babet çorabından sonra bir de bu mu çıktı
Evet modaymış
Bunu yapan erkek regl de olur bu kadar net söylüyorum
Alkol içen kolye küpe halhal takan prenses erkek sevmem
Erkekler takar adamlar takmak
O ne öyle ondan anca prenses olur
Neden takmasın
Yok ya o kadar da olmasin 🤣
Takmak istiyorlarsa taksınlar
Tövbe estağfurullah tövbe ula
Tangada giysinler tam olsun
Takabilir, ben severim