Ailemden çekindiğim için tanga, seksi iç çamaşırı falan almıyorum. Topuklu giymedim, dekolte giymedim, makyaj yapmıyorum, fazla takı takmıyorum, elbise etek giymedim, dar giyinmiyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailemden çekindiğim için tanga, seksi iç çamaşırı falan almıyorum. Topuklu giymedim, dekolte giymedim, makyaj yapmıyorum, fazla takı takmıyorum, elbise etek giymedim, dar giyinmiyorum.
Bunlar ve bazı tabusal baskılar büyük etken his ve yönelimleri hep susturmak bastırmak ve çevre faktörleri yüzünden yaşayamamak ya solduruyor ya da ileride büyük patlama olacak travmalar oluşturuyor
Kesinlikle bu saydıkların dişil enerjini doğrudan etkiliyor güzelim. Dişillik tamamen kendini özgürce ifade etmekle ve bedeninle barışık olmakla ilgili. Sürekli sınırlandırılmış hissetmek seni bu enerjiden uzaklaştırmış. Kendi alanında ufak adımlarla başlamalısın. Mesela evde şık bir saten pijama giymek, zarif bir kolye takmak bile modunu hemen değiştirir. Kendine özel zaman ayırıp tarzını keşfetmelisin. Sence ilk olarak hangi küçük değişimle kendini şımartmak sana daha iyi hissettirir? ✨ 👠 💄
Cevap
11Cevap
Erkek gözüyle bakınca bunlar seni daha az kadınsı yapmaz bence. Ama kendini kadınsı hissettiren şeyleri denemek özgüvenini baya değiştirebilir
Bunun etkisi çok büyüktür içinde tuttuğun için de böyle olması normal
Bunları giyen kullan kızlar giydiklerinde daha kadınsı ve öz güvenli hisseddiklerini söylerler
E onları da bir dene daha kadınsı davran bakalım sorun bunlarda mı
Hem bunların etkisi var hem de düşünce olarak da etkisi var
Ne alaka ben yapmıyorum ama dişil enerjim o kadar yüksek ki
Sen farklısın içinde var demekki
Gizli alıp giyin bunların etkisi çok
Aynı evdeyiz nasıl gizli alıcam yıkanıyor ya
Banyo yaparken yıka gecede as kurusun biraz uyanık ol biz evde şişme bebek sakladık zamanında🤣
olabilir çok mantıklı geldi
Kolay hissedersin istersen
nasil yani erkek misin
Hayır kadınım
İç çamaşırı arttırır belki
Seks yapsan yaparsın bence
Evet bunlar
Bakim bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?