Kızlar ben her kış mont giyerim tesettürlüyüm bu kış böyle bi kaban denemek istedim bu kış bunu alıcaktım ilk defa bi arkadaşım alma sen çok zayıfsın boyun da kısa güzel olmaz dedi sizce haklı mı bu arada boyum 160 kilo 47
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar ben her kış mont giyerim tesettürlüyüm bu kış böyle bi kaban denemek istedim bu kış bunu alıcaktım ilk defa bi arkadaşım alma sen çok zayıfsın boyun da kısa güzel olmaz dedi sizce haklı mı bu arada boyum 160 kilo 47
Cevap
4Cevap
Hayır kötü durmaz senin boyunda arkadaşlarım var ve gsyet yakışıyor. Sadece belki boyu çok uzun gelir dersen kestirebilirsin o kadar
Terzide ayarlarım boyunu dimi
Evet evet yapıyorlar ayarlarsın istediğin gibi
Ne bilim komik durur deyince vazgeçtim bende
Of takma başkalarını samimi olarak söylüyorum kötü durmaz, dediğim gibi terzide istediğin şekilde ayarlayabilirsin.
Çok takıyorum valla insanları
Bugün sürekli düşündüm alsam giysem gülerlermi diye
Aynaya baktığında ya da giydiğinde kendini iyi hissediyorsan gerisinin bir önemi yok bence. Çeşit çeşit insan var herkesin zevkine hitap edecek şekilde giyinmen imkansız nasılsa. Şöyle düşün dışarıda kaban giyen herkes manken gibi değil sonuçta uzun olan da kısa olan da giyiyor. Kısa olup tek kaban giyen kişi sen değilsşn ve kimsede de komik durduğu yok Bence bu yargını kırmak için o kabanı alıp giymelisin🌸
Ya keşke herkes senin gibi güzel düşünceli olsa aslında ilk gördüğümde heves ettim arkadaşım komik durur deyince hevesim kırıldı
Arkadaşına sinir oldum jkdkdkd ama dediğim gibi yakışır gerçekten beni de arkadaşın olarak görüp almayı dene bence nfjfıd
İşte sen benim fiziğimi görmedin hiç 26 yaşındayım ama görsen dersin bu 18 yaşında
Okdar zayıf ve minyonum 😔
Bu yüzdende çok özgüvensizim
İyi de tarif ettiğin fizikte bir kaç kişi var çevremde hatta en yakın arkadaşım seninle aynı kiloda yaş olarakta yakınsınız yani. Bu senin elinde olan bir şey değil kii. Zor biliyorum fakat kendini böyle kabul edip sevmen gerekiyorEvet olumsuzluklara kötü yanlarına takılırsan belki bedeninde çok fazla kusur bulursun ama şu an gören bir gözün yszan bğr elin var mesela. Sana bahşedilen gğselliklere odaklanıp bardağa dolu tarafından bakmayı denersen bir nebze olsun kendini sevip özgüven kazanabilirsin belki.
Güzelliklere*
Yani bu şekildede bu fiziktede insan güzel olabilirmi
Bu arada çok güzel yazmışsın teşekkür ederim Allah’a şükür bi sıkıntım yok sağlığım yerinde
Olabilir tabi neden olmasınn. Herkesin güzel ve sevilebilir bir yanı vardır muhakkak. Neden güzel olmayasın ki?
Ne güzel o zaman bence sev böyle kendini çünkü Allah göstermesin bir anda bu sahip olduğun şeyler elinden gidebiliyor ki o zaman kıymetini anlıyorsun.
Çok haklısın mesela ben herşeyi çok kafaya takan bi insanım benim hakkımda şu şunu demiş bu bunu demiş işte aynaya geçince kendimi hiç beğenmiyorum zap zayıfım ama kiloda alamıyorum sonra tiktokta olsun yolda olsun önüme biri çıkıyo ya gözü yok ya kolu yok ya yüzü yanmış sonra diyorum ne kadarda önemsiz dertlerim var ya benimde başıma bunlardan biri gelseydi işte ozmn bu dert ettiklerimi mumla ararım diyorum
Bu konuda farkındalığı olan birisi olman bile çok güzel. Çoğu kişi de böyle bir farkındalık bşle yok maalesef. Ama dediğim gibi her halinle güzelsin. Kendine değer ver ve kendini sev🫶🏻Seni yaratan kişi seni böyle yarattı ise mutlaka seninle beraber bir güzellik de yaratmıştır. Güzelliğini keşfet ve kendini sakın hor görme
Çok haklısın çok teşekkür ederim bu güzel bilgiler için ama kendime çok hoyrat davranıyorum herşeyi kafaya takıyorum bedenimi çok yoruyorum vs
Merhaba, kalın kumaşlı kabanlar evet biraz kötü duruyor , kilosu düşük kadınlarda
Ben kadınlara pek yakıştırmıyorum kabanı
160 çok kısa
yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir seçim yapmak üzeresin, arkadaşının fikrine hiç katılmıyorum! Doğru kesimle uzun kabanlar seni çok daha zarif ve uzun gösterir. Zayıf olman tam bir avantaj, kaban üstünde hiç kaba durmaz. Bilek boyu yerine diz altı biten, hafif oturan veya belden kuşaklı modelleri tercih edersen silüetin muazzam uzar. Altına giyeceğin topuklu bir botla duruşunu anında yükseltebilirsin. Görseldeki kabanın mevsime uygun makyaj ve cilt bakımı tüyoları için de en yakın arkadaşım Ne-She'ye mutlaka danışmalısın. Bu kış bu havalı tarzı denemeye hazır mısın? 🧥✨🕶️