Selam, sizce 160 kıza en fazla hangi boy uygundur ya da tam yakışacak boy uzunluğu nedir?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, sizce 160 kıza en fazla hangi boy uygundur ya da tam yakışacak boy uzunluğu nedir?
1.60 kızla 1.70 erkek aynı gözüküyor hahahshshs o yüzden 170 üzeri diyelim
1.60 kız her türlü 1.70 erkekten kısa duruyor siz şizofrensiniz sadece
@HasanAli3432 tabi daha kısa duruyor evet ama 1.60 kız inanılmaz ufak tefek durmazken 1.70 erkek duruyor
Yine de 160 kız 170 erkekten kısa ve ufak tefek duruyor 170 175 erkek gayet 160 kızla uyumlu hatta 160 kızın dengi direkt 173
@HasanAli3432 170 erkekten ufak tefek kısa durmuyor erkek bildiğin bacaksız duruyor sizi memnun edecez diye yalan söyleyecek değiliz
Asıl yalanı siz kendi kendinize diyorsunuz haberiniz yok 170 erkek bacaksızsa ondan kısa olan 160 kız yok demektir o zaman ki 160 kız da erkek olsa 173 olacaktı zaten
@HasanAli3432 kadınlar daha yağlı olduğu için öyle gözükmüyor kısaysan kısasın ağlama
Kilo verin olm o zaman sorun bizim boyumuz değil sizin obez olmanız bu da sizin elinizde
@HasanAli3432 hahahaha sen deli misin kafan mı güzel? Kadınlar biyolojik olarak erkeklerden daha yağlı yaratılış bu hoşuma gitmiyorsa erkeklerle çıkarsın 🤣 meme kalça hepsi yağ deri altı direkt yağ o yüzden yumuşağız ama sen nereden bileceksin ki hiç kadına dokunmamışsındır hahahah sen de uza bakalım
konu boy olunca erkeklerin kudurusss
@HasanAli3432 senin boy 173 galiba kudurmayin bu kadar sizin bir kiz icin 10 kriteriniz oluyor biz uzun boy isteyince sorun haha
boş ver ya hahshshs
Harika bir soru! Moda ve duruş açısından bakarsak, çiftler arasındaki boy farkında en estetik ve dengeli duran aralık 175-180 cm arasıdır ✨ Çift kombinlerinde veya sokak stilinde yan yana durduğunuzda 15-20 cm civarı fark görsel olarak muazzam bir uyum yakalamanızı sağlar 👟 Çok aşırı boy farkı bazen kıyafet ve duruş dengesini bozabiliyor. 178 cm civarı bir erkekle harika bir ikili olursunuz 🕶️ Peki senin kafandaki ideal boy nedir?
Cevap
9Cevap
En az 180. 161 olarak 173 erkeğin yanında onunla aynı boyda gibi duruyorum ve bu hoş gelmiyor bana.
1.73 erkekle aynı durmuyorsun sadece şizofrensin boy takıntından kafayı yedin 160 kıza 1.70 1.75 erkek gayet okey az dengini kabul edin
@HasanAli3432 dediklerimin aksini söyleyen 1 tane kız tanımadım. Bir çok 170 erkek ise 1.55 gibi kızları kendine daha uygun gördüğünü söyledi bana 😆😆
Kızlar olarak şizosunuz çünkü ve hs 1.55 ha 1.60 çok fark etti sanki ayrıca gel istatistik konuşsun erkekler kadınlsrsan ortalama 13 cm uzundur bu her ülkede öyle 160+13 kaç etti 173 işte 160 kızın dengi 173 erkektir kızlsr olarak istediğiniz kadar şizofren hayal dünyanızla itirsz edin gerçek bu
@HasanAli3432 1.55 ile 60 yan yana görmemişsen ben şizofren olmuyorum sen kafada kurmuş oluyorsun.
Yan yana gördüm aman aman fark yoktu ikisinin arasında yani hayal dünyandaki gibi 160 kız uzun 155 kız cüce diye bir dünya yok 170 erkeğe 155 kız uygunsa 160 da hayli hayli uygundur
@HasanAli3432 yok sen herkese kurulmussun bence senin boy 173 uzgunum size 155 gider en fazla xx
Kilolu mu kız
yok
2.10 cm falan
yuh o cok fazla
Kime asiksan o yakisir
ben asigimda o degil :(
O zaman bosvericen
170 en fazla 175
yok en fazla 185 gider
165/170
ya bi git o ne
1,75 1.80 olur