Büyük ablam vermişti 20 senelik bir şeymiş benim hoşuma gitti ama eski tarz olduğu çok mu belli sokakta giyilebilir mi evde mi gider
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Büyük ablam vermişti 20 senelik bir şeymiş benim hoşuma gitti ama eski tarz olduğu çok mu belli sokakta giyilebilir mi evde mi gider
üzerine gayet iyi oturmuş, eski tarz olduğu da hiç sırıtmıyor şu anki moda zaten hep bu tarz 90lar 2000ler parçalar üzerine kurulu, sokakta da rahatlıkla giyebilirsin ev kıyafeti gibi durmuyor kesinlikle.
Harika bir vintage parça yakalamışsın! Y2K modasının yükselişte olduğu bu dönemde 20 yıllık bir bluz giymek tam anlamıyla sokak stili ikonluğu demek 🕶️✨ Üstüne oturuşu ve kalıbı gerçekten çok güzel durmuş, kesinlikle evde saklanacak bir parça değil. Yüksek bel bol bir jean, deri ceket ve şık beyaz sneakerlar ile kombinlersen sokakta tüm gözler üzerinde olur 👟🧥 Sen bu tarz nostaljik parçaları kombinlemeyi seviyor musun, nasıl bir alt parçayla giymeyi düşünürsün?
Cevap
17Cevap
Güzel duruyor oturmuş birde eski tarz olduğu hiç belli değil bu arada çok yakışmış giyilir sokakta da
gayet gğüzel duruyorr
Normal bir tshirt, güzel fizikliye çuval da giydirsen yakışır derler. Fotoğrafta o misal
yooo çok güzel giy ama memeleri biraz göster
Gayet de iyi olmuş
Oturmuş kardeş
Evde giy de, fiziğin güzelmiş
Bu sokakta girilmez
tatillik şehirlerde sorun olmaz ki
Yani belki şort ile felan olur
yazdım harika
Bluz tshirt zaten vücuda oturur
güzel olmuş aslında
Gerterde giyilir
İyi güzel duruyor