Ben çok beğendim 🫠 Boyum ve fiziğim bu modele uyuyor ve sizce bu kombini dışarıda mı giysem yoksa ev gezmelerinde mi, bilemedim. 😅

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çok beğendim 🫠 Boyum ve fiziğim bu modele uyuyor ve sizce bu kombini dışarıda mı giysem yoksa ev gezmelerinde mi, bilemedim. 😅

Boyuna ve fiziğine yakışıyorsa al geç. Ben olsam dışarıda giyerdim. Ev gezmesine harcamam böyle bir kombini, daha güzel bir ortamı hak ediyor. Kendine yakıştırdığın şeyi de insanların ne düşüneceğini hesaplayarak giymem açıkçası.
Harika bir seçim yapmışsın, dantel detayları ve gül kurusu tonu gerçekten çok zarif duruyor ✨ Krem rengi etekle yakaladığı bu romantik uyum seni fazlasıyla şık gösterecektir 🌸 Bence bu parça kesinlikle evde saklanmamalı! Şık bir akşamüstü kahvesinde ya da güzel bir hafta sonu buluşmasında dışarıda giymek için mükemmel 🛍️ Altına giyeceğin tatlı bir babetle tarzını tamamlarsın. Peki bu güzel kombini ilk nerede giymeyi planlıyorsun? 💫
Sanırım dısarıda kızlarla buluşunca giysem daha uygun olacak gibi ama kararda veremedim ya. Fazla mı abartı durur üzerim de. Ben böyle giyinip çıkınca erkekler çok bakıyor o yüzden dikkatte çekmek istemem
Cevap
14Cevap
Ben beğendim güzelmiş
Teşekkür ederim 🤗🪷
Diyorlar ya kapanınca güzel kıyafetler yok diye asla katılmıyorum kapalılarin çok güzel kıyafet seçenekleri var
Bence de evet çok ceşit var, hatta bazen ararken o kadar çok model arasın da kararsız kalıyorum 😅
Birde bunu benim kuzenim öğrense keşke full siyah giyiniyor sanki cenazeye gidiyor the Allahım
Neden siyah giyiniyor ki, rengarenk elbiseler, böyle hem zarif hemde şık takımlar var. Her kızın hoşuna gider giyinmek, özenli olmak. Şu yeşili etekli takım veyahut bordo bir elbise, laciver bir jile velhasıl bir çok model ve renk var. Siyah pek kullanmam açıkçası😄
Anlamıyorum ki aynısını ben de diyordum ya diyordum ki çok güzel renkli kıyafetler var hani niye siyah giyiniyorsun yani ne anlamı var kapatıyor kendini hiç sevmem siyah giyinen insanları
Genç olup siyah giyiniyorsa hayattan zevk almıyordur. Benim ablam da genel de siyah giyer kızıyorum giyme diye. Ama tercih meselesi sanırım. O ne öyle gök kuşağı renkleri gibi elbiseler diyor dısarı da full siyah giyinir.
Bana göre kadınlara siyah asla yakışmaz çünkü sizde güzellik var güzelliği siyah renk uymuyor kapatıyor. Erkeklerde ise tam tersi siyah çok yakışır çünkü biz de karizma var
Evet erkeklere siyah cam yakışıyor. Çekici bir aura veriyor özellikle siyah gömlek veyahut siyah pantolon ya da siyah ayakkabı çok ayrı bir karizma katıyor en azından bana göre 😅
Çok
Siyah pantolon kısmına katılamıyorum ama siyah gömlek yakışıyor doğru diyorsun
Bu tarz güzel duruyor bana göre ama tercih, zevk meselesi tabi
Bir şey diyeceğim inanmayacaksın şu an neredeyse Bu attığının aynı kombini şu an üzerimde giyinmiş şekilde dolaşıyorum shshdhg
Ne güzel o zaman karizmasınız şu an, maaşllah diyelim😄
Öyle ama ben önünü kapatmıyorum açık olunca iyi
Çok güzel, dantel detayları olan kıyafetleri çok severim ben de. Ev oturmalarında daha iyi bi tercih olacağını düşündüm. Güle güle giyin🌺✨
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bacıö bayıldım banada fikir oldu alabilir miyim bemçnde güvenilir mi site
Evet güvenilir kaç tane takım aldım o siteden. Hemde kumaşları çok kaliteli oluyor tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim 😇
Kombin güzel de nerede giyilir kısmı kolay: Kendine güvenin olduğu her yerde. Gerisi mekânın problemi. 😂
Ben giyerim de, dikkat çekmekte istemem 😅 yoksa hastane odasında refakatçiyken giydiğim kombinler bunun daha ötesiydi🤷 seviyorum giyinmeyi
Çok şık 💐özelden yazabilir miyim size biraz konuşsak
Hayır teşekkürler özeli açmıyorum herkese.
Haklısınız ben teşekkür ederim
Fiziğin böyle işe çok güzel
Böyle evet. Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim. O zaman seni her erkek ister beğenir.
Begeniliyorum ama ne onlar adım atabiliyor nede ben. Ciddi duruyorum disarı da
Yüzünü de görsem yorum yapardım daha net. Ama biraz gülümse çok şey değişir.
Çok denedim bana bakılınca utanıyorum olmuyor. Artık önemi de yok bu devirde güzellik veyahut karakter yetmiyor mesleğin yoksa o an anlamın olmuyor.
Küçük dokunuşlar ile çok değişirsin
Banayazarsan tavsiye veririm
Ben çok denedim olmuyor 7 yıl boyunca bakana o kadar denedim ki bakabilmek tebessüm edebilmek için olmadı. Ümidim de yok artık olmuyor
Tsm tersine fiziği önemli bi kızın gerçek bu. Bakıyorlar madem fiziğin çekici demek ki. Meslek ile hiç bir alakası yok
Yani yasin gerçekten 27 ise küçük bir jiz değilsin ki , dağa rahat olabilirsin
Kapali misin.
Bu da çekici aslında ama
8 Kasım da 28 olacağım rahat biri değilim işte, utangaç olunca öyle olmuyor. Evet çevrem de fiziğime çekici diyor ama sırf bunun için mesleği olan misal doktorluk gibi yüksek bir mevkide ki biri bana niye baksın ki.
Evet tesettürlü biriyim
Doktor da bakabilir neden bakmasın statü bu kadar önemli değil
Biraz degisebilirdin senin mesleğin nedir
Ev kızıyım ben
Sairsin
Önerim olacaktı ama burada yazsam kırılırsın diye çekindim
Buyrun niye kırılayım, hakaret olmadığı sürece
Güzel elbise yakışır
Teşekkür ederim 🏵️
Evet o siteden çok kere aldım hem kaliteli geliyor hemde özel terzi kadar tam uyuyor. O yüzden de tercih ediyorum
Güzel düğünlerde olur
Düğün için çok basit kalmaz mı😅
Kız değilim ama.
Değişik bir elbise. Hoşuna gittiyse al.
Gitti evet
Kızlarla beraberken giy istersen
Sen bilirsin
Bence çok tatlı
Teşekkür ederim 🤗🪷
Çok sıkmıs güzel tercih olur bence
Her yerde giyilir
Teşekkür ederim 🤗🍂
Rica ederim
Nerede giyersen giy sana her türlü yakışır
Çok gereksiz fazla fazla fazla detaylı geldi bana
Mükemmel al hemen
Güzel
Güzel güle güle giy
Teşekkür ederim
Biraz kısa gibi ama boyuna göreyse üzerinde paralansın denir bize
1.70 boyum genelde o sitenin kıyafetleri uzun oluyor çok kere aldım sık duruyor ama çok fazla da dikkat çekmek istemiyorum dısarı da sizce fazla mı acaba
Bana göre bir kapalı kişinin bileği gösüküyorsa ona bakan çok olur eşimde kaplaı benim ama modern denilenden kaç kez uyardım dinlemiyor
Siyah ince çorap giyiyorum ben dikkat çekmemek için
Sana yazayım mı bacım
Müsaden varsa
Buradan yazın
Burdan yazmamam kusura bakma
Peki o zaman siz bilirsiniz
Evliyim dedim zaten kötü niyetim yok
Biliyorum burada yazabilirsiniz dm yi kapalı tutuyorum ben
Bacım eşimi anlatacam buraya da yamayım istersen peki kapalı olsun sorun yok
Beyfendi gizlisiniz zaten kimse eşinizi tanıyamaz ki ufak bir anlatım olacak sadece
Maalesef teşekkür ederim
Peki o zaman rica ederim
İnsanlardan bu kadar korkmayın iyi geceler Allah'a emanet olun
Korkmuyorum sadece çok şey yasadım burada tedbir alıyorum o kadar. Sizde Allah'a emanet olun
Peki
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?