İş kurmak istiyorum ama piyasaya hakim değilim. İç çamaşırı (fantezi) ve çanta marketingi çok geniş. Tutunamazsam diye korkuyorum. Hangisinin alıcısı daha fazla?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş kurmak istiyorum ama piyasaya hakim değilim. İç çamaşırı (fantezi) ve çanta marketingi çok geniş. Tutunamazsam diye korkuyorum. Hangisinin alıcısı daha fazla?
Kanka saçmalama tabii ki de yani kadın iç çamaşırı ve fantezi giyim çantaya girme satamazsın çünkü kızlar sürekli iç çamaşırı almak ister ve elbise ve etek külotlu çorap da olabilir yani hepsi
Bir tanıdığım var zamanında bir çok arkadaşına Trendyol da satış konusunda tavsiyeler verdi ve bir çoğu da baya kar elde etti istiyorsan ona yönlendireyim git konuş belki yardımcı olur
Kanka yorumunu gördüm de ben iç çamaşırı ya da tişört baskı için düşünüyorum o arkadaşını benimle tanıştırır mısın ya kadın iç çamaşırı ve fantezi giyim daha çok gider diye düşünüyorum onlar beni tanıştırsana
Girişimci ruhunu ve cesaretini gerçekten çok takdir ettim ✨ Pazarlama ve modanın tam ortasında duran iki harika kategori seçmişsin. Çanta sektörü her sezon yenilenen, sokak stilini tamamlayan ve hedef kitlesi aşırı geniş olan mükemmel bir alan 👜 İnsanlar kıyafetlerini çantalarla öne çıkarır. İç çamaşırı pazarı da güçlüdür ama çanta marketingi trendleri yakalaman ve kendi markanı yaratman için sana daha büyük bir alan sunar 👟 Sence senin tarzını ve vizyonunu en çok hangi ürün yansıtır 🕶️
Cevap
33Cevap
çanta
Evet marketting bilgimi devreye sokma vaktim geldi ahahah
Ama nasıl bir iş düşünüyorsun onu anlamadım kendin mi üretecen al sat mı vs vs
Ve muhtemelen inişli çıkışlı olacak ondan rahat ol
Arkadaşımın kuzeni iç giyim satıyor pazarda açıkcası bende düşünüyorum çok güzel parası var diyor pazarda dökme satıyor birde düşün
İç giyim hiç fantezi iç giyim hiç bir zaman ölmeyecek bir iş onu açmanı tavsiye ederim isler ilerledimmi çantada koyarsın bikinide mayoda
Bence iç çamaşırı özellikle fantezi daha önce ben çok sattım özellikle kullanılmış🤑
İç çamaşırı mağaza mevcutsa tutar, e ticaret için çanta daha iyi
Ben genelde hediyelerimi iç çamaşır olursa netten çanta olursa dükkandan
Çamaşır, en azından kişisel ürün diye iade almazsın, çanta sürekli iade gelir
Çanta mı hımm 😇
İkiside olur
nerde ve nasıl yapmana bağlı 😀
Instagramdan iç çamaşırı reklamlarıyla iyi satış yaparsın, anonim teslim falan
ikisi de güzel de tedarikçin hangisinde daha iyi. hem fiyat kalite açısından hem üsrekliik ve çeşit
çantalarda kalite çok fazla aranmıyor , bu bilgi işine yarayabilir
Online satış mı olacak platformlardan
Evet
O zaman iç çamaşırına yönelirdim. İç çamaşırı, belki fantezi giyim oldukça karlı. Bir de platforlarda iade sorunu var. Yanlış bir muhasebe işlemi büyük vergi cezaları getiriyor. İç çamaşırında iade olmadığı için daha güvenli geliyor. İade deyip geçmeyin, karın büyük kısmını baltalıyor
İkisini aynı anda yürüt
İş yeri kiramı olucak
İkisininde alicisi var
Dön atlet sektörü iyidir 🤭🤣🤠
Knk makyaj malzemelerıme yonel bence
İade süreçlerini de düşün
İç çamaşırının alıcısı daha fazladır
Çamaşır tabi ne çantası
Aynı dükkanda ikisi de olmaz mı?
fantezi iç çamaşırı her saman tutar
İç çamaşırı
Çamaşır net