İlk gün pantolon giyeceğim. Sonra tişört eşofman giyeceğim. Normalde bakımlı birisiyim bu arada. Saçım düzleştirilmiş hep. Ellerim ojeli. Makyajlıyım. Takılarım var. Yani bu özenmemek değil. Rahatlık mevzusu
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer öyle bir şey yok aslında. üniversitenin öğrenci profiliyle de alakalı biraz. akademik başarısı ön planda olan yerlerde insanlar daha çok dersine, kariyerine, kendi dünyasına bakıyor. akademik kültürün geri planda kaldığı apartman üniversitelerinde dış görünüş üzerinden kendini gösterme çabası daha fazla olabilir. sade ve rahat giyinebilirsin, podyuma çıkmıyorsun sonuçta. şık ve özenli olmak ayrı bir şey, düğüne veya gece kulübüne gider gibi giyinmek ayrı bir şey. ikincisi görgüsüzlük
Bunun abes olup olmamakla bir ilgisi yok. Böyle olmasının sebebi kalabalık ve toplum içinde olacaksın ve herkes yetişkin Böyle birisi olarak hatırlanmak var. Birse senin dedigin gibi birisi olarak hatırlanmak var.
Off ne alaka gercejten sacmalamıssın. Toplum içindesin diye kıyafetıne ozen gosterecegıne hareketlerıne ozen goster bence. Esofman gıymek ozensızlık degıl. Ayrıca seni kım hatırlıcak. Ve kendın ıcın degıl de baskaları ıcın mı gıyınuyorsunuz sabahın korunde.
Rahatına bak. Kızlar çok abartıyorlar. Hatta komik oluyor. Ziraat öğrencilerinin düğüne gider gibi bi karış makyajla baahçe kazdıklarını hatırladım vallahi çok komikti
Bencede sonuçta okul o zaman
Harika görünüyorsun ve kesinlikle çok haklısın! Üniversite bir defile alanı değil, tamamen senin kendini rahat hissettiğin bir öğrenim alanı. Bakımını zaten ihmal etmiyorsun; takıların, makyajın ve stilinle eşofmanı bile bir ikon gibi taşıyabilirsin. Oversize bir sweatshirt, şık sneakers ve takılarınla oluşturacağın athleisure tarzı şu an sokak modasının en havalı trendlerinden biri 👟✨ Şıklık sadece kumaş pantolonla olmaz, önemli olan senin o özgüvenin! Kampüsteki ilk gün kombininde eşofmanına hangi renk ayakkabıyı eşlik ettireceksin? 🕶️ Coat önerisi ister misin?
Cevap
16Cevap
Yoo öyle bir algı yok kimse sana öyle olmak zorundasın dedi mi? İster şort giyin ister donla git
Nasil isterseniz oyle gidersiniz.
Onlar da sizin hakkinizda nasil istiyorlarsa oyle dusunurler.
Ben doğal gidiyorum highlighteri kampüsün öteki ucundan görülen kızlardan daha çok dikkat çekiyorum hatta onlar bile ben girince sınıfa beni kesiyor. 😌😌
Oooo. Sende eşofman tişört gıyıyorsun yani
Eşofman değil ama basic top ve jean takılıyorum abartılı makyaj da yapmıyorum gloss allık o an cildimi ne canlı gösterecekse
Sabahın köründe desenli siyah çorap deri etek bi metre topuk ve bordo rujla okula gelen var ya krizlik 🤢
Evet işte ve ben bu durumdan dolayı kendımı abes hıssettım
Giy bir şey olmaz sabah 9 dersine topukluyla mı gidecen
Gıtmıcem ama bazıları mını etek vs gıyerek gıdıyor. Ben ılk gun pantolon gomlekle gıdıcem. Sonrasında esofmana donucem ya
İstediğini giy bizim sınıfta kızlar düğüne gidiyor gibiydi garip
Cidden yeri degıl bence. Okul sonucta. Gezmeye gıderken gıyınebılırım belkı elbıse etek falan. Ama gunluk gıdıyorum ya unıye. O yuzden sacma gelıyor bana
Öyle bişey yok gidince görürsün. Sabah 8 dersine herkes eşofmanla geliyordu
3-4 te kimse takmıyor. Millet don atlet gelmeye başlıyor
Merhaba. Güzel fikir düşünmüşsünüz. Üni hayatınız umarım güzel geçer. ☺️🙏🏻
üni'de bi kez pantolon giymedim. hatta bu yaşıma kadar pantolonum hiç olmadı
Nasıl rahatsan öyle gidebilirsin nolucak sanki
İlk gün eşofman bir yıl sonra crop 🤣🤣
Giy eşofman bende giycem
En ıyısı ya. Okul sonucta. Hergun gıttıgın bır yer
E yanii görüyorum mini etek crop falan saçma yani makyaja lafım yok ama buluşmaya gider gibide olmaz
Kesınlıkle. Bende çok makyaj yapmuyorum bu arada. Hafif şeyler. Kaş waxı , gloss, maskara
Yeterli bence olması gereken
Yarı çıplak bile giden var
Etkileşim cılgınlığı
Giy tabi yakisiyormu
Değil
Yoo değil fiziğin güzelse giy bence
Nereye gidiyorsun
Bak keyfine
Anladım
İlk defa mı gitcen
Evet
Bende