Güncellemeler
22 sa
Güncel
Güncellemeler
1 sa
Yaşım 32
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
sadeceyuregim sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Güzel ama kumaşı çok günlük ve başörtü rengin daha sade olsaydım hoş olurmus birde kemer siyah olsa daha iyi sanki
Eşarp daha sadeydi de yapay zekaya çevirirken değişti vücut hatlarımı daha iyi gösterdiği için bunu seçtim
Tövbe estağfurullah
Allah'ın huzurunda god damn it kombini olmuş harika
Tövbe estağfurullah jssjdh
Yeni manifestim
Yüce Tanri adına gök tengri kut verirse ganeshanin huzurunda burkhan in izniyle Allah'a şükranlarimi iletiyorum god bless amen aminnn
sesli güldüm Allah seni ne etmiye kız
😂😂😂😂 güldüğünü sevindim
Maide abla altın gününe gidiyor kombini buu
Sjsjdud Ai fotoğrafımı dönüştürürken hata yaptı da diyemem bende bu fizik varken maks altın günü kombini olur benim kombinler
32 yaşıma kadar gıdım gıdım kilo aldım maalesef
Biraz daha sade bir baş örtü tercih etmelisin onun dışında gayet iyi
Ai çevirirken fotoğrafımı rengi değişmiş düz renkti normalde sısjd
Maşallah çok güzel bir kadınsın bu arada
Teşekkür ederim. 32 olana kadar gıdım gıdım kilo ala ala böyle oldum :)
Kilo almak vermek kadar normal. Ayrıca zayıf olmanın farklı daha dolgun bir bedene sahip olmanın da ayrı bir güzelliği var.
Katılıyorum. 32 yaşıma kadar aralıksız kilo aldım. Hem kapalı hem balıketli olunca sadece hitap ettiğin erkek profili biraz değişiyor o kadar 😅
Yaşın 50 -60 değilse kötü bence çok kadınsı
Yaşınız kaç bu arada
32 yaşım
Daha sportif giyinebilirsin insanı yaşlı gösteriyor cidden yanlış anlama
Yaşlı gösteriyor
32'yim zati :/
Gençsin
Gencimsi ama bekarız 🤣
Yemeyecektik o kadar 20den beri gıdım gıdım kilo aldım
Verilir bişey olmaz. Ben de hep aşırı zayıftım çocuk gibi görünüyordum 22 den sonra kilo aldım normal oldum.
Böyle penye gibi yumuşak kumaşlar giyeceğin zaman siyah renk seç. Kahverengi hem yaşlı duruyor hem kilolu gösteriyor. Kahve seviyorsan da acı kahverengi tercih edebilirsin o şık duruyor
Valla vermek de istemiyorum pek yemekleri seviyorum. Geniş basenli dolgun olmayı seviyorum. Zayıfken giydiklerimi oturtamazdım üstümde şu an daha iyiyim sanki bilemedim aldığım reaksiyonlar öyle beylerden 😅
Sana yakışan kilo neyse onda kal.
Yumuşak ince kumaş daha ferah oluyor bilirsin fizik alıp başını gidince. Özelliıle yaz aylarında. Kahverengiyi dediğin gibi özelleştiririm acı kahve ile. Siyah sanki beni gölgeliyor gibi gelir hep desenli siyah elbiseler ya da siyah bluz alta siyah kalem etek, belki siyah topuklu siyah çorap gibi olanları seviyorum. Bu görseldeki halimle 32 değilde kaç gibi duruyorum ki
Şu kıvamda iyi gibiyim bence ya sence? kilo olarak yani
Kilo aşırı değil. Foto garip 36 yaşında 2 çocuklu anne gibi göstermiş seni. Yapay zeka yüzünden herhalde
Boy 168 kilo 81. Neyse iki çocuklu anne gibi duranları da beğenen vardır muhakkak 😅
Yok kız yüzün çok güzel. Eşarp şekli falan büyük gösteriyor olabilir bilemedim. Beğenenler olur illaki erkekler çok mu iyi sanki kurban olsunlar bize
Teşekkür ederim haklısın hayırsız erkekler konusunda. Benim exler fiziğimin daha ön planda olduğunu söylerlerdi bir de gözlerimin. Şal giyince daha genç duruyorum muhtemelen bu arada
Yani büyük durmakla çok da sorunum yok benim sndjdj Bana ayak uyduran kişi sevsin beğensin kafi bana
Evet
Teşekkür ederim
Sence kaçtır boyum kilom
1.60 75kg
Aşağı yukarı evet
Evet yakışıyor. Ama etek boyunu biraz kısalt
Evet ten çorap harika gider altta
Güzel olmuşsunuz