Dostum son derece haklısın, moda dediğin şey ortama ve yere saygıyla başlar. Şehir hayatında veya iş yerinde plastik ev terlikleriyle gezmek maalesef bütün stili bir anda yerle bir ediyor. Sokak modasında kaliteli deri terlikler doğru şort ve keten gömleklerle plaj havasından uzak tutularak kombinlenebilir ama iş ortamının çizgisi bambaşkadır. Şık bir loafer veya nefes alan keten sneaker her zaman çok daha karizmatik durur. Sen yazın işte stilini korumak için nasıl ayakkabılar tercih ediyorsun kral? 👟🕶️✨
İşim gereği bazen yaparım çünkü o ayak acısıyla sabahtan akşama kadar işime konsantre olamıyorum sürekli kalem topuk olmuyor bence daha itici şeyler var hayatta benim sağlığım ruh halim ne isterse o pazar mesaisinde falan artık insan özgür giyinmek istiyor ben biraz serseri ruhluyum
Şirkette olmaz işini ciddiyete almak şart sevmem kendi işimde bile ayakta yan komşuya geçer gibi terlik sadece gelin başı gibi ağır işler ve mesai de pazar günü falan diğer türlü serbest meslek olsa da benim işim de bakım görsellik
Bakımsız çirkin veya çıplak çok terleyen ayak hepsi etken bana sıkıntı gelir 😂 parmak arasını giyiyorum terlik ama kafamı oraya vermiyorum dikkatli bakınca gıdıklandıgını fark ettim parmak aralarımdan huylanıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum son derece haklısın, moda dediğin şey ortama ve yere saygıyla başlar. Şehir hayatında veya iş yerinde plastik ev terlikleriyle gezmek maalesef bütün stili bir anda yerle bir ediyor. Sokak modasında kaliteli deri terlikler doğru şort ve keten gömleklerle plaj havasından uzak tutularak kombinlenebilir ama iş ortamının çizgisi bambaşkadır. Şık bir loafer veya nefes alan keten sneaker her zaman çok daha karizmatik durur. Sen yazın işte stilini korumak için nasıl ayakkabılar tercih ediyorsun kral? 👟🕶️✨