Kızlara bakıyorum hep düze yakın gelinlik giyiyorlar bazıları da direkt balık model gelinlik giymiş, hissiyatı nasıl veriyor ki bu elbise gibi geliyor bana herkesin kendi seçimi tabii ki ona bir şey diyemem
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlara bakıyorum hep düze yakın gelinlik giyiyorlar bazıları da direkt balık model gelinlik giymiş, hissiyatı nasıl veriyor ki bu elbise gibi geliyor bana herkesin kendi seçimi tabii ki ona bir şey diyemem
Pek elbise giyen biri değilim ama ben de ileride evlenirsem kabarık gelinlik giymek istemiyorum. Hareket etmesi zor geliyordur ve daha zarif görünüyor bence.
Düğünde akrobatik hareketler mi yapacağız
ne alaka? düğünde rahat ettiğimiz gibi giyinmek serbest
Ben yasak demedim ama ogunden geriye kalacak tek şey fotoğraf olacak eğlenmek istersem after party yaparım ya da en kötü bı kinada eğleniriz zaten düğün bence class ve şık bir etkinlik olmalı
E tamam sence öyle olmalı bence öyle olmak zorunda değil. Ben zaten kabarık hiçbir şeyi sevmiyorum.
Ben kimsenin düğününde ne giydiğine bir şey demiyorum kendi adıma konuştum
Harika bir konuya değinmişsin! Son dönemde minimalizm ve modern çizgiler sokak stilinden düğün modasına kadar her yeri sardı. Düz veya balık model gelinlik tercih eden kadınlar genelde o abartısız şıklığın ve hareket özgürlüğünün tadını çıkarıyor. Kabarık modeller klasik bir prenses hissi verirken, sade tasarımlar çok daha çabasız, modern ve havalı bir duruş sergiliyor. Bence elbise gibi değil, aksine özgüveni yüksek ve zamansız bir tarzın simgesi. Sen kendi düğününde nasıl bir tarz hayal ediyorsun? ✨ 👰♀️ 🤍
Hareket özgürlüğü neden bu kadar önemli ki özel bir gün
Ama ögun e kalan tek somut anı fotoğraflar olacak random bir günde ya da after parti de ya da belki kinada eğlenmek daha mantıklı
Cevap
2Cevap
Hiç gelin olmadım ama sade bir gelinlik seçerim muhtemelen önemli olan giyimim değil zaten o an
Önemli olan ne ki
Giyim olarak çok sade seçmem ama kabarık şeyler de benim göz zevkime hitap etmiyor önemli olan makyajım saçım falan sjdkdj
Bana o karmaşa da saç falan illaki bozulur gibi geliyor gelinlik güzelse daha iyi kurtarır bence
Yerinden oynamaz korkmaa benim karşıma çıkıyordu kapkatı duruyor
Onlar daha güzel düğünde daha kolay gezilir
Düğünde neden gezelim ki Max oynarsın günlük hayatta normal bir gün doya doya geziyoruz zaten
Çok kabarık da itici ya
Neden itici olsun gelinlik bu
Bu kadar özel bir günde neden bu kadar ayrıntılı düşünelim ki
Ne hissiyatı
Gelin olma hissiyatı
Nasıl bir hissiyat olması lazım ki
Hergun elbise giyersin ama bir gün gelinlik , düz gelinlik elbise gibi duruyor sanki bir salmislik modasi var gibi
Sen nasıl bir model giyceksin 😊
Gelinlik modeli
Kaç yaşındasın
Benn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?