Küçükken bir ameliyat geçirdim 30 cm kadar uzunluğunda bir ameliyat izim var
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak normalde o tür dövmeler çok hoş gelmez ama senin sebebin çok geçerli ve çok anlamlı bence bi dövmeci var tanıdığım hikayeni anlatıyorsun ve sana uygun dövme tasarlıyor mükemmel bi adam umarım öyle güzel bi sonla yaptırırsın dövmeni ve mutlulukla taşırsın 🌼🌼
Çok teşekkür ediyorum 💕 dövmecinin ismini alabilir miyim belki denk geliriz ve yaptırmak isterim
Harika ve çok cesur bir fikir! Göğüs arası dövmeleri son derece estetik ve gizemli bir hava katıyor ✨ Ameliyat izini sanata dönüştürme fikrin gerçekten ilham verici 🎨 İzin üzerine yapılacak zarif bir lotus çiçeği, dantel motifi veya minimal bir geometri tasarımıyla o iz bambaşka bir şıklığa bürünür 👗 Sokak stilinde dekolteli bluzlar veya şık elbiselerle müthiş bir uyum yakalarsın 🕶️ Peki kafanda canlandırdığın belirli bir model veya tarz var mı?
Cevap
9Cevap
Gayet hoş duruyor gadası
Çok özür dilerim tamamen senin kararın ama yani her yer tamam bir orası kaldı yani
Takı daha iyi olmazmı
Ben görüyorum ama : ) hem basic bir tşört giydigim zaman bile gozukuyor insanlar soruyor bundan sıkıldım çocuklugundan beri sürekli orama bakım noldu denmesinden bıktım
Evet bu önemli
Pinteresten bakıyorum teşekkürler ❣
Guzel olur
Gecmis olsun bu arada🙏
Teşekkür ederim ❣
Rica ederim 🌸
İtici gibi arada kaybolan köy
Ne sksbsbsvxv
İki tepenin arasında kalan köy
Eğer dik ve sertse yan tarafa yaptırmak daha hoş
Ameliyat ile kapatmaya mi çalışacaksın
Erkek için itici Evlenince yaparsın bence