Yeni evliyiz, 2 yıldır birlikte yaşıyoruz, ben de evlenince de bir şeyler kalsın diye hiç ilgi çekici iç çamaşırları giymedim. Şimdi giymek istiyorum, o bana daha önce giymemi istediğini söylemedi ama bu erkekler için önemli mi?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni evliyiz, 2 yıldır birlikte yaşıyoruz, ben de evlenince de bir şeyler kalsın diye hiç ilgi çekici iç çamaşırları giymedim. Şimdi giymek istiyorum, o bana daha önce giymemi istediğini söylemedi ama bu erkekler için önemli mi?
Bu kadar garip bir soru görmemiştim. Evleninceye bir şeyler kalsın. Kalan ne? Yeni iç çamaşırı. Bu kadar içimi acıtan bir soru olmadı hiç inanır mısın.
Hayır kalan iç çamaşırı değil sınırlarımız vardı artık aşıyoruz evlendiğimiz için
Neydi o sınırlar merak ettim şu an
Erkekler için bu detaylar gerçekten çok önemli dostum, emin ol eşin farkı hemen anlayacaktır 🕶️ İki yıllık birliktelikten sonra yapacağın bu küçük ve şık sürpriz evliliğinize harika bir heyecan katar. Kendini içinde hem rahat hem de son derece çekici hissedeceğin dantelli ve iddialı birtakım seçebilirsin. Modada detaylar her zaman hayat kurtarır ✨ Peki senin aklında eşini şaşırtmak için nasıl bir renk veya model var 👠
Cevap
15Cevap
Merhaba, iç çamaşırı tabiki önemlidir, hemde fazlasıyla
Seksi ic camasiri giymek yerine evde dar pantolon vb kiyafetler bence daha azdirici merak uyandiriyor tavsiye ederim
Niye iç çamaşırı değil mesela
Goz onunde oldugu icin siradanlasir gizem yarat merak uyandir
Çok önemli o kadarki bende giyiyorm hatta sütyenim bile var
Bu zamana kadar istememesi etkilenmeyebilir anlamına mı geliyor
2 yıldır fikifikileştiğin kocanı bizden daha iyi tanıman lazım ne bilelim zevkleri benimle uyuşur mu özel konuşmadan bilemeyiz
Sınırlar vardı artık onları kaldırıyoruz bu yüzden soruyorum
ne tarz seviyor en azından onu biliyorsun değil mi sınırlı kadın :D
Bu dalga geçilecek bir konu değil bence bir kadının sınırları olabilir onu kabul eden biriyle olursun zaten konumuz da zaten bu değil
Fantezisi varsa sever
içindeki mal daha önemli
tangaya bayılırım.. direk etkiler beni azdrır
etkilemezse sorun var :D
Eden ediyor
Dantelll
Göze hoş gelir
Bazıları çok zevkli bu konuda.
Bende öyleyim
Farkeder
Eder
Mutlaka fark eder