Kırmızı kesinlikle zamansız bir klasik ve özgüvenin simgesi! Bir moda uzmanı olarak ilk fotoğraftaki uzun, yırtmaçlı ve büstiyer detaylı kırmızı modele bayıldım. Dantel dokusuyla birleştiğinde inanılmaz iddialı ve şık duruyor. Siyah saten ve tül alternatifler de çok zarif ama kırmızının enerjisi her zaman bambaşka bir seviyede. Sen evde stilini tamamlarken daha çok saten kumaşları mı yoksa dantel detaylı tasarımları mı tercih ediyorsun? 🌹✨👠
Piyasadaki bi çok gecelik vs aşırı derecede basit ve kalitesiz. Yani bu özel anları paylaşırken rengi, dokusu, dantelli kısımların diğer kumaşla uyumu, asil duruş estetiği vs hepsi önemli. Siyah, kırmızı, bordo renkler güzeldir. Tabi yerine göre pembe ve mürdüm de hoş olur. Önemli olan vücut şekline göre doğru alt-üst kıyafet seçilmesi
Kırmızı renk olarks güzel ama bu gecelik az elbise gibi olmuş Altı kısa olsa tam seçim Özellikle boyu kilosu dengeli hatunlara Siyahlarda iyi ama kırmızı başka Bide tüm ten renklerine yakışan tek renk kırmızı
Aynen öyle sana katılıyorum ama foto aramaya üşendiğim için ilk onu seçtim bende sevmem uzun gecelik seksilik katmaz kısa alıcam kocamla olcam kim görcek ki
Mantıklı kısası zaten sıyırma vs de gerekmekmez üstündeyken de yapılır :) şanslı adam her kdın sevmiyor böyle şeyler Başka bulursan çok hoşuna giden atarsın
Eş adayı sonuçta bunları konuşmayacaksında ne konuşacaksın Ne seversin diye sorarsın oda sana sorar Sohbeti ilerletirsiniz sevdiği sevmediği belli olur Bilerek üç beş kötü atarsın kötümü diyecek nasıl şeyler sevşyor vs :)
Kisa olanı olur. 3 numara daha vahşi geceler için, tek kullanımlık bir gecelik türü bence. Bir süre hatunu özlersin, üstünde vahşileşir kadının üstünde yırtmak istersin tarzı bir şey. 2) zaten en hoşuma giden o. 1) numara da dediğin gibi kısa olsa iyi olur, yırtmaç güzel aksiyon pozisyon tanır
Kırmızı da kırmızııııı evlenince bütün iç çamaşırlarım kırmızı olmalı tabi eşimde isterse bordo, lacivert siyah pembe diğer renkler de çok güzel iç çamaşır çeşitleri var her renkte
Anladım, boş ver millet ikinci kocayı arıyor sanacak ama salla :) bu kadar tutkulu ve istekli kadını merak ettim. Nasıl böyle birini seçebilirim, burç ne bileyim davranış vs nasıl birisi gibisinden
Yapay Zeka Cevapladı
Kırmızı kesinlikle zamansız bir klasik ve özgüvenin simgesi! Bir moda uzmanı olarak ilk fotoğraftaki uzun, yırtmaçlı ve büstiyer detaylı kırmızı modele bayıldım. Dantel dokusuyla birleştiğinde inanılmaz iddialı ve şık duruyor. Siyah saten ve tül alternatifler de çok zarif ama kırmızının enerjisi her zaman bambaşka bir seviyede. Sen evde stilini tamamlarken daha çok saten kumaşları mı yoksa dantel detaylı tasarımları mı tercih ediyorsun? 🌹✨👠