bedenim mi olmuyor artık anlamıyorum çok hassaslaştı krem sürüyorum ama çok kuru çok acılı çözümü ne ya
14 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bedenim mi olmuyor artık anlamıyorum çok hassaslaştı krem sürüyorum ama çok kuru çok acılı çözümü ne ya
Cevap
12Cevap
krem sür
Evde çıkart hava alsın. Muhtemelen ya çok büyük ya çok küçük alıyorsun. Veya bedenin değişti
bu yaştan sonra beden değişmez ki ya
Kilo al ver olduysa değişir.
yok ya
Iri olduğunu yazmışsın O zaman normal. Cildin de hem hassas hemde kuruysa çok çok normal.
kilo almadım vermedim de
Tamam. Senin memeler bozulmuş. Bi doktora göster
Marka kalitesizleşmeye başlamıştır
Vücudun alerji yapıyor olabilir
Bir sürü şey var
Havalar cok sıcak ondandır. Sıcaklarda giyme bence
maalesef iri
Maalesef mi? 😀😀
Çok az olacak şekilde vazelin sürebilirsin, sütyende hangi markayı tercih ediyorsun kalite önemli
penti pamuklu da hep kullanırım son zamanlarda oldu
Hava sıcak, sürekli terleme ve nem olduğu için çok normal ayrıca cildin kuru ve hassasmış hepsi birbiriyle bağlantılı bu durumda, evde umarım sütyeni çıkarıyorsun
ev müsait değil gece çıkartıyorum ama gün boyu uçları kuruyp gerginleşip yanıyor resmen
Bol tişört giyin evde gerekirse bant kullan meme uçlarına, hava alması lazım nemlendirmen gerek her gün, duşa girince umarım lifle kese yapmıyorsun değil mi
meme ucum hassas zor dokunuyorum bant takamam çok zor. keseyi uçlarına yapmıyorum tabikide
Hayır memelerine hiç bir şekilde lif değdirme, o sabunda cildini kurutup pul pul yapabilir, yanlış anlama regl dönemin yakın olabilir mi ayrıca bu hassasiyet için
şu an kese hayal zaten. reglim yakın ama bu onun gibi değil pek
Keseye gerek yok, su ile elinle hafif batırmadan ovala tamamdır, yok yakın olması baya etkiliyor kız arkadaşımdan biliyorum dokunamıyorum bu dönemde, Egzama olabilir mi acaba anlat mısın
hiç bu kadar hassas olmamıştı bilemedim belki regldrndir
Havada sıcak tahammülün azalıyor, giyim tarzın nasıl bu arada
pamuklu destekli
Dolgulu olanları mı diyorsun
evet
O daha çok terletir ama seni normal sütyene göre böyle oluncada meme uçların özellikle kurur, kaşınma yapar dolayısıyla hassasiyet gelişir
iri olduğu için desteksiz kullanamam sarkık duruyor
Sarkık dursun bu niye sana kötü bir şey gibi geliyor büyük meme aşağı doğru olur normal bir şey, bu sıcakta hem kendinede eziyet etmene değer mi, sütyen ölçün nedir ve meme boyutun
Bu konuda biraz takıntılı biri misin yanlış anlama
Sarkık olmasını sorun edenler çok gördüm
Göğüs gölgende kızarıklık, kaşıntı ve pul pul dökülme var mı, kullandığın deterjanda yapabilir ayrıca
Yıkamıyon düzenli değiştir ve büyük beden al
hayır yıkıyorum
o kadar çok sütyenim yok ama 2-3 günde 1
sütyen külot gibi değil ki artık gnlük değiştiriyorum ama yine canım yanıyor
uçları tahriş oldu çok hassaslaştı kuruyor krem sürsem de
fito yanık kremi mi
hepten mahvetmez inş
başka bi krem kullanıyorum ama onda sonuç alamadım bakalım
araştırıcam
Malzmeme kalitesizliği
Sicak ve terdeki tuzdan oluyor açıkçası
ya ama ilk kez mi hava sıcak her yaz böyle olurdu mantıken
Bedenin büyümesiyle birleşmis olabilir
bu yaşta büyümez ki
Kac yaşındasın
21
Niye büyümesin hormonel ve regl döneminde olabilir vaktin varsa detaylı konuşalım
Pamuk kullan
nası yani
Pamuklu csmasir
ayni seyi yaşıyorum ve canim cok yanıyor
ben de yanıyor gibi uç kısımları
krem sürüyorum ama hic fayda etmiyor ya
yanık kremi düşünüyorum
lip balm iyi gelir mi acaba onda da amac nemlendirme sonuçta
vazelin demş biri denicem zarar grlmez
işe yararsa söyle lütfen
tamamdır inş yarar
Yumuşak südyen kullansannnnn
Memelerin büyüyordur
21 yaşındayım
yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, yanlış kumaş ve beden seçimi cildi inanılmaz yorar 🌸 Moda uzmanı olarak ilk tavsiyem balensiz, dikişsiz ve yüzde yüz pamuklu modeller tercih etmen olur 🧵 Dar çamaşırlar sürtünmeyi artırıp cildi tahriş eder, bu yüzden bedenini mutlaka güncellemelisin. Ayrıca cilt bakımı ve derinlemesine nemlendirme kısmı tamamen uzmanlık alanı olan yakın arkadaşım Ne-She'nin işi 💆🏻♀️ Ona mutlaka danışmalısın. Sen genelde hangi tarz kumaşları tercih ediyorsun ✨