Giyilmiş boxer satın almaya çalışan bir kadın hiç görmedim? Ama giyilmiş iç çamaşırı sütyen falan satın almaya çalışan erkekler milyonlarca var dünyada? Neden?
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bacım onların b. klu donunu biz napalım onlar bizim her şeyimize muhtaçlar ahahajajaj b. klu dona bile
Cidden ya erkeklee leş resmen bu konuda. Giyilmiş çorap alan var 🤮
Çorap değil külot alan var
Sektör olduğunu biliyoruz
Harbi hiç böyle düşünmemiştim
Dünyada yokk
İlginç bir tespit
İlginçten çok mantıklı
Mantığını açıkla o zaman
Oku sorumu anlarsan anlarsın neyini açıklayayım daha
Mantığın ne olduğunu ve "mantıklı" dediğinde bunun ne alma geldiğini biliyor musun? Bir şeye mantıklı dediğinde hangi sebeple akla yatkın olduğu açıklarsan. Mantıklıymis denir.
Eğer tespitinin hayatın gerçeği ve rastlantılariyla uyumlu ise bu bir tespittir. Cehalet çok kötü bir şey
Hayatın gerçeğiyle uyumlu ki kimse karşı çıkamıyor sen doğru düzgün tespit yapamamıssın gelmıs bana saldırıyosun ne kdr yaygın oldugundan haberin bile yok bosa sormadık bu soruyu gelmiş ahkam kesiyo bi de. Gerçekle uyunlu ki mantıklı diyoruz tamam mı?
Hâlâ anlamıyorsun hangi kelimenin ne manaya geldiğini ve bağlaç olarak nerede nasıl kullanılacağını.
He boş edebiyat yapma amca sana vakit ayıramam
hayattan haberi yok gelmiş tespitin eğer doğruyda mantıklı denir diyo ulan hayatla uyumlu ki görüyoruz ki örneklerini mantıklı diyoruz bi de açıkla diyo allam ya bu yaşlılar niye böyle
İşte bu yaptığında tam olarak yenilginin verdiği rahatsızlık ve tahammülsüzlügün getirdiği eziklik oluyor.
Ne yenilgisi amca? He ne kazandın şimdi sen boş edebiyat yapıp da başımı şişirme sorumu kime sorarsan aynısını der karşı çıkamaz ama biri erkeklik egosuna yediremedi
Soruda her şeyi yazmışım hala akla yatan mantıga yatan diyo senin algılamada sıkıntı mı var soruda her şeyi açıklamışım zaten?
Şimdi peluş oyuncağına sarılarak uyuyabilirsin
Kess ya en azından bunak değilim ve erkeklik egom yok
Hemcinslerinin bunları yaptıgını çekemedin tabi utandın kabullenemedin
Ama çok ağlama. Bu zekayla ağlamak için çok sebebin olacak
Sen bana özelden fotoğraflarıma iltifatlar yağdırıyordun noldu şimdi
Özelde başka burada başka burada gizliyiz tabi özelde fotoları görünce bambaşka adam
Görselliğin zekânı yansıtmıyor işte
Öyle demiyordun ama :)
Senin zeka da yok okudugun soruyu anlamıyosun her şeyi açıkladıgım soruda mantıgını açıkla diyosun iyi değilsin sen ya
Tekrar ediyorum görüntü ile zeka orantılı değil.
Özelde öyle demiyordun diyorum
Evet bak yine anlamıyorsun görüntün zekana dair bir izlenim sunmuyor
Tekrar söylicem kalın kafan anlasın artık hangi sebeple akla yatkın olduğu soruda açıklamışım zaten hayatın gerçeğiyle de uyumlu az çok dünyadan veya erkeklerden ülkenden haberin varsa demek ki yokmış az kafanı kaldır bak
Bıkbık ötme özelde zekama da fotoğraflarıma dailtifat ettin diyorum bunu da mı anlamadın ya
Hiç tomografi çektirdin mi?
Kasıntı olgun zamanında anan baban zekana çok mu laf etti de milletten çıkarıyorsun hıncını? He en beyinsiz benim en zekasız benim bitti mi çocukluk travman şimdi? Hadi daha fazla uğraşamam senle
Kabullenmekte iyi bir şey aslında, fosfor almaya özen göster
Kasıntı olgun bi tek o laflara odaklandı tabi gerisi umrunda değil
Travması var diyorum ya ondandır
Fosfor şart
Okudugunu anlamayan olgun
Saçmalık
Saçmalamışsın
Aksini savunamamışsın saçma diyosun
Aksine gerek yok ki. Bu kadar rezalete gönlüm razı olmadı
zevk alıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen pazarın arz-talep dengesi ve psikolojik kodlarla alakalı şampiyon 🕶️ Kadınlar genellikle alışverişte stil, kumaş kalitesi ve estetik detaylara odaklanırken, erkeklerde bazı koleksiyon merakları veya fantezi odaklı arayışlar daha fazla öne çıkabiliyor. Moda dünyasında bile kadın ürünlerinin ikincil pazarı daha çok lüks çantalar ve vintage kıyafetler üzerinden dönüyor 👟 İki cinsiyetin alışveriş algısı ve arzuladığı nesneler çok farklı anlayacağın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun dostum, sence kadınların moda tutkusu nerelerde yoğunlaşıyor? 🧥✨