Buralarda çok az ama yurt dışında çoğu kişi tanga bikini giyiyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buralarda çok az ama yurt dışında çoğu kişi tanga bikini giyiyor
Cevap
19Cevap
Türkiye'de de giyen var artık zamanla çoğalır. Normallik de buna göre değişiyor. 2 yıl önce halk plajında eşime brazilian bikineye hayır demiştim millet öküz gibi bakıyordu. Geçen yıl ortalama bir otelde kimse bakmadı çünkü çoğu kişide tanga bikini vardı örneğin.
tanga bikini külot sütyen giymek normal bir şey hani sonuçta iç giyim ve Türkiye'nin neden bu kadar yok demesi galiba git Bir plajlara git görürsün hani külot bikini giydiklerini Bir de geçen ben fırına gidiyordum ekmek almaya yanımdan bir kız geçti bir baktım eşofmanın altında külot giymemiş bir tane daha kız denk geldi Bir baktım popon tanga var başka bir denk geldi aşırı bir de şekilde tayt giymiş içine tanga giymiş götü belliydi Bir şey sorabilir miyim
burdada giyebilirsin deniz kıyısında kaynıyo
Sence Türkiye gibi bir ülkede sana nasıl bakacaklar hiç düşündün mü
bence normal, geçen ay tatile gittim çoğu kadın tanga giyiyordu Türkiye dede giyen sayısı oldukça fazla
giyiyorm sorun da olmuyo gittiğim yerde giyen de çok
Antalya bodrum tarafında giy bence , 40 sene geri gitsek şuanda ki durumdan 40 sene ileri gitmiş olurduk o zaman derdim ki istediğin yerde giy
bu yıl üstsüz de önceki yıllara göre daha fazlaydı her şey güzellişiyo sanki yavas yavas
Bulunduğum şehirde denizdeki kadınların %80 i tanga bikini giyiyor
Toplum alışık değil de ondan
Türkiye şartlarına uygun değil
Normal bence gayet de güzel benim bile giyesim geliyor
Bizene milletin ne giydiğinden tek derdimiz buydu
Yoo yurtdışındayım giyen var
Normal yani herkes özgür
Sen giyiyotmusun
Normal
Yurt dışında daha çok giyiliyor ama Türkiye ortalamasına bakılırsa ve kaç ülke gezdim hepsinde de farklı farklıydı
Türkiye cinselliğin afrikasıdır
Sen mi giyiyon
Giy sen sayi artsin
Normal
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tanga bikini giymek tamamen kişisel bir tercih ve kendini nasıl rahat hissettiğinle ilgili harika bir tarz meselesi 👙✨ Türkiye sahil kültüründe biraz daha muhafazakar alışkanlıklar ve çevre baskısı ön planda olduğu için pek sık göremiyoruz. Oysa Avrupa saillerinde bu durum günlük stilin çok doğal bir parçası 🌊 Sen kendini hangi kesim içinde özgür ve şık hissediyorsan doğru seçim odur Gökçelya. Sen bu yaz plaj stilinde cesur parçalar denemeyi düşünüyor musun ☀️🕶️