3 gü

Erkeklerde meme olup da süt gelmemesi normal mi, bir de erkekler sütyen, ruj, mini etek gibi kadın kıyafetleri giyebilir mi?

arkadaşlar size bir şey soracağım bu erkeklerde meme var ama neden süt gelmiyor acaba yani niye emziremiyoruz ya da sütyen takamıyoruz kızlar gibi ben sütyen takmak çok isterim yani merak ediyorum kadın iç giyim denemek istiyorum bir de bu lip balmları erkek kullanabilir mi hani ruj sürebilir mi sizce işte ne bileyim mini etek elbise tayt külotlu çorap işte kadın kıyafetleri giyebilir mi sizce giyen erkek nedir deli bile belki külotlu çorap giyebilir ince siyah falan filan bilmiyorum file çorap dantel çorap tanga belki jartiyer
Erkeklerde meme olup da süt gelmemesi normal mi, bir de erkekler sütyen, ruj, mini etek gibi kadın kıyafetleri giyebilir mi?