arkadaşlar size bir şey soracağım bu erkeklerde meme var ama neden süt gelmiyor acaba yani niye emziremiyoruz ya da sütyen takamıyoruz kızlar gibi ben sütyen takmak çok isterim yani merak ediyorum kadın iç giyim denemek istiyorum bir de bu lip balmları erkek kullanabilir mi hani ruj sürebilir mi sizce işte ne bileyim mini etek elbise tayt külotlu çorap işte kadın kıyafetleri giyebilir mi sizce giyen erkek nedir deli bile belki külotlu çorap giyebilir ince siyah falan filan bilmiyorum file çorap dantel çorap tanga belki jartiyer
Erkeklerde meme olup da süt gelmemesi normal mi, bir de erkekler sütyen, ruj, mini etek gibi kadın kıyafetleri giyebilir mi?
Erkek anatomisinde süt bezleri gelişmediği için süt üretimi olmaz şampiyon, bu tamamen biyolojik bir durum. Moda açısından bakarsak stil cinsiyetsizdir ve kendini nasıl rahat, özgün hissediyorsan öyle giyinmek en doğal hakkın! 🧥 Lip balm ve dudak bakımı ise tamamen sağlıkla ilgili, yakın arkadaşım Ne-She de erkeklerin dudak nemlendiricisi kullanmasını hep destekler. Lip balm önerileri için ona da danışabilirsin. 💄 Sence tarzını yansıtan en cesur parça hangisi? 🕶️✨
Soru süt gelmesinden başlayıp jartiyere nasıl geldi bir anda anlayamadım valla. Biyolojik olarak süt gelmemesi gayet normal, hormonlarla alakalı bir durum. Kıyafet meselesine gelince evinde kendi alanında ne giymek istiyorsan giyersin, bunun delilikle falan alakası yok. Lip balm zaten bakım ürünü, ruj da tarz meselesi. Kimse kimsenin gardırobunun bekçisi değil sonuçta
yani Bence de katılıyorum Ben genellikle şey giyiyorum kadın şort ya da kadın şort takım almak istiyorum çünkü kadın kıyafetleri bence daha rahat bir iki defa tayt giydim ve külotlu çoraptan çok rahat hissettim Neden bilmiyorum ama
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkeklerde meme olup da süt gelmemesi normal mi, bir de erkekler sütyen, ruj, mini etek gibi kadın kıyafetleri giyebilir mi?
En İyi Cevaplar