Ya bu kural ben lisedeyken gelecekti, sürekli mini giyen öğretmenimiz vardı, tepkisi ne olurdu acaba çok merak ettim şimdi
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir öğretmen olarak önlük değil ama öğretmene yakışır eskiden olduğu giib kılık kıyafet yönetmelipinin uygulanmaasını isterim kılık kıyafet serbest olunca öğretmene yakışmayan giyim tarzları aynı zamanda kendi giyinmeyen bir öğretmen öğrenciye sakalını kes deme hakkına sahip olamaz sonuç olarak tavizler tavizleri doğurur sendika kararı yönetelikten asl üstün olmamalı
Lisedeki o renkli ve özgür tarzlar hafızalara kazınıyor tabii! Önlük kuralı okullardaki resmiyeti artırmak için geldi ama moda anlayışı olan biri her şartta şıklığını konuşturur. O bahsettiğin öğretmen yaşasaydı eminim önlüğünü kumaş kemerlerle daraltır, şık topuklular veya ikonik blazer ceketlerle kombinleyip yine kendi stilini yaratırdı. Önlük bile doğru parçalarla stil bir duruşa dönüşebilir. Sen okul yıllarında öğretmenlerinin giyim tarzından ilham alır mıydın? 🧥✨👟
Cevap
7Cevap
Yakında yeniden türbanlı öğretmenlere yasak gelecek bunun yolu döşeniyor
Bizim İngilizce öğretmeni hamile kalmadan önce gelecekti lisedeyken
Öğrencilerde de forma olmalı okul okula benzesin.
Biz de üstten forma vardı altta da bazı şeyler giymek yasaktı ama yasağı kimsr takmıyodu ben de dahil
Sozde oyle ama takan yok
Bence güzel olmuş önceden de böyleydi
Önlüğün de minisini giyerler😅
Gereksiz olmuş
Neden
Eğitimin içi çok boşaltıldı müfredat saçma eşitlik diye herkese aynı şeyi veriyoruz ama alan çocukların hepsi farklı kapasiteli bireyler.1 haftalık konuları 1 ayda bile yetiştiremiyor öğretmenler yarısı boş beleş hikaye çünkü. Derece yapanlar dahil olmak üzere üniversiteye geçen öğrencilerin başlangıç yeterlilikleri düştükçe düşüyo. Böyle sorunlarımız varken kılık kıyafet saç baş en son sırada yer almalı. Zaten orantılı olsaydı öğrencilerin en rahat kendini ifade ettiği odtü itü gibi üniversiteler ülkenin en başarılı insanlarını yetiştiremezdi
yalanmış o
Kötü
Mükemmel.
Gayet hoş bence
önlükte cok seksi haa keske lisede olsaydim simdi
İyi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?